yaptırdık canım iki kez çokk güzel eşimin sonuçları :26: :26:
kızlar bu ne heyecan ya sonucu öğrenemeden hepiniz kalp krizi geçireceksiniz.....şaka bir yana bende bütün kalbimle dua ediyorum inşallah bebek vardır da şöyle bir bayram yaparız...
2 sene dolucak ocakta anca anca oturuyo ama anlaşıyoruz zaman zaman tartışsakdaSeviyom kocamı
inşallhh olmassın canım inşallhh meleğin konmuşturr inşallhh cimcimede poziştif alır çifte bayrammız olurr aklım buardaydıı:13:
kızlarrrr bende geldim dr den güzel güzel konuştuk senin için yapılması gereken bü tün testleri yaptırdım dedi dr olarak benim kafam rahat herhangi bir sorunun yok herşey çok mukemmel dedi peki ne olacak dedim yapacak bir şey yok dedi bana aşılama yap dedim yok dedi tüp bebek istiyorum dedi anlıyorum seni ama senin için gereksiz bir işlem dedi ben biraz daha sabırlı olmanı istiyorum bana güzev bekle dedi peki yumurtama bakalım mı dedim bu gun çatlamuş yumoş hala sağ tarafta duruyodu :)) adet olursan bu ay 10 günlük bir antibiotik tedevisi verdi gözle görülmeyen vajınal enfeksiyon varsa temizlensin diye bu kadar kızlar artık allaha sığınıyorum başka bie şey gelmiyo elden vakti saati var sanırım bır 6 aydaha böle deniycem sonra tekrar gel dedi
maşallhhh o zaman nihalcim vakti zamanı var demkki bekleyecğiz bence acele etme dnemelere devam sonra tüp düşünürsün 2011 de inşallhh gerek kalmaz
selam kızlaaar nasılsınız bugün ancak gelebildim
cimcime tatlım güzel haberlerle dönersin inş.dualarım seninle
walla ahsen heyecandan boğazım düğümlendi
allah bozmasın inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
nihalcim demekki yapılacak tek şey rabbime dua ederek beklemek. inşallah rabbim seni çok bekletmez
arka arkaya hamiş haberleri alalımda 2010 u güzel bi şekilde kapatalım kızlarrr
valla ben umutluyum güzel haberler alıcaz inş.
dua ediyoruz canım...çok heyecanlıyım...kızlar sonuç almaya gidiyom hakkımda hayırlısı için dua edin ....
canımmmm...sabır sabır sabır..dayan biraz daha....ağrılar akşamları çıkar pazara....sağolun arkadaşlar sizde olmasanız dün akşam çok rahatsızlandım midem karnım akşamları çok karın ağrım oluyor her nedense gündüz hiçbirşey yok ama cumartesiyi bekliyorum sabırla test günü
sev kız kocanı,ne güzel işte....herşey oturur tabi anca..3 yılda tamamlanır....2 sene dolucak ocakta anca anca oturuyo ama anlaşıyoruz zaman zaman tartışsakdaSeviyom kocamı
amin aminn.....inşallhh olmassın canım inşallhh meleğin konmuşturr inşallhh cimcimede poziştif alır çifte bayrammız olurr aklım buardaydıı:13:
nihal çok sevindim canım...hadi bakalım,bak öyle takılacka bişey yok...şöyle rahatlat kafanı...herşey çok güzel olacak tatlım..kızlarrrr bende geldim dr den güzel güzel konuştuk senin için yapılması gereken bü tün testleri yaptırdım dedi dr olarak benim kafam rahat herhangi bir sorunun yok herşey çok mukemmel dedi peki ne olacak dedim yapacak bir şey yok dedi bana aşılama yap dedim yok dedi tüp bebek istiyorum dedi anlıyorum seni ama senin için gereksiz bir işlem dedi ben biraz daha sabırlı olmanı istiyorum bana güzev bekle dedi peki yumurtama bakalım mı dedim bu gun çatlamuş yumoş hala sağ tarafta duruyodu :)) adet olursan bu ay 10 günlük bir antibiotik tedevisi verdi gözle görülmeyen vajınal enfeksiyon varsa temizlensin diye bu kadar kızlar artık allaha sığınıyorum başka bie şey gelmiyo elden vakti saati var sanırım bır 6 aydaha böle deniycem sonra tekrar gel dedi
katılıyorum canımmmm...bu arada sana da bi test yaptırıcaz galiba,ne dersin...seldacım sen bugünlerde lütfen sürekli pozitif olmaya gayret göster canım. ihtiyacın olan tek şey moral
sevds hatırlıyorum canım inşallah hamiledir oda.ahsenim aminn sevds varya çok az giriyor dün mesaj yazmış hamile olabilrim diye inşallhh oda hamiledir fatoda cimcimede inşallhh:26::26:
aminnn fatoşcumm ben elimden geleni yaptım şimdi dua edip bekliycez
kzlar geldim ama ne yazıkki negatif...
stresten gecikmiştir dedi zaten bekle bence dedi düşükten dolayı ...
tekrar muayene etmedi yumurtalıklarda bişey olsa görürdük dedi karın ultrosonunda...
böle işte ha bide adet söktürücü yazdı ....
tekrar muayene etmedi yumurtalıklarda bişey olsa görürdük dedi karın ultrosonunda...
hayırlısı olsun canım benim
no stres yes çalışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?