Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

selam kızlaaar nasılsınız bugün ancak gelebildim

cimcime tatlım güzel haberlerle dönersin inş.dualarım seninle

kızlar bu ne heyecan ya sonucu öğrenemeden hepiniz kalp krizi geçireceksiniz.....şaka bir yana bende bütün kalbimle dua ediyorum inşallah bebek vardır da şöyle bir bayram yaparız...

walla ahsen heyecandan boğazım düğümlendi

2 sene dolucak ocakta anca anca oturuyo ama anlaşıyoruz zaman zaman tartışsakda Seviyom kocamı

allah bozmasın inşallah

inşallhh olmassın canım inşallhh meleğin konmuşturr inşallhh cimcimede poziştif alır çifte bayrammız olurr aklım buardaydıı:13:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

nihalcim demekki yapılacak tek şey rabbime dua ederek beklemek. inşallah rabbim seni çok bekletmez

arka arkaya hamiş haberleri alalımda 2010 u güzel bi şekilde kapatalım kızlarrr
valla ben umutluyum güzel haberler alıcaz inş.

kızlar sonuç almaya gidiyom hakkımda hayırlısı için dua edin ....
dua ediyoruz canım...çok heyecanlıyım...
canımmmm...sabır sabır sabır..dayan biraz daha....ağrılar akşamları çıkar pazara....

2 sene dolucak ocakta anca anca oturuyo ama anlaşıyoruz zaman zaman tartışsakda Seviyom kocamı
sev kız kocanı,ne güzel işte....herşey oturur tabi anca..3 yılda tamamlanır....

inşallhh olmassın canım inşallhh meleğin konmuşturr inşallhh cimcimede poziştif alır çifte bayrammız olurr aklım buardaydıı:13:
amin aminn.....

nihal çok sevindim canım...hadi bakalım,bak öyle takılacka bişey yok...şöyle rahatlat kafanı...herşey çok güzel olacak tatlım..

seldacım sen bugünlerde lütfen sürekli pozitif olmaya gayret göster canım. ihtiyacın olan tek şey moral
katılıyorum canımmmm...bu arada sana da bi test yaptırıcaz galiba,ne dersin...
hadi amin inşallah.....

ahsenim aminn sevds varya çok az giriyor dün mesaj yazmış hamile olabilrim diye inşallhh oda hamiledir fatoda cimcimede inşallhh:26::26:
sevds hatırlıyorum canım inşallah hamiledir oda.
aminnn fatoşcumm ben elimden geleni yaptım şimdi dua edip bekliycez

nihal çok şükür canım sorun yokmuş doğal sürecine bırakacaksın artık inşallah hemen gelir nazlı bebişin...

kzlar geldim ama ne yazıkki negatif...

stresten gecikmiştir dedi zaten bekle bence dedi düşükten dolayı ...

tekrar muayene etmedi yumurtalıklarda bişey olsa görürdük dedi karın ultrosonunda...

böle işte ha bide adet söktürücü yazdı ....

hayırlısı olsun canım benim
no stres yes çalışma

hayırlıısı olsun cimcime ne yapalım ( moral bozmak yok hemen gelsin kırmıızların:79:

aman ya offfffff üzüldüm ne güzel umutla bekliyorduk hepimiz.ama hayırlısı olsun canım ne diyebiliriz ki.vakti saati vardır.doğru zamanı bekliyordur rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…