Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

slmm kızlarr

ebrarım canım ne haberrr tatalımmmm

fatoo kırmıızlar gelmiş iyii hoşgelmişler çok lazımlardı ya

tben canım soğan suyu bir harika tavsiye ederim

nimren canım bugün bende hastayımm boğazım indii halsiizm evde yattım yenii geldim ofise

selda vallhii banada evlilk yarammaıştıı aslında takıntılardan yaramdıı bebek takıntısı ve artık bende kendimle alklı olmaya başladım inşallhh eski serpil olurum

wen har çocuk alma konuus herzaman aklımda olan birşeydii ama artık ben o defteride kapattım

mısra sanada güzel birgün diliyorum

cimcime bebebğim asistanımzı ne haberr

kızlar bende keyifsiizimm hepinizi öpüyorumm canlarımm

şekrleblebii hayatkavuniçi kimse serengl htp honey ve ve ve bütünn bebeişleri öpüyorumm elim kolum kalkmıyor hiç

cimcime ben hiç birşey ouyamdımm ama benimkilerle beraber okuyamaynlarıı perşembe okurum sadce sayı ver perşembeyyii buna ayırırım cnm:26:

canım benim sen bu süreyi zor okuyosun zaten kendininkileri oku yeter saolasın ama şöle yapabiliriz 4 tü ya senin 5 oku fatoşun kalan 3 de okuruz biz bi şekilde ....

canım benim sen bu süreyi zor okuyosun zaten kendininkileri oku yeter saolasın ama şöle yapabiliriz 4 tü ya senin 5 oku fatoşun kalan 3 de okuruz biz bi şekilde ....

biliyormuusn çok garip şeytan beni bu surede çok zorluyor akşam okumaya başlayyayım canım:26: kıramadım şu şeytanı

bende onu soracaktım şimdi sana napalım tamamlayacaz bi şekilde kızlar başka okumayan yada eksiklerden okurum diyen varmı ????

tamam kızlar halloldu

fatoşun 4 taneyi birini serpile birini ebrara 2 sinide kendime verdim gitti

yani serpil toplam 5 ebrarda toplam 5 okuyacak bende toplam 7 okumuş olacam

fatoşun okuyamadıklarından ben okurum 3 bugun okuyayım malum ev durumunu bilmiyorum bide benim kırmızılarda yolda sanırım

biliyormuusn çok garip şeytan beni bu surede çok zorluyor akşam okumaya başlayyayım canım:26: kıramadım şu şeytanı
kırarsın kırarsın okumaya çalış üstesinden gelirsin canım

kızlar bende bu ay soğan kürüne başlamaya karar verdim o yüzden çok araştırdım.
i.saraçoğlunun gönderdiğim mailime cavabında adet bittikten 7 gün sonra küre başlıyorsun 15gün düzenli devam ediyorsun.bitti..
(yukarıda söylenen süre ve zamanda depolama meydana gelmekte)

daha sonrada adetine 10gün kala başlıyorsun 15 gün devam ediyorsun.düzenin bu şekilde kalıyor..

saraçoğlu;siz bu kürü uygularken eşinizede keçi boynuzu kürü uygulamanızı tavsiye ediyor.

(soğan kürü yumurtlamayı çoğaltıyor,keçiboynuzu kürü siperm sayısını ve hareketliliği çoğaltıyor)
taktir allahtan..

OOO telde konuştun he tmm

kız daha öncede anlatmışımdır kesin. saraçoğlunun sitesine mail atıyorsun porblemini yazıyorsun sonra onlar sana dönüyorlar. benden tahlilleri faxlamamı istediler. sonra faxladım. i.saraçoğlu aradı bize bitkisel kür önerdi ama eşim istemedi. her duyduğun boku alıyorsun dedi. allahın işine karışma biraz kendi haline bırak kurcalama dedi bende almadım

psikolojik açıdan zaten eşim istese ben hemen alırım evlatlık ama bebek alırım kendim büyütürüm. eşimde diyorki katilinmi hırsızınmı oro.... nunmu çocuğu denk gelir ne biliyorsun genlerinden çeker istemem diyor.

ayrıca dinen madem her iki tarafta emzirecek ve namahremlik ortadan kalkacaksa ondan kolay ne var

almadılar gıcıklarsen olsaydın hemen alırdın demi.zaten ben de çıkıyorum işlerim var.

ahhhhhh canım benim venharımı kızdırmışlar kıyamam ben sana. kocamın hemşerisi ben olsam almazmıydım kız tabikide alırdım seni

kız sayfadan düşmedinki ne bilelim biz düştüğünü yazsana başka sayfadan varsın dye ....

kız öyle deme demekki ilgiye ihtiyacı var venharın hadi sevelim onu. hep dövcek değiliz ya

allah razı olsun kızlar

tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaa bak sende böyle yap kız o zaman

tamam kızlar halloldu

fatoşun 4 taneyi birini serpile birini ebrara 2 sinide kendime verdim gitti

yani serpil toplam 5 ebrarda toplam 5 okuyacak bende toplam 7 okumuş olacam

ya valla canım evlatlıküstünde uzun süre düşünülüp karar verilmesi gerekn bişey....herşeyin hayırlısı....

anam seçile ilgi gösteriyoz zaten caım benim hem ben dövmem sen döversin ancak fatoş hanım eli maşalı hanım pardon oklavalı hanm

serpil geçmiş olsun cnm..
bende bu topik niye böyle sessiz diyodum hepiniz demek msn desiniz hımm

evet canım varsa sende gel msn e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…