gel gel konuşuruz.zaten msn den düşeni geri almıyo kimseben de çıkıyorum zaten
benim dualar duruyorokuyamadım ve adet oldum napıcam bilmiyorum :18:
bende onu soracaktım şimdi sana napalım tamamlayacaz bi şekilde kızlar başka okumayan yada eksiklerden okurum diyen varmı ????
cimcime ben hiç birşey ouyamdımm ama benimkilerle beraber okuyamaynlarıı perşembe okurum sadce sayı ver perşembeyyii buna ayırırım cnm:26:
canım benim sen bu süreyi zor okuyosun zaten kendininkileri oku yeter saolasın ama şöle yapabiliriz 4 tü ya senin 5 oku fatoşun kalan 3 de okuruz biz bi şekilde ....
bende onu soracaktım şimdi sana napalım tamamlayacaz bi şekilde kızlar başka okumayan yada eksiklerden okurum diyen varmı ????
kırarsın kırarsın okumaya çalış üstesinden gelirsin canımbiliyormuusn çok garip şeytan beni bu surede çok zorluyor akşam okumaya başlayyayım canım:26: kıramadım şu şeytanı
tamam kızlar halloldu
fatoşun 4 taneyi birini serpile birini ebrara 2 sinide kendime verdim gitti
yani serpil toplam 5 ebrarda toplam 5 okuyacak bende toplam 7 okumuş olacam[/QUOTEben geçmişi okuyana kadar siz halletmişsiniz
OOO telde konuştun he tmm
seçilinde demin dediği gibi kız evlatlık babaya erkek evlatlıkda anneye namahrem olduğu için
kız evlat alınırsa babanın tarafından birinin emzirmesi erkek alınırsada annenin tarafından birirnin emzirmesi gerek ki arada sütlük oluşsun ve namahremlik kalksın
bu tarz şeyler var canım evlatlık konusunda birde ebrarın dediği gibi duygusal açıdan eşin ne düşünür etrafın nasıl karşılar o çocuğun gelecekte psikolojisi açısından yani ...
almadılar gıcıklarsen olsaydın hemen alırdın demi.zaten ben de çıkıyorum işlerim var.
kız sayfadan düşmedinki ne bilelim biz düştüğünü yazsana başka sayfadan varsın dye ....
canım benim sen bu süreyi zor okuyosun zaten kendininkileri oku yeter saolasın ama şöle yapabiliriz 4 tü ya senin 5 oku fatoşun kalan 3 de okuruz biz bi şekilde ....
serpil geçmiş olsun cnm..
bende bu topik niye böyle sessiz diyodum hepiniz demek msn desiniz hımm
kırarsın kırarsın okumaya çalış üstesinden gelirsin canım
tamam kızlar halloldu
yani serpil toplam 5 ebrarda toplam 5 okuyacak bende toplam 7 okumuş olacam[/QUOTEben geçmişi okuyana kadar siz halletmişsiniz
canım istiyosan sanada veririz ama sen yasin okumayacanmı ????
gerçi istersen yasinide paylaşırız ....cumaya yetişir belki....olmadı haftaya cumaya yetişir...
kızlar bende bu ay soğan kürüne başlamaya karar verdim o yüzden çok araştırdım.
i.saraçoğlunun gönderdiğim mailime cavabında adet bittikten 7 gün sonra küre başlıyorsun 15gün düzenli devam ediyorsun.bitti..
(yukarıda söylenen süre ve zamanda depolama meydana gelmekte)
daha sonrada adetine 10gün kala başlıyorsun 15 gün devam ediyorsun.düzenin bu şekilde kalıyor..
saraçoğlu;siz bu kürü uygularken eşinizede keçi boynuzu kürü uygulamanızı tavsiye ediyor.
(soğan kürü yumurtlamayı çoğaltıyor,keçiboynuzu kürü siperm sayısını ve hareketliliği çoğaltıyor)
taktir allahtan..
biliyormuusn çok garip şeytan beni bu surede çok zorluyor akşam okumaya başlayyayım canım:26: kıramadım şu şeytanı
tamam kızlar halloldu
yani serpil toplam 5 ebrarda toplam 5 okuyacak bende toplam 7 okumuş olacam
kırarsın kırarsın okumaya çalış üstesinden gelirsin canım
canım istiyosan sanada veririz ama sen yasin okumayacanmı ????
gerçi istersen yasinide paylaşırız ....cumaya yetişir belki....olmadı haftaya cumaya yetişir...
CANIM BİZİM DUALAR BİTSİN SÜRE VERMEDİM ZATEN OKUYABİLDİĞİM KADAR OKURUM SERPİL 5 OKUYAMAZ GİBİME GELİYOBEN ONA YARDIM EDEYİM İSTERSE
kız daha öncede anlatmışımdır kesin. saraçoğlunun sitesine mail atıyorsun porblemini yazıyorsun sonra onlar sana dönüyorlar. benden tahlilleri faxlamamı istediler. sonra faxladım. i.saraçoğlu aradı bize bitkisel kür önerdi ama eşim istemedi. her duyduğun boku alıyorsun dedi. allahın işine karışma biraz kendi haline bırak kurcalama dedibende almadım
psikolojik açıdan zaten eşim istese ben hemen alırım evlatlık ama bebek alırım kendim büyütürüm. eşimde diyorki katilinmi hırsızınmı oro.... nunmu çocuğu denk gelir ne biliyorsun genlerinden çeker istemem diyor.
ayrıca dinen madem her iki tarafta emzirecek ve namahremlik ortadan kalkacaksa ondan kolay ne var
ahhhhhh canım benim venharımı kızdırmışlar kıyamam ben sana. kocamın hemşerisi ben olsam almazmıydım kız tabikide alırdım seni
kız öyle deme demekki ilgiye ihtiyacı var venharın hadi sevelim onu. hep dövcek değiliz ya
allah razı olsun kızlar
serpil geçmiş olsun cnm..
bende bu topik niye böyle sessiz diyodum hepiniz demek msn desiniz hımm
ama bende msn adresiniz yokki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?