cnm istanbuldayım tavsiye üzerine gittiğim bi dr.du özel gazi hastenesi nde görevli
bana o zaman bu test türkiyeye yeni geldi fakat son araştırmalara göre diğer testlere gerek kalmıyo bunu yapınca demişti. Fiyatı hiç hatırlamıyorum 150 olabilir yaklaşık 6 ay önce yaptırdım çünkü
ewt cnm bu amh testi link attım detay orda var google amh yazın çıkıyo
kadınlar ve erkekler yapılıyomuş kan testi ve herşey çıkıyomuş hatta kanallrın tıkaması vs. Bu hormonla ilgili yumurta fsh bununla ilgili detaylı bi kan testiymişBende yaptırıyım 100 tl Ankaraya gidiyo 1 günde alıyosun snucu
ewt cnm yaşda etken niye ben 32 oldum diye yırtınıyom
cnm istanbuldayım tavsiye üzerine gittiğim bi dr.du özel gazi hastenesi nde görevli
bana o zaman bu test türkiyeye yeni geldi fakat son araştırmalara göre diğer testlere gerek kalmıyo bunu yapınca demişti. fiyatı hiç hatırlamıyorum 150 olabilir yaklaşık 6 ay önce yaptırdım çünkü
benide kabul etmemiş
yani tuğbacım,herşeyi kapsayan bi test o zaman...ayrı ayrı ona buna bakmıyolar.....
ewt cnm bu amh testi link attım detay orda var google amh yazın çıkıyo
kadınlar ve erkekler yapılıyomuş kan testi ve herşey çıkıyomuş hatta kanallrın tıkaması vs. Bu hormonla ilgili yumurta fsh bununla ilgili detaylı bi kan testiymişBende yaptırıyım 100 tl Ankaraya gidiyo 1 günde alıyosun snucu
gebertirim seni heeeee32 olmuş diye yırtınıyormuş ben 41 olmak üzereyim
üzülme ben seni kabul ettim
ewt cnm yaşda etken niye ben 32 oldum diye yırtınıyom
sonuç ne çıktı ve ne yapıldı :26: Tedavisi ne:26:
gebertirim seni heeeee32 olmuş diye yırtınıyormuş ben 41 olmak üzereyim
kız sen nerde oturuyorsun özel gazi hastanesine gidiyorsun. ben yeşilpınarda oturuyorum. küçükköydeki asya sağlık hastanesine gidiyorum
üzülme ben seni kabul ettim
ben de aynısı dedimdi kzı fatoşşşşşşş......
cnm testin yapıldığı dönem her iki yumurtalığımda da kist vardı sonuç pek parlak değildi ameliyat oldum daha sonra testler yemilendi amh hariç normal çıktı yani kistim hormanlarımı alt üst etmişti
ben de aynısı dedimdi kzı fatoşşşşşşş......
o dönem gittiğim dr ameliyat bile olsan çok zor uzun bi tedavi olman gerekiyo demişti. bende arkadaşımın dr. gitmiştim tekrar sonuçlarımı göstermiştim korkulcak bi şey olamdığını söyledi o da yani ben anlamadım halen benim neyim var her gittiğim dr ayrı telden çalıyo o yüzden gitmiyorum şu an dr.a
o dönem gittiğim dr ameliyat bile olsan çok zor uzun bi tedavi olman gerekiyo demişti. bende arkadaşımın dr. gitmiştim tekrar sonuçlarımı göstermiştim korkulcak bi şey olamdığını söyledi o da yani ben anlamadım halen benim neyim var her gittiğim dr ayrı telden çalıyo o yüzden gitmiyorum şu an dr.a
canım..herşey en kısa zamanda değişir,iyileşir güzelleşir inşallah....
cnm ben fatih de oturuyorum tavsiye üzrine gittim gazi hastnesine
aaaaa evet daha önce konuşmuştuk değilmi. pardon canım yaşlılık işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?