huhuuuuuuuuuu sepil iyi ettim bebem biz dün dr gitik eşimi çokta vahim görmedi dr bi ilaç verdi anammmm pahallı 3 ay kullancakmış 700 milyona geliyo napalım kullancokkkkk kıs benide ekle he hanife parama taslı
bak gördünüzmü ii bişey bulmuşumHadi amh testine herkes
anammmmmmm kızlar muhabbet almış uğramış okuyamadım bile yazmışta yazmışsınız bir arkadaşım bir yıl çocuğum olmadı dedi sonra bir komşusu ona ayaklarını havaya kaldır demiş bende dedim ben bir yıldır tepen aşağı duruyorum dedim çok güldük sonra cimcimenin sözü aklıma geldi hala gülüyorum allah razı olsun cimcime senden
ha bu arada hiç benim durumumu soran yok yarın test günüm bilenler bilir ama ben sabah 2,çizgiyi silikte olsa gördüm ama doktor o ilaçlardan görünür dedi ama olsun ilaçın etkiside olsa görmek müthiş bir duygu
anammmmmmm kızlar muhabbet almış uğramış okuyamadım bile yazmışta yazmışsınız bir arkadaşım bir yıl çocuğum olmadı dedi sonra bir komşusu ona ayaklarını havaya kaldır demiş bende dedim ben bir yıldır tepen aşağı duruyorum dedim çok güldük sonra cimcimenin sözü aklıma geldi hala gülüyorum allah razı olsun cimcime senden
ha bu arada hiç benim durumumu soran yok yarın test günüm bilenler bilir ama ben sabah 2,çizgiyi silikte olsa gördüm ama doktor o ilaçlardan görünür dedi ama olsun ilaçın etkiside olsa görmek müthiş bir duygu
allah cümlemizden razı olsun canım benim....
kız soruldu senin durumun yanlış hatırlamıyosam kavuniçi ağrın varmı falan dedi ayrıca ben biliyorum test gününü c.tesi demiştin cumaya mı çektin hadi hayırlısı inş. gerçekten görürsün çift çizgiyi yada bhcg değerin tavan yapsın inş.....
allah cümlemizden razı olsun canım benim....
kız soruldu senin durumun yanlış hatırlamıyosam kavuniçi ağrın varmı falan dedi ayrıca ben biliyorum test gününü c.tesi demiştin cumaya mı çektin hadi hayırlısı inş. gerçekten görürsün çift çizgiyi yada bhcg değerin tavan yapsın inş.....
kız cimcime ne hafıza valla....akıllım benim..sordum tabii sabah....okuyamamış heralde..
çokk uykum varrr yavfff gece sağa sola bir türlü uyuyamadım gözlerim kapanıyo
yarın cumaydı demi ha benim salak kafam fazla çalışmaktan bir tuhaf oldu cumartesi yapacaktım aman kızlar o ne güzel bir duygu eşimle sabah birbirimize sarılıp ağladık çift çizgiyi görünce ama test kanda çıkar dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?