Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,nhlkpr+,nimren,fatosozel,hayatkavunici,ven_har+,cimcimes53+,

kızlar ısrralrınıza dayanamadım facce açtım artık facc var bende

huhuuuuuuuuuu sepil iyi ettim bebem biz dün dr gitik eşimi çokta vahim görmedi dr bi ilaç verdi anammmm pahallı 3 ay kullancakmış 700 milyona geliyo napalım kullancokkkkk kıs benide ekle he hanife parama taslı

Son düzenleme:
1. Amh hormonu testini yaptırmalı mıyım?

sevgili hocam haziran ayında ilk tüp bebek tedavimizi denedik ancak sonuç negatif dondurulmuşlarla tekrar denemek istiyoruz ancak bir tv programında doktor sebepsiz infertilite olanlar mutlaka amh hormon testi yaptırsın daha sonra tüp bebk denesinler dedi bana bu test yapılmamış acaba atlanan şeyler olabilirmi tedavimde teşekkürler

merhaba

negatif sonuç almış olsanızda dondurulmuş embryolarınız var.Amh testi yumurtalık rezervini(yumurta sayısını) gösteren bir testtir.Yaşa bağlı azalır.sizin yaptırmanıza gerek yok gibi gözüküyor.Yaptırsanızda normal sınırlar içinde çıkar diye düşünüyorum.

iyi günler bahçeci tüp bebek merkezi süleyman tosun yanıtlamış

anammmmmmm kızlar muhabbet almış uğramış okuyamadım bile yazmışta yazmışsınız bir arkadaşım bir yıl çocuğum olmadı dedi sonra bir komşusu ona ayaklarını havaya kaldır demiş bende dedim ben bir yıldır tepen aşağı duruyorum dedim çok güldük sonra cimcimenin sözü aklıma geldi hala gülüyorum allah razı olsun cimcime senden

ha bu arada hiç benim durumumu soran yok yarın test günüm bilenler bilir ama ben sabah 2,çizgiyi silikte olsa gördüm ama doktor o ilaçlardan görünür dedi ama olsun ilaçın etkiside olsa görmek müthiş bir duygu

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

şimdi bende testlere baktım bendende istemedi dr klınığı aradım neden yapmadınız dedim genelde 35 40 yaş ve ustü arası yumurtlama sonunu olan hastalarımıza yapıyoruz size gerek yoktu dedi çunku diğer hormon tahlilleriniz temiz dedi her kez tek tek dr sine sorsun öyle yapsın bence boşuna para harcamalım

aaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaannnn çizgi çift miiiii

allah cümlemizden razı olsun canım benim....

kız soruldu senin durumun yanlış hatırlamıyosam kavuniçi ağrın varmı falan dedi ayrıca ben biliyorum test gününü c.tesi demiştin cumaya mı çektin hadi hayırlısı inş. gerçekten görürsün çift çizgiyi yada bhcg değerin tavan yapsın inş.....

inşallah tavanlara sığmasın değerler

seldacım inş.giderek koyulaşır o silik çizgi
rabbim emeklerinin karşılığını versin

seldoş,hayırlı olsun tatlım....test sonucunu hemen bildir bize,merakta bırakma canım..

kız cimcime ne hafıza valla....akıllım benim..sordum tabii sabah....okuyamamış heralde..

seldacım özellkle sormadık heyecan yapmayalım diye korkularla beklemedeyiz o yüzden hepimiizn aklındasın ama hepimiz korkudan soramıyoruz inşallhh çift çizgii koyu çıkar yarın bütün dualarımız seninle tatlımm

yarın cumaydı demi ha benim salak kafam fazla çalışmaktan bir tuhaf oldu cumartesi yapacaktım aman kızlar o ne güzel bir duygu eşimle sabah birbirimize sarılıp ağladık çift çizgiyi görünce ama test kanda çıkar dedi doktor

evet canım yarın cuma olsun canım bir gün daha bekleriz ne olacak sonucu muhakkak kk ya yaz geçde olsa tamammı inş. hayırlı haber alırsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…