Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

güllerim ben kaçtım. hepinizi öpüyorum. yarın görüşürüz. inşallah yarın daha az yoğun olurum :gitme:

Serpil cim inş hamişimdirde ben sanmıyorum.

Bu arada hayıtı demlensin diye taaaaaaaa sana söylediğim zaman mutfakta bırakmıştım,az önce yemek yapmaya gidince gördüm:roflol:

Var bunda bir iş her akşam hayıt içemiyorum

mısraaaaaaaaaa evet çok ilginç içemiyorsun bir türlü ben hiç aksatmıyorum bira akşam çıkalım sahile gidelim ya hava çok sıcak nöbetinin omadığı zaman gidelim canım vallhi sen hamişsin gibi geliyor bana inan alalhım umutlrımı boş çıkartmasın inşalalhh

mısra sen en son benden 2 gün önce adet oldun canım son adetin erken oldu senin benden önce oldun yani benim hesaplamalrıma göre geciktin sen ama senin hesabına göre beklenilecek hımm bu çok ilginç bekleyelim peki?hani bira nasıl içicez senin adetini beklemeliyzid eğilmi ozamanda benim biter ben yasine başalrım ve kesinlkle alkol alamam o zaman

neyse bbeşim hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun alkol zaten alamayacğım üçaylaradyız ve benim okumalarım var ama şeyee alkol koyacağız :))))) ben şöyle aşağı mahlle yukarı mahlle yapayım sonra evime naş naşlayayaımm :)))

Tiroid hormonlarıma baktıracağım Serpil iki gündür sabah erken saatlerde randevu alamadım.Çarşamba inş gittiğimde dr a rica edeyim gebeliğede baktırıversin o zaman

Tiroid hormonlarıma baktıracağım Serpil iki gündür sabah erken saatlerde randevu alamadım.Çarşamba inş gittiğimde dr a rica edeyim gebeliğede baktırıversin o zaman

evet bakıversin canım inşalhhh olumlu birşeydir bekleme modu adamı öldürüyor alalhtan ki ben ateş ölçme yöntemiyle artık bekleme modundan kurtuldum

mısracım tlf dalmıştım kızkardeşim aramıştı almanyadan mahllleeri gezmedim :)) artık yavş yavaş evime gideyim canım benimm kocamn öpüyorummmm balımm

:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: aşağıdan yukarıdan oh ohhhhhhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…