rakı haaa kafamçokkarıştı serpil sen rahim filmi çektirmiştin canım ozaman belli olurdu iltahap var mı die bide sahte rakı dolu piyasa dikkat etmek lazım[/QUOTE)
bencede sarhoş canlarım sizi dikkat edin. hayır ona alkol muayeneside yapılmazki nasıl üfleyecek :roflol: :roflol: :roflol:
hehee serpil ben sefyom bu teyzeleri :))))))))))) ben kçtım çok uykum var namaz vssöptüm akşm döncem ben döncem :)))))))))))
sizin teyzelerinizi yerim ya geçenlerde seninkinede bir gün boyunca gülmüştük.
Enişte şok geçirir valla Serpoş
kesinlikle sana katılıyorum mısra.
seninki çok tattalı ma benimkiler seninkiler kadar tattallı değil canımm
yok serpil senin teyzede çok hoş.
hayır birde mualla teyze demezmii eşinde şeyine biraz döksün diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyyyyyyyyyy bu mümkün değil dedim adam beni camadan aşağı atar benim eşim imamgilerdendir o rakıyı kafama geçirir :))))))))))))))))))))) şeyy olurken kanallara iyi gelirmiş :roflol::roflol:
ohaaaaaaaaaaa işte bunu sakın deneme. kız walla adam atar seni camdan aşağı
inşallah canım bende kaçtım yarın görüşmek üzere olumunekankayizsmilegüllerim ben kaçtım. hepinizi öpüyorum. yarın görüşürüz. inşallah yarın daha az yoğun olurum :gitme:
güllerim ben kaçtım. hepinizi öpüyorum. yarın görüşürüz. inşallah yarın daha az yoğun olurum :gitme:
(((((((((((((((((((((((
Tiroid hormonlarıma baktıracağım Serpil iki gündür sabah erken saatlerde randevu alamadım.Çarşamba inş gittiğimde dr a rica edeyim gebeliğede baktırıversin o zaman
neyse bbeşim hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun alkol zaten alamayacğım üçaylaradyız ve benim okumalarım var ama şeyee alkol koyacağız :))))) ben şöyle aşağı mahlle yukarı mahlle yapayım sonra evime naş naşlayayaımm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?