günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim ama hala yanma var su iç iç bir hal oldum
işlerim çok yoğun gelemiyorum buara canlarım
hepinizi çok özledim öpüldünüz kocamann
serpil allah iyliğini versin sakın yukarıdan rakı tedavisi uygulama bak üç aylardayız namz larda bi süre kabul olmuyo sanırım canım arkadaşım lüffen şeytanla oynamaaaaaaa
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu sabah
günaydın hepinize kızlar...akşam çok kötü oldum o kadar şiştimki patlayacaktım neredeyse, akşam yemeğini yedik 8 gibi ben tv nin karşısında uyuyakalmışım...sonra 9 da uyandım namaz kıldım meyve yedim geri namaz kıldım tekrar uyudum :)))galiba sıcaklar çok etkiliyor...işe gelesim yok artık izine ayrılmak istiyorum....
günaydınnnnnn kızlarrrr
ateş tablomm
16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli
19 haziran 4. gün 36,5 kesildi
20 haziran 5. gün 36,4 çalışma kaydirigubbakcemile3
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4
ne bu anlamadım
busecan seninile benim ateş değerlerim aynı hemen hemen bende 36.4 adet oluyorum bugün ölçmeyi unuttum
günaydın canlarım a.s. geçmişi okuyup geliyorum
evet bende de öyle oldu bu ay daha net takıp etcem sağolsun loveli yardımcı oluyor sizin gibi o demişti şu tarıhte regl olcan beklediye valla
serpilcim sen demi 1 gün regl oldun lekeli ay neden böyle olduk bu ay yaaa havada bi tuhaf izmirde kapandı ay çok kötü
hadi hopaaa ayağa kalkalım şimdi motive olalım :teytey::teytey:
ha bide serpilcim hanı diğer topikten 2 arkadaşım geldi ya ua27 ve hperi ua27 hamıleeeeeeeeeeeeeeeee:teytey:
tualina canım havalardan olsa gerek bende garibim bu ay 1 gün adet oldum çok garip şimdi damla damla leke oluyor karnım şiş tabii ben ilaç içm,ştim ilaç bende adeti anında keser ona bağlıyorum bu yüzden sökülemdiğinden karnım şiş yorgun berbat hiisediyorum canım ama seninkiler inşallhh erken hamişlik belirtileri olur bugün ateş ölçmeyide unuttum
günaydınnnnnn kızlarrrr
ateş tablomm
16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli
19 haziran 4. gün 36,5 kesildi
20 haziran 5. gün 36,4 çalışma kaydirigubbakcemile3
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4
ne bu anlamadım
günaydın hepinize kızlar...akşam çok kötü oldum o kadar şiştimki patlayacaktım neredeyse, akşam yemeğini yedik 8 gibi ben tv nin karşısında uyuyakalmışım...sonra 9 da uyandım namaz kıldım meyve yedim geri namaz kıldım tekrar uyudum :)))galiba sıcaklar çok etkiliyor...işe gelesim yok artık izine ayrılmak istiyorum....
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu sabah
fatoözelim canım ne haberr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn prenseslerimmmmm canlarımciğerlerim kuzu sarmalarım
günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim ama hala yanma var su iç iç bir hal oldum
benim kızım nasıl kızlar bende bu kıza bayılıyorumm büyük resimmide masa üstü size göstermek isterim ama nasıl yapılıyo bilmiyorummm
zeytinim güze hamilemiz lütfen kendine dikkat et canımgünaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim ama hala yanma var su iç iç bir hal oldum
buseeeeeeeeem nasılsın bebeğim. ua27 hamileliğine çok sevindim. kendiliğindemi oldu.
arkadaşlar artık bir hamilemiz daha var. ua27 kutluyorum seni canım. allah kucağında sağlıkla görmeyide nasip etsin inşallah
inşallah :Saruboceq:
ateşli hatun sempatiksalakcinni
canım inşallah bunlar hamilelik belirtileridir. kaydirigubbakcemile3
kumsalım günaydın canım nasılsın olumunekankayizsmile
serpilcim özledim seni. günaydın balım. dün gece rahat uyudunmu hihoyyyt
günaydıııııııııııııııııııııııın a.s.
çok güzel yaaaaaaaaaaa :CüvCüv: darısı başına canım. inşallah seninde böyle çok güzel bir kızın olur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?