Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil allah iyliğini versin sakın yukarıdan rakı tedavisi uygulama bak üç aylardayız namz larda bi süre kabul olmuyo sanırım canım arkadaşım lüffen şeytanla oynamaaaaaaa

benim kızım nasıl kızlar bende bu kıza bayılıyorumm büyük resimmide masa üstü size göstermek isterim ama nasıl yapılıyo bilmiyorummm

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim ama hala yanma var su iç iç bir hal oldum
işlerim çok yoğun gelemiyorum buara canlarım
hepinizi çok özledim öpüldünüz kocamann

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim ama hala yanma var su iç iç bir hal oldum

zeytinim günaydın ya o böbrek ağrısının ne olduğunu iyi bilirim canım ilaç ne verdi dr ne kullanıyorsun yani bol bol su iç ama orayıda sıcak suda tutman lazım evde sıcak bonyo kürü uygula rahatlatır zeytinimmmbilmiyorumkismile

serpil allah iyliğini versin sakın yukarıdan rakı tedavisi uygulama bak üç aylardayız namz larda bi süre kabul olmuyo sanırım canım arkadaşım lüffen şeytanla oynamaaaaaaa

canım benim alkol almam ben çünkü namaz kılıyorum ama ya bebbek için herşey mubahhh şeye rakı koyacağız anam yani sadce sok çıkart yapacağız :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::dance::dance::dance::dance::dance::dance: deneyeceğiz tattalımm ne dersin?

günaydın hepinize kızlar...akşam çok kötü oldum o kadar şiştimki patlayacaktım neredeyse, akşam yemeğini yedik 8 gibi ben tv nin karşısında uyuyakalmışım...sonra 9 da uyandım namaz kıldım meyve yedim geri namaz kıldım tekrar uyudum :)))galiba sıcaklar çok etkiliyor...işe gelesim yok artık izine ayrılmak istiyorum....

günaydınnnnnn kızlarrrr
ateş tablomm
16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli
19 haziran 4. gün 36,5 kesildi
20 haziran 5. gün 36,4 çalışma kaydirigubbakcemile3
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4

ne bu anlamadım

tualina canım havalardan olsa gerek bende garibim bu ay 1 gün adet oldum çok garip şimdi damla damla leke oluyor karnım şiş tabii ben ilaç içm,ştim ilaç bende adeti anında keser ona bağlıyorum bu yüzden sökülemdiğinden karnım şiş yorgun berbat hiisediyorum canım ama seninkiler inşallhh erken hamişlik belirtileri olur bugün ateş ölçmeyide unuttum

busecan seninile benim ateş değerlerim aynı hemen hemen bende 36.4 adet oluyorum bugün ölçmeyi unuttum

busecan seninile benim ateş değerlerim aynı hemen hemen bende 36.4 adet oluyorum bugün ölçmeyi unuttum

evet bende de öyle oldu bu ay daha net takıp etcem sağolsun loveli yardımcı oluyor sizin gibi o demişti şu tarıhte regl olcan beklediye valla

serpilcim sen demi 1 gün regl oldun lekeli ay neden böyle olduk bu ay yaaa havada bi tuhaf izmirde kapandı ay çok kötü

hadi hopaaa ayağa kalkalım şimdi motive olalım :teytey::teytey:
ha bide serpilcim hanı diğer topikten 2 arkadaşım geldi ya ua27 ve hperi ua27 hamıleeeeeeeeeeeeeeeee:teytey:

buseeeeeeeeem nasılsın bebeğim. ua27 hamileliğine çok sevindim. kendiliğindemi oldu.
arkadaşlar artık bir hamilemiz daha var. ua27 kutluyorum seni canım. allah kucağında sağlıkla görmeyide nasip etsin inşallah

inşallah :Saruboceq:

ateşli hatun sempatiksalakcinni

canım inşallah bunlar hamilelik belirtileridir. kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu sabah

kumsalım günaydın canım nasılsın olumunekankayizsmile

fatoözelim canım ne haberr

serpilcim özledim seni. günaydın balım. dün gece rahat uyudunmu hihoyyyt

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn prenseslerimmmmm canlarımciğerlerim kuzu sarmalarım

günaydıııııııııııııııııııııııın a.s.

benim kızım nasıl kızlar bende bu kıza bayılıyorumm büyük resimmide masa üstü size göstermek isterim ama nasıl yapılıyo bilmiyorummm

çok güzel yaaaaaaaaaaa :CüvCüv: darısı başına canım. inşallah seninde böyle çok güzel bir kızın olur :Saruboceq:

evet artık bir hamılemiz daha var :teytey:

fatoşcum ben miyim ateşli hatun sanırım ewttt :kedi: hemen başladım çalışmaya kocaya kızarken kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…