Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecanın arkadşalrı hamileeeeeeeeeeeeeee harikaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet busecan bende bu ay garip adet oldum anlamış değilim

fatoözel baksan busecanın arkadşları hamiş harikaaaaaaaaaaaaaaa

ewtt inşşş bizlerde birgün aynı duyguları paylaşcazz:teytey:

fatoözel busecanla benim ateş değerlerim aynı bu çok ilginç

serpil ne güzel işte yoksa bizz kardeşmiyiz kaydirigubbakcemile3

fatoözel busecanla benim ateş değerlerim aynı bu çok ilginç

o halde serpil ve busecan :içelim:ateşli hatunlar. işnşallah bu ateşler bebiş olarak size geri döner canlarım:Saruboceq:

yaaaaaa çok sevindim o habere ua27 ile tanıştık geldi bizim topiğe. çok tatlı bir kızdı. Alah tamamına erdirsin. darısı başımıza inşallah. :Saruboceq:

evet artık bir hamılemiz daha var :teytey:

fatoşcum ben miyim ateşli hatun sanırım ewttt :kedi: hemen başladım çalışmaya kocaya kızarken kaydirigubbakcemile3

evet hamilelerimiz çoğalacak allahın izni ve yardımıyla inşallah :Saruboceq:
ayrıca kocaya kızmak başka çalışmalara başlamak başka. iyi yaptın gülüm. hem kızarım hem severim sositososito. taktik bu unutma.

ewt çok şekerr inş darısı başına canım benimmm inşş
valla kocişsizde olmuyo aklıma bebiş getirerek yapmadım bu sefer oyle yapcam kaydirigubbakcemile3

günayyyydınnnnnnnn herkeşeeeee:) ay ne tembel kocam var okula gitcek kahvaltıya ekmek almaya üşeniyo ıyyyyyyyy kıslar bende taatlı tatlı uyudum erkenden ohh çok huzurlu uyandım hamile arkadı tebrik edyozz ne yapmış ne etmiş bizi haberdar etsin çatlıcam son 2 günüm öööööğğğğğğğğ

şu buharlı olanı denicem bende birgün kızmet olursa ama ben hep demleyip içtim o bile çok farketmişti ben genel böbreklerim için kullanıyorum ama adette söküyormuş maydonozilla denicem diyosun şu rakıyı yanikaydirigubbakcemile3
ilaçlardan ve havalardan olabilir serpilcim bnimde kesiliyor ilaç içtiğim zaman
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn prenseslerimmmmm canlarımciğerlerim kuzu sarmalarım
günaydın serpilcim nasılsın canım
günaydın kumsalcığım...ben yorgun ve halsizim evde olup dinlenmek istiyorum artık sen nasılsın
günaydın canım ben de senin gibiyim canım hiçbirşey yapmak istemiyor ve yorgun hissediyorum galiba benimde izine ayrılma zamanım gelmiş ağrım var canım biraz onun dışında iyiyim şükür
bana sıkı sıkıya tembihliyosun ama sen ölçmüyorsun serpilim lmaz:
günaydın busecim nasılsın ikisidemi hamile çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklasınlar inşallah normal yollamı gelmiş bıcırıklar ayyy darısı bizlerin başına inşallah kızlarrr:Saruboceq:
günaydın canlarım a.s. geçmişi okuyup geliyorum
günaydınn canım nasılsın
kumsalım günaydın canım nasılsın olumunekankayizsmile
günaydın canım biraz ağrım var onun dışında iyiyim sen nasılsın varmı bir değişikik nasıl hissediyorsun kendini

kumsalımm ahsenimmm hpt_honeyim günaydın

busecan evet herkesin farklı oluyor ateş değerleri
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
fatoözelim senin gününe gün kaldı bugünü saymasak 6 gün inşallhh seninde halayını çekeriz
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah inşallah allahıım
günaydın canım nasılsın ben degünlerdir sıcaklardan uyuyamıyorumakannehir
inşalalh kırmızılar gelmez honeycim hayırlı hbaerler alırız canımopuyorumnanaktan
kumsalcım slm sen nasılsın ??? durum nee

yok sadece ua27 hamıle

ağrım var busecim tamamen söküldü şakırşakır kanıyorum kaydirigubbakcemile3
allah sağlıkla kucaklamayı kokusunu duymayı nsip etsin:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar nasılsınız bu sabah.birtane hamile haberi varmış çok sevindim.tebrik ederim ben ilk önce busecan zannettim daha sonra okuyunca arkadaşıymış.besecan inşallah en yakın zamanda seninde haberini alırız.kızlar ben birazdan doktara gidecem ayyyyyyy ilk defa gidecem heyecanlandım......dua edin bize inşallah bir aksilik yoktur.demiştim ya buraya kadın doğumcu gelmiş diye ona gidecem bir muayene olacam inşallah bir sorun çıkmaz.......

kumsalımm

sana sıkı sıkı tembihliyorum ama ben gerçekten unutuyorum derceyi yanıma koymayı unutuyorum havlar sıcak rastgele yatıyorum o yzden derece aklıma gelmiyor ( evet süt ve maydonoz buhaı uygulamak lazım adet biter bitmez yapılıyormuzş kumsal uygulasakmı ne olacakkki 1 litre süt bir demet maydonuz yapalımmı ? ama ben gerçekten rakıyı deneyceğim bu akşam yada yarın yapayım diyorum zaten doğru dürüst adetim olmadı kesildii

günaydın kızlar,
her gün topiği açtığımda hamiş haberi alayım diye dua ediyorum..
inşallah hepinizin güzel haberlerini alıp beraberce sevineceğiz..

canım benim benim şu kadın doğumcuna bizden selam söyle çatalaklar gurubum var de :))) bebeişim dualarımız seninle hayırlı haberlerinle gel balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…