busecanın arkadşalrı hamileeeeeeeeeeeeeee harikaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet busecan bende bu ay garip adet oldum anlamış değilim
fatoözel baksan busecanın arkadşları hamiş harikaaaaaaaaaaaaaaa
fatoözel busecanla benim ateş değerlerim aynı bu çok ilginç
fatoözel busecanla benim ateş değerlerim aynı bu çok ilginç
busecanın arkadşalrı hamileeeeeeeeeeeeeee harikaaaaaaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet busecan bende bu ay garip adet oldum anlamış değilim
fatoözel baksan busecanın arkadşları hamiş harikaaaaaaaaaaaaaaa
evet artık bir hamılemiz daha var :teytey:
fatoşcum ben miyim ateşli hatunsanırım ewttt :kedi: hemen başladım çalışmaya kocaya kızarken kaydirigubbakcemile3
busecanım vallhii bilmiyorum bebbeğim aynı giidyoruz .))) ua27 mesaj atıp geldim :)))
o halde serpil ve busecan :içelim:ateşli hatunlar.işnşallah bu ateşler bebiş olarak size geri döner canlarım:Saruboceq:
yaaaaaa çok sevindim o habere ua27 ile tanıştık geldi bizim topiğe. çok tatlı bir kızdı. Alah tamamına erdirsin. darısı başımıza inşallah. :Saruboceq:
evet hamilelerimiz çoğalacak allahın izni ve yardımıyla inşallah :Saruboceq:
ayrıca kocaya kızmak başka çalışmalara başlamak başka. iyi yaptın gülüm. hem kızarım hem severim sositososito. taktik bu unutma.
fatoözelim senin gününe gün kaldı bugünü saymasak 6 gün inşallhh seninde halayını çekeriz
şu buharlı olanı denicem bende birgün kızmet olursa ama ben hep demleyip içtim o bile çok farketmişti ben genel böbreklerim için kullanıyorum ama adette söküyormuş maydonozilla denicem diyosun şu rakıyı yanikaydirigubbakcemile3kızlar ben maydonzu hiç içmedim hani süt buharı yapıyorlarmış oda zahmetli işi hiç uğraşamam kumsalım vallhi en kolayı şu rakı sok çıkar .))))))))))))))))))))))))))))))) 1 dkaikalık iş ya kızlar ben bir ay az adet oluyorum bir ay çok garip bişi sizlerde nasıl dün ilaç içmiştim omu azaltıı acaba?
günaydın serpilcim nasılsın canımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn prenseslerimmmmm canlarımciğerlerim kuzu sarmalarım
günaydın canım ben de senin gibiyim canım hiçbirşey yapmak istemiyor ve yorgun hissediyorum galiba benimde izine ayrılma zamanım gelmiş ağrım var canım biraz onun dışında iyiyim şükürgünaydın kumsalcığım...ben yorgun ve halsizim evde olup dinlenmek istiyorum artıksen nasılsın
bana sıkı sıkıya tembihliyosun ama sen ölçmüyorsun serpilimtualina canım havalardan olsa gerek bende garibim bu ay 1 gün adet oldum çok garip şimdi damla damla leke oluyor karnım şiş tabii ben ilaç içm,ştim ilaç bende adeti anında keser ona bağlıyorum bu yüzden sökülemdiğinden karnım şiş yorgun berbat hiisediyorum canım ama seninkiler inşallhh erken hamişlik belirtileri olur bugün ateş ölçmeyide unuttum
günaydın busecim nasılsın ikisidemi hamile çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklasınlar inşallah normal yollamı gelmiş bıcırıklar ayyy darısı bizlerin başına inşallah kızlarrr:Saruboceq:evet bende de öyle oldu bu ay daha net takıp etcem sağolsun loveli yardımcı oluyor sizin gibi o demişti şu tarıhte regl olcan beklediye valla
serpilcim sen demi 1 gün regl oldun lekeli ay neden böyle olduk bu ay yaaa havada bi tuhaf izmirde kapandı ay çok kötü
hadi hopaaa ayağa kalkalım şimdi motive olalım :teytey::teytey:
ha bide serpilcim hanı diğer topikten 2 arkadaşım geldi ya ua27 ve hperi ua27 hamıleeeeeeeeeeeeeeeee:teytey:
günaydınn canım nasılsıngünaydın canlarım a.s. geçmişi okuyup geliyorum
günaydın canım biraz ağrım var onun dışında iyiyim sen nasılsın varmı bir değişikik nasıl hissediyorsun kendinikumsalım günaydın canım nasılsın olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankumsalımm ahsenimmm hpt_honeyim günaydın
busecan evet herkesin farklı oluyor ateş değerleri
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah inşallah allahıımfatoözelim senin gününe gün kaldı bugünü saymasak 6 gün inşallhh seninde halayını çekeriz
günaydın canım nasılsın ben degünlerdir sıcaklardan uyuyamıyorumakannehirgünayyyydınnnnnnnn herkeşeeeee:) ay ne tembel kocam var okula gitcek kahvaltıya ekmek almaya üşeniyo ıyyyyyyyy kıslar bende taatlı tatlı uyudum erkenden ohh çok huzurlu uyandım hamile arkadı tebrik edyozz ne yapmış ne etmiş bizi haberdar etsin çatlıcam son 2 günüm öööööğğğğğğğğ
kumsalcım slm sen nasılsın ??? durum nee
yok sadece ua27 hamıle
günaydın arkadaşlar nasılsınız bu sabah.birtane hamile haberi varmış çok sevindim.tebrik ederim ben ilk önce busecan zannettim daha sonra okuyunca arkadaşıymış.besecan inşallah en yakın zamanda seninde haberini alırız.kızlar ben birazdan doktara gidecem ayyyyyyy ilk defa gidecem heyecanlandım......dua edin bize inşallah bir aksilik yoktur.demiştim ya buraya kadın doğumcu gelmiş diye ona gidecem bir muayene olacam inşallah bir sorun çıkmaz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?