Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar,
her gün topiği açtığımda hamiş haberi alayım diye dua ediyorum..
inşallah hepinizin güzel haberlerini alıp beraberce sevineceğiz..

sezenim uğurlu hamişim inşallhh güzel haberleri alacağız ama şimdiilk herkes kırmızılı :))))))))))))))))))))))))) yeni tur yeni şans modundayız ama beklediğimiz prensesler var inşallhh onlardan iyi haber alacağız bebbeğim

yok canım ben değilim ama ben kadar sevindim duyuncaa inş bizlerde bu duyguyu yaşarızz

ya bende öyle adet oldum serpil ne bu maydonoz la süt mü nasıl yapılcak bende yapsammı sonra başka şeyler olmasın

adet oldun ya olsun canım oda bi güzellik bak ben adetimi bile tuhaf oldum bu ay inş temmuzdaa

günaydın ahsencim nasılsın canım
evet bir hamişimiz daha oldu darısı bizlerin başına inşalalh
sen ilk defamı doktora gidicen daha önce hiç gitmedinmi canım nasıl dayandın:)
korkma canım bebişin iyiidir annesi içeride taklalar atıyordur sen şimdi miniğini yenimi görücen ay çok duygulandım ya içim bir garip oldu:gitme:güzel haberlerle gel canım
güzel bir buluşma olucak merak etme dua edicem tatlım

kumsal benim ateşimle busecanın ateşi aynı bu çok ilginç adetimizde aynı oldu busecanı hormonal kardeş ilan ediyorumkaydirigubbakcemile3vereliniortak:içelim:

nihalimm günaydın evet ham,ş haberleri sevindiriyor bu bir harika darııs en kısa zamanda sana sen mısra tualina çok yakınsınız

teşekkür ederim canım benim.evet ilk olacak ya ben ilçedeyim burda kadın doğumcu yoktu başka bir yere gitmem gerekiyordu bir türlü olmadı ama buraya bayan bir tane gelmiş yeni.inşallah iyi biridir.valla ben pekbir rahattım da şimdi heyecanlandım.inşallah sorun çıkmaz tatlım....

allah sizede en yakın zamanda nasip etsin inşallah canım...geshenkte buğün test yapacaktı onuda merak ediyorum inşallah pozitiftir

kumsal benim ateşimle busecanın ateşi aynı bu çok ilginç adetimizde aynı oldu busecanı hormonal kardeş ilan ediyorumkaydirigubbakcemile3vereliniortak:içelim:

ayyyyyyyyyyy çok mutlu oldum ablam yoktuu süperrrrrrrrrrrr ablam oldu homonal ablam kaydirigubbakcemile3:1hug:

teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirim.dua edin olurmu........
inşşş sağlıkla inş kucağına alırsın inş güzel haberler veereceksinnn sakın kötü düşünmeee

bese adet olacağın zaman ateş kaç oluyor canım tahmini yani ne kadar düşüyor

canım cım benim 36,5 yükselmişti bide 16 günden ölçtüm geçen ay biliyosun 36,5 dan 36,4 düşünce adet oldum benim kademeli artış yapıyomuş 36 36,1 36,2 36,5 sürekli böyle artmıştı

sabah 8,15 de neden ölçüyosun canım daha erken olmuyomu saat 7 de saati kuruyorum ben uyanıp hemen ölçüyorum

normal uyanma saatim o zaman ölçüyorum daha erken mi ölçeyim neden ama

tamam canım sizede çok çok dua edeceğim.ayyyyyyy niye böyle heyecanlıyım ya allahtan hayırlısı..............

ahsennn ponponuma çok slm söle cnm

canım bende koy sende başını ucuna unutma bitanem bende gece nasıl yatacağımı şaşırıyorum ama sabaha karşı uyanıp dereyi kontrol edip tekrar yatıyorum
uygulayalım serpilim ne zaman yapıcaz nasıl yapıcaz ben bilmiyorum ama
hadi dene bakalım kızmet belki vesile olur canım hayırlısı ama dikkatli ol lütfenopuyorumnanaktan
günaydın kızlar,
her gün topiği açtığımda hamiş haberi alayım diye dua ediyorum..
inşallah hepinizin güzel haberlerini alıp beraberce sevineceğiz..
günaydın sezencim nasılsın bebişin nasıl canım aminnn inşallah sezencim
evet canım binlerce kez şükürler olsun inşallah birgün bebişlere sevinicez canım
gerçekten ilginç hormonal kardeşkaydirigubbakcemile3
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimm ne guzel haberler aldım hayırlı olsun yeni hamişimiz

günaydın nihalcim nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…