günaydın kızlar,
her gün topiği açtığımda hamiş haberi alayım diye dua ediyorum..
inşallah hepinizin güzel haberlerini alıp beraberce sevineceğiz..
yok canım ben değilim ama ben kadar sevindim duyuncaa inş bizlerde bu duyguyu yaşarızzgünaydın arkadaşlar nasılsınız bu sabah.birtane hamile haberi varmış çok sevindim.tebrik ederim ben ilk önce busecan zannettim daha sonra okuyunca arkadaşıymış.besecan inşallah en yakın zamanda seninde haberini alırız.kızlar ben birazdan doktara gidecem ayyyyyyy ilk defa gidecem heyecanlandım......dua edin bize inşallah bir aksilik yoktur.demiştim ya buraya kadın doğumcu gelmiş diye ona gidecem bir muayene olacam inşallah bir sorun çıkmaz.......
kumsalımm
sana sıkı sıkı tembihliyorum ama ben gerçekten unutuyorum derceyi yanıma koymayı unutuyorumhavlar sıcak rastgele yatıyorum o yzden derece aklıma gelmiyor ( evet süt ve maydonoz buhaı uygulamak lazım adet biter bitmez yapılıyormuzş kumsal uygulasakmı ne olacakkki 1 litre süt bir demet maydonuz yapalımmı ? Ama ben gerçekten rakıyı deneyceğim bu akşam yada yarın yapayım diyorum zaten doğru dürüst adetim olmadı kesildii
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq: Inşallah inşallah allahıım
günaydın canım nasılsın ben degünlerdir sıcaklardan uyuyamıyorumakannehir
inşalalh kırmızılar gelmez honeycim hayırlı hbaerler alırız canımopuyorumnanaktan
ağrım var busecim tamamen söküldü şakırşakır kanıyorum kaydirigubbakcemile3
allah sağlıkla kucaklamayı kokusunu duymayı nsip etsin:saruboceq:
günaydın arkadaşlar nasılsınız bu sabah.birtane hamile haberi varmış çok sevindim.tebrik ederim ben ilk önce busecan zannettim daha sonra okuyunca arkadaşıymış.besecan inşallah en yakın zamanda seninde haberini alırız.kızlar ben birazdan doktara gidecem ayyyyyyy ilk defa gidecem heyecanlandım......dua edin bize inşallah bir aksilik yoktur.demiştim ya buraya kadın doğumcu gelmiş diye ona gidecem bir muayene olacam inşallah bir sorun çıkmaz.......
canım benim benim şu kadın doğumcuna bizden selam söyle çatalaklar gurubum var de :))) bebeişim dualarımız seninle hayırlı haberlerinle gel balım
teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirim.dua edin olurmu........
sositosositoben ölçemeye başladım kızlar fikri olan ???
28.gün 36.10
29.gün 36.20
30.gün 36.10
31.gün 36.20
sabah aynı saatte ölçtum 08.15 de dil altından
günaydın ahsencim nasılsın canım
evet bir hamişimiz daha oldu darısı bizlerin başına inşalalh
sen ilk defamı doktora gidicen daha önce hiç gitmedinmi canım nasıl dayandın:)
korkma canım bebişin iyiidir annesi içeride taklalar atıyordur sen şimdi miniğini yenimi görücen ay çok duygulandım ya içim bir garip oldu:gitme:güzel haberlerle gel canım
güzel bir buluşma olucak merak etme dua edicem tatlım
kumsal benim ateşimle busecanın ateşi aynı bu çok ilginç adetimizde aynı oldu busecanı hormonal kardeş ilan ediyorumkaydirigubbakcemile3vereliniortak:içelim:
inşşş sağlıkla inş kucağına alırsın inş güzel haberler veereceksinnn sakın kötü düşünmeeeteşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirim.dua edin olurmu........
inşallah serpilcim dü gece belim çok ağrıdı kasıklarım bide bende bişi yok bebeğim aama mısra ve tuali de vardır inşallahnihalimm günaydın evet ham,ş haberleri sevindiriyor bu bir harika darııs en kısa zamanda sana sen mısra tualina çok yakınsınız
sositososito
ahsenimmmmmmmmmmm dr muayene ederken içinden dua et minik bebeşimizde okşa bizm yerimize olurmu bende eçok heyecanlıyım şimdiiiolumunekankayizsmile
bese adet olacağın zaman ateş kaç oluyor canım tahmini yani ne kadar düşüyor
sabah 8,15 de neden ölçüyosun canım daha erken olmuyomu saat 7 de saati kuruyorum ben uyanıp hemen ölçüyorum
tamam canım sizede çok çok dua edeceğim.ayyyyyyy niye böyle heyecanlıyım ya allahtan hayırlısı..............
canım bende koy sende başını ucuna unutma bitanem bende gece nasıl yatacağımı şaşırıyorum ama sabaha karşı uyanıp dereyi kontrol edip tekrar yatıyorumkumsalımm
sana sıkı sıkı tembihliyorum ama ben gerçekten unutuyorum derceyi yanıma koymayı unutuyorumhavlar sıcak rastgele yatıyorum o yzden derece aklıma gelmiyor ( evet süt ve maydonoz buhaı uygulamak lazım adet biter bitmez yapılıyormuzş kumsal uygulasakmı ne olacakkki 1 litre süt bir demet maydonuz yapalımmı ? ama ben gerçekten rakıyı deneyceğim bu akşam yada yarın yapayım diyorum zaten doğru dürüst adetim olmadı kesildii
günaydın sezencim nasılsın bebişin nasıl canım aminnn inşallah sezencimgünaydın kızlar,
her gün topiği açtığımda hamiş haberi alayım diye dua ediyorum..
inşallah hepinizin güzel haberlerini alıp beraberce sevineceğiz..
evet canım binlerce kez şükürler olsun inşallah birgün bebişlere sevinicez canımyok canım ben değilim ama ben kadar sevindim duyuncaa inş bizlerde bu duyguyu yaşarızz
ya bende öyle adet oldum serpil ne bumaydonoz la süt mü nasıl yapılcak bende yapsammı sonra başka şeyler olmasın
adet oldun ya olsun canım oda bi güzellik bak ben adetimi bile tuhaf oldum bu ay inş temmuzdaa
gerçekten ilginç hormonal kardeşkaydirigubbakcemile3kumsal benim ateşimle busecanın ateşi aynı bu çok ilginç adetimizde aynı oldu busecanı hormonal kardeş ilan ediyorumkaydirigubbakcemile3vereliniortak:içelim:
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimm ne guzel haberler aldım hayırlı olsun yeni hamişimiz
normal uyanma saatim o zaman ölçüyorum daha erken mi ölçeyim neden ama
ahsennn ponponuma çok slm söle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?