Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihalcimm adaşımmm inan senin adına o kadar mutlu oldum kiii senden ricam var lütfen ama lütfen hamile olduğunu bir süre kimseye söyleme... biiyorum çok zor ama annenden bile sakla.. bugün dr gittin dime en aından kalp atışlarını duyana kadar bekle... hayırlı olsun canım.. inşallah bizim uğurumuz olursun veee en kısa zamanda bizde ............

slm kızlar bende yeni üyeyim aranıza yeni katıldım benimde 4 buçuk yaşında 1 kızım var ve 2. bebeğimizi yapmaya karar verdim eylülden beri uğraşıyoruz ama olmuyo bana tavsiyeleriniz neler (25:

hoşgeldin canım ....

canım eğer bi sorunun yoksa ki inş. yoktur... biraz bekle canım kafana takmamaya çalış rahim anca kendine geliyo benim bi ablam oda 6 ay denedi olmadı dr a gidecekti artık o ay hamile kaldı ....

canım gece gündüz dua ediyorumm. dediğin gibi Allah en iyisini bilir.. ama 30 uma girdim perşembe günü vaktidir. artık dime....

canım annem ablam eşim birde burdaki dostalrım biliyo ve onlara sölemesem ihanet olurdu benim için ağladığımda hepsi yanımdaydı zorluklarımı kaygılarımı onlarla aştım ben henüz şirket arkadaşlar akraba v.s bilmiyo dedğin gibi kalp atışı duyalım sonrasında söyliycem

canım gece gündüz dua ediyorumm. dediğin gibi Allah en iyisini bilir.. ama 30 uma girdim perşembe günü vaktidir. artık dime....

bende 2010 da 30 dum bak son ayında yakaladım bu yıl seninde yılın olsun canım

eeee.kızçeler ebrar da 35.günüde o test yapıycak mı peki.....

evetttttt ???????????? ebrar

oda çok isterdi sanırım test yapmayı ama bunu ona soramayız bile dimi ((
ümitsiz ve isteksiz ne yazıkki ancak oldunmu diye sorabiliyorum daha olmadı belli mi olur rabbim o kadar büyükki belki bir mucize verir dimi inş. kızlar dualarım ebrarcığımla :)))

canım ben ebrarla ilgili ayrıntıları bilmediğim için sordum...sormamalımıydım.....dualrımız ebrarla....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nihal sana bir görev daha artık isimlerimizle dua et hamılesin ya bide

canımmm hiç ümitsiz olmasın menepoza girene kadar ümit var bütün kalbimle dua ediyorum

slm kızlar bende yeni üyeyim aranıza yeni katıldım benimde 4 buçuk yaşında 1 kızım var ve 2. bebeğimizi yapmaya karar verdim eylülden beri uğraşıyoruz ama olmuyo bana tavsiyeleriniz neler (25:

es2006 hoşgeldin canım bugün ne kadar uğurlu bir gün gelen gelene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…