herkeze tek tek yazmayaçalışıyorum atladığım varsa ne olur kusura balmayın kafam yerinde değil anlayın beni uyuşuk gibiyim yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz allahım sizlerede nasip etsin bu güzel duygutu ben 3 yıldır istiyodum çok yıprandım çok üzüldüm ama hep sabırlı oldum
slm kızlar bende yeni üyeyim aranıza yeni katıldım benimde 4 buçuk yaşında 1 kızım var ve 2. bebeğimizi yapmaya karar verdim eylülden beri uğraşıyoruz ama olmuyo bana tavsiyeleriniz neler( 25:
canım zamanla tek tek yazarım sana yaptıklarımım bende bır bucuk yıl önce 5 haftalık bebek düşürdüm üzülme sakın umut et dua et rabbım zamanını bilitodur
nimrencim en az benim kadar sevindiniz hakkınızı helal edin canım darısı sizlere inşallah şarhoş gibiyim
cimcime kız beni unutmuşsun
sat 29 aralık beklenmeyen tatih 22-23 ocak
nihalcimm adaşımmm inan senin adına o kadar mutlu oldum kiii senden ricam var lütfen ama lütfen hamile olduğunu bir süre kimseye söyleme... biiyorum çok zor ama annenden bile sakla.. bugün dr gittin dime en aından kalp atışlarını duyana kadar bekle... hayırlı olsun canım.. inşallah bizim uğurumuz olursun veee en kısa zamanda bizde ............
canım gece gündüz dua ediyorumm. dediğin gibi Allah en iyisini bilir.. ama 30 uma girdim perşembe günü vaktidir. artık dime....
eeee.kızçeler ebrar da 35.günüde o test yapıycak mı peki.....
evetttttt ???????????? ebrar
eeee.kızçeler ebrar da 35.günüde o test yapıycak mı peki.....
evetttttt ???????????? ebrar
nazemir,nhlkpr+,nimren,cimcimes53+,es2006,asuuist,nihalla,tben+,dilara2424,
hani halay
ay nihalim....sen yorma kendini.....canım benim....ebrar da yapsın artık.......
oda çok isterdi sanırım test yapmayı ama bunu ona soramayız bile dimi((
ümitsiz ve isteksiz ne yazıkki ancak oldunmu diye sorabiliyorum daha olmadı belli mi olur rabbim o kadar büyükki belki bir mucize verir dimi inş. kızlar dualarım ebrarcığımla :)))
ümitsiz ve isteksiz ne yazıkki ancak oldunmu diye sorabiliyorum daha olmadı belli mi olur rabbim o kadar büyükki belki bir mucize verir dimi inş. kızlar dualarım ebrarcığımla :)))
canım ben ebrarla ilgili ayrıntıları bilmediğim için sordum...sormamalımıydım.....dualrımız ebrarla....
slm kızlar bende yeni üyeyim aranıza yeni katıldım benimde 4 buçuk yaşında 1 kızım var ve 2. bebeğimizi yapmaya karar verdim eylülden beri uğraşıyoruz ama olmuyo bana tavsiyeleriniz neler( 25:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?