ayyyyyyyyyyy çok mutlu oldum ablam yoktuu süperrrrrrrrrrrr ablam oldu homonal ablam kaydirigubbakcemile3:1hug:
inşşş sağlıkla inş kucağına alırsın inş güzel haberler veereceksinnn sakın kötü düşünmeee
günaydınn mısraa sen nasılsın belirtilerin nasılGünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir
canım cım benim 36,5 yükselmişti bide 16 günden ölçtüm geçen ay biliyosun 36,5 dan 36,4 düşünce adet oldum benim kademeli artış yapıyomuş 36 36,1 36,2 36,5 sürekli böyle artmıştı
normal uyanma saatim o zaman ölçüyorum daha erken mi ölçeyim neden ama
ahsennn ponponuma çok slm söle cnm
anladım canım hadi hayırlsı bizi mutlaka haberdar et ahsencim ilk defa görüceksin heycanlanman normal canım benim doya doya bak bebişine canımteşekkür ederim canım benim.evet ilk olacak ya ben ilçedeyim burda kadın doğumcu yoktu başka bir yere gitmem gerekiyordu bir türlü olmadı ama buraya bayan bir tane gelmiş yeni.inşallah iyi biridir.valla ben pekbir rahattım da şimdi heyecanlandım.inşallah sorun çıkmaz tatlım....
allah sizede en yakın zamanda nasip etsin inşallah canım...geshenkte buğün test yapacaktı onuda merak ediyorum inşallah pozitiftir
mısracım günaydın canım nasılsınGünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir
Günaydın cnmmısracımm günaydın canımmmm
günaydınn mısraa sen nasılsın belirtilerin nasıl
anladım canım ya birkaç yerde gördum kızların ateşleri 34 falan biz mı ateşliyız anlamadım :dance:
ya teyzesi çok güseldr benim kızınm hep böle güzel kızım olsun herkes hayranlıkla baksın isterim:)
inşalalh bebiş gelicek inşallah cumaya kadar bekicenmi mısracım yoksa randevu alabildinmiKızlar grip olduğum için herşey birbirine karıştı valla.
Çok halsizim,uykum var,sol koltukaltımda ve göğsümde,kasığımda ,karnımda ağrı var Kırmızı yok
teşekürer kumsalcım inşllhhhhhhhh
inşallah serpilcim dü gece belim çok ağrıdı kasıklarım bide bende bişi yok bebeğim aama mısra ve tuali de vardır inşallah
Honey ama benim kızımda cücel bizimkinin sarışın olması imkansız.
Kumsalcım randevu almadım beklemedeyim
Şimdi endokronoloji den randevumu aldım yine tam olarak istediğim saat değil,muayene 11 de
O saate kadar ilaç içmeyeceğim birşey yemeyeceğim
kızlar eşim geldi çıkıyoruz çok dua edin haberdar ederim öpüyorum hepinizi
ya teyzesi çok güseldr benim kızınm hep böle güzel kızım olsun herkes hayranlıkla baksın isterim:)
Kızlar grip olduğum için herşey birbirine karıştı valla.
Çok halsizim,uykum var,sol koltukaltımda ve göğsümde,kasığımda ,karnımda ağrı var Kırmızı yok
Günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir
[/URL]</noscript>[/IMG]
HONEYY BAK NASIL?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?