Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

teşekkür ederim busecan darısı inşallah senin ve diğer tüm arkadaşların başına.....

günaydın mısracım nasılsın...

Günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir
günaydınn mısraa sen nasılsın belirtilerin nasıl

canım cım benim 36,5 yükselmişti bide 16 günden ölçtüm geçen ay biliyosun 36,5 dan 36,4 düşünce adet oldum benim kademeli artış yapıyomuş 36 36,1 36,2 36,5 sürekli böyle artmıştı

anladım canım ya birkaç yerde gördum kızların ateşleri 34 falan biz mı ateşliyız anlamadım :dance:

Kızlar grip olduğum için herşey birbirine karıştı valla.
Çok halsizim,uykum var,sol koltukaltımda ve göğsümde,kasığımda ,karnımda ağrı var Kırmızı yok

anladım canım hadi hayırlsı bizi mutlaka haberdar et ahsencim ilk defa görüceksin heycanlanman normal canım benim doya doya bak bebişine canım
amin inşalalh rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları evet arada geshenkede bakıyorum daha gelmemişti rabbim onunda yüzünü güldürsün inşalalh
mısracım günaydın canım nasılsın

ya teyzesi çok güseldr benim kızınm hep böle güzel kızım olsun herkes hayranlıkla baksın isterim:)

günaydınn mısraa sen nasılsın belirtilerin nasıl

anladım canım ya birkaç yerde gördum kızların ateşleri 34 falan biz mı ateşliyız anlamadım :dance:

ewt benimde ateşim çok galiba kaydirigubbakcemile3
ateşli olmak ii değilmi yumurta daha ii çatlamazmı yahuuu delikafadulden

Çok halsizim,uykum var,sol koltukaltımda ve göğsümde,kasığımda ,karnımda ağrı var Kırmızı yok
inşalalh bebiş gelicek inşallah cumaya kadar bekicenmi mısracım yoksa randevu alabildinmi
teşekürer kumsalcım inşllhhhhhhhh

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Honey ama benim kızımda cücel bizimkinin sarışın olması imkansız.

Kumsalcım randevu almadım beklemedeyim

Şimdi endokronoloji den randevumu aldım yine tam olarak istediğim saat değil,muayene 11 de
O saate kadar ilaç içmeyeceğim birşey yemeyeceğim

Son düzenleme:
inşallah serpilcim dü gece belim çok ağrıdı kasıklarım bide bende bişi yok bebeğim aama mısra ve tuali de vardır inşallah

canım belirtiler var ama konduramıyorum geçen ayda yalancı belirtilerim oldu...en kesin belirti kırmızıları görmemek galiba...

ikiiside çok güsel bunların ahh inşşlh bu kadr güzel olur kıslarımız inşşlhhhhhhhh

kızlar eşim geldi çıkıyoruz çok dua edin haberdar ederim öpüyorum hepinizi

dualarımız sen ve bebeğinle canım hayırlı haberlerle dön inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya teyzesi çok güseldr benim kızınm hep böle güzel kızım olsun herkes hayranlıkla baksın isterim:)

inşallah allah gönlüne göre versin canım benim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kırmızının olmamasıda iyi. inşallah gelmezler. :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

biz iyiyiz can kulağı ile senden gelecek müjdeli haberi bekliyoruz. :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…