Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tualina, buse, mısra, serpil, htp-honey, ahsen, nihal nasılsınız canlarım. bugün bilgisayarımda bir sorun oluştu zırt pırt kesiliyor. özledim hepinizi

ahsenim güle güle git güle güle gel

busecanım hormonal ablanım benim ateşimle senin ateşin harika ablan olurum yani hormonal :)))

mısaracım günaydın hayırlı haberlerini bekliyoruzz inşallhh güzel olur

kumsalım bu akşam bende a derceyi öyle yapıcam önceden ilk ölçtüğümde sen gibi gece kalkıp bakıyordummm

fatoözelim nerelerdesin canım yoğunmuusn

tualina o yalancı belirtileri ben hep yaşadım bu ay yaşamdım ama hayıtın mucizesi olsa gerek

hpt_honey ben şeyii sarhoş yapıcam bu akşam :))))

nihalim ateş düşünce adet olunuyor bende 36.4 de adet oldum bbeğim

serpıl abla foto ozel kızlar hamıleyımmm sızede demek ıstedımmmm ay cok mutluyum yaaa darısı bekleyen herkeze nasıp olsun ınşlh

tualina, buse, mısra, serpil, htp-honey, ahsen, nihal nasılsınız canlarım. bugün bilgisayarımda bir sorun oluştu zırt pırt kesiliyor. özledim hepinizi

hoş geldin fatoşcuğum...ben çok halsizim kolumu kaldıracak halim yok inan, alerjimde hortladı sabah hapşurmaktan bir hal oldum...sen nasılsın canım...

serpıl abla foto ozel kızlar hamıleyımmm sızede demek ıstedımmmm ay cok mutluyum yaaa darısı bekleyen herkeze nasıp olsun ınşlh

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayda halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ii canım sen nasılsınn durumun nasıll
ay işlerim olmasa dr gitcem izin alıp yaa bu ay sonuna kadar da çok yğunuzzz asla izin alamam akşam özele gitsem ay sonu bu haftada yumurtlama haftam olcak sanırım kafam karıştı gene bilmiyorumkismile

hehehehhe çükleride sarhoş yapınn deli döt olsunlarr benim koca yaptrmazki kız gibi nazik kaprisli kescem atcam komşunun balkonuna sabakh sabah sinirlendirdi beni deli gött koca:))))))))))))))))))))))))))))))))

maşallah sübhanallah meleğine...canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşım inşallah sağsağlim kucağına alırsın dualarım sizinle..

hehehehhe çükleride sarhoş yapınn deli döt olsunlarr benim koca yaptrmazki kız gibi nazik kaprisli kescem atcam komşunun balkonuna sabakh sabah sinirlendirdi beni deli gött koca:))))))))))))))))))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Canım benim ağrılarla başbaşa evde pinekliyorum

Tebrik ederim cnm sağlıcakla gelsin bebişin

hahahahah sabah sabah bütün sinirlerimi harekete geçirdi delü göt valla bi kadın öle yapmış gazetede okumuştum :)))))))) kesip komşunun balkonuna fıydırmışşşşşşş:)))))))))))))))))))))))

delikafaduldendelikafadulden

delikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeklava:

nihalim busecan ve kumsal 1 litre sütü tencere koyup kaynatıyorsun adetin biter bitmez içine maydonuz koyurson kaynıyor sütün buharını iki bacağına açarak üzerine oturuyorsun buhra içine girsin belinize çarşaf doluyorsunuz buhar başka yerlere yayayılmasın diye sonra üşütmüyorsunuz knedininzii sıcak tutuyorsun kanalara iyi geliyormu bu buhra terapisii dikkat edin şeyinizi yakmayaın:roflol::roflol::roflol:

hahahahah sabah sabah bütün sinirlerimi harekete geçirdi delü göt valla bi kadın öle yapmış gazetede okumuştum :)))))))) kesip komşunun balkonuna fıydırmışşşşşşş:)))))))))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çatladım sabah sabahhhh

canım belirtiler var ama konduramıyorum geçen ayda yalancı belirtilerim oldu...en kesin belirti kırmızıları görmemek galiba...

canım stres yapıyoruz geç geliyo kırmızılar allah sonumuzu hayır etsin

aman aman maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin tekrar maşallah allahım korusun senı meleğini

bide neler yaptın formulleri yaz bizede :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…