tualina, buse, mısra, serpil, htp-honey, ahsen, nihal nasılsınız canlarım. bugün bilgisayarımda bir sorun oluştu zırt pırt kesiliyor. özledim hepinizi
ikiiside çok güsel bunların ahh inşşlh bu kadr güzel olur kıslarımız inşşlhhhhhhhh
serpıl abla foto ozel kızlar hamıleyımmm sızede demek ıstedımmmm ay cok mutluyum yaaa darısı bekleyen herkeze nasıp olsun ınşlh
tualina, buse, mısra, serpil, htp-honey, ahsen, nihal nasılsınız canlarım. bugün bilgisayarımda bir sorun oluştu zırt pırt kesiliyor. özledim hepinizi
serpıl abla foto ozel kızlar hamıleyımmm sızede demek ıstedımmmm ay cok mutluyum yaaa darısı bekleyen herkeze nasıp olsun ınşlh
hehehehhe çükleride sarhoş yapınn deli döt olsunlarr benim koca yaptrmazki kız gibi nazik kaprisli kescem atcam komşunun balkonuna sabakh sabah sinirlendirdi beni deli gött koca:))))))))))))))))))))))))))))))))
hehehehhe çükleride sarhoş yapınn deli döt olsunlarr benim koca yaptrmazki kız gibi nazik kaprisli kescem atcam komşunun balkonuna sabakh sabah sinirlendirdi beni deli gött koca:))))))))))))))))))))))))))))))))
hahahahah sabah sabah bütün sinirlerimi harekete geçirdi delü göt valla bi kadın öle yapmış gazetede okumuştum :)))))))) kesip komşunun balkonuna fıydırmışşşşşşş:)))))))))))))))))))))))
canım belirtiler var ama konduramıyorum geçen ayda yalancı belirtilerim oldu...en kesin belirti kırmızıları görmemek galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?