Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kaydirigubbakcemile3 serpil alemsin ya bide yanık tedavisi düşünemiyorum ama bende duymuştum bunu anlam lı

hehehehhe çükleride sarhoş yapınn deli döt olsunlarr benim koca yaptrmazki kız gibi nazik kaprisli kescem atcam komşunun balkonuna sabakh sabah sinirlendirdi beni deli gött koca:))))))))))))))))))))))))))))))))

neden komşunun balkonuna :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

akşam git tatlım özel hastanede akşam bulabilirsin. e azından belki bu ay şansın daha yüksek olur

hoş geldin fatoşcuğum...ben çok halsizim kolumu kaldıracak halim yok inan, alerjimde hortladı sabah hapşurmaktan bir hal oldum...sen nasılsın canım...

sağol canım ben iyiyim. sendeki bu halsizlik nedir anlayamadım. dikkat et kendine tatlım

serpıl abla foto ozel kızlar hamıleyımmm sızede demek ıstedımmmm ay cok mutluyum yaaa darısı bekleyen herkeze nasıp olsun ınşlh

ua27 :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: senin adına duyduğum sevinci anlatamam. :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: inan bana kendim hamile kalsam ancak bu kadar sevinirdim. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
rabbim sağlıkla kucağındada görmeyi nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bundan sonra lütfen kendine çok dikkat ediyorsun tamammı bebeğim. çok öpüyorum seni hayırlı uğurlu olsun inşallah.

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayda halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:dance::dance::roflol:

hehehehhe çükleride sarhoş yapınn deli döt olsunlarr benim koca yaptrmazki kız gibi nazik kaprisli kescem atcam komşunun balkonuna sabakh sabah sinirlendirdi beni deli gött koca:))))))))))))))))))))))))))))))))

aynen ya seninkide mi nazıkkk işine geldiği gibi bunlar valla :roflol::roflol::roflol:
hemen hastalanır rüzgarı sevmessss terlerr aman çocuk valla beter :roflol:

Kızlar hamur kafa kocam için hamur mayalamıştım,mutfağa gidip kızartayım işim bitince gelirim

benimki delü göt seninki hamur kafa varmı artıran :))))))))))))))))))))))) ya bende kızımı göstercem sana ama nasıl büyük açılıyo bana yaz emii :)

Kızlar hamur kafa kocam için hamur mayalamıştım,mutfağa gidip kızartayım işim bitince gelirim

yorma kendini.

bunu bende duymuştum veyapanlar gayet memnunmuş kızlar. zavallı şeylerin başına gelmedik kalmadı bir rakı bir süt başka şeyler :roflol::roflol::roflol::roflol: kızlar farkındamısınız kafayı yeme üzereyiz. :teytey::teytey::teytey:

benimki delü göt seninki hamur kafa varmı artıran :))))))))))))))))))))))) ya bende kızımı göstercem sana ama nasıl büyük açılıyo bana yaz emii :)
yok kız ben almayayım. bugünlerde aramız maşallah pek iyi. ama oda beni kızdırırsa aranıza katılırım söz veriyorum

:roflol::roflol: ayy benim regl geçti bugün 7. gündeyimm

:dance::dance::roflol:

aynen ya seninkide mi nazıkkk işine geldiği gibi bunlar valla :roflol::roflol::roflol:
hemen hastalanır rüzgarı sevmessss terlerr aman çocuk valla beter :roflol:

ayyyy ne nazik ne nazikk o kız gibi nazlandıkca beni daha çok delü ediyo tenhada kıstrıyorum inatcı keçiyi çocuktan daha beter çocuk benimki ayy yoruluyorum bazen hiç söz dinlemiyo tatilde bi arkadaşımıuzın kocası var adam güneşten yandı akşam karısı sırtına krem sürdü diye ballarla besledi karısını bebek gibi yediriyo sözünden çıkmıyo bizimki yontunmamış odun o başkasının yanında cilveleşmesini sevmiyo ama benimde ruhum okşamnsın istiyorum ya ayy vala çok sinir oldum bu gün iyiki okula gittii toplantıya gözüm görmesin akşam tilki gibi döner .

anam sabah sabah bana süper neşe kattınız valllhii iyiki varsınız

busecamn sen 2 gün sonra başalayacksın çalışmalarına hayatım kendimden biliyorumm çalışma programını gerçi bende koca yok .))

hpt-honaye bayııyorum sana

ayyy fatoözelim senin aşılmanın sonucundadda inşallhhh parti düzenleriz .)))

mısra kolay gelsin balımm

niahlim heeeeeeeeee birde yanarsa süt yanığı fena olur dermişim :)))

tualina sesiz kaldınn kuzuuzu

busenur 41 nikinin yaşındayım ben 41 yaşındayım canım

seviyorum seni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vallhi bitiyorum sana :)))

yok kız ben almayayım. bugünlerde aramız maşallah pek iyi. ama oda beni kızdırırsa aranıza katılırım söz veriyorum

hhehheeh iyi ona kızdığında söle tammmı ? adını buraya rahatlarsınn benim gibi delü göt delü göt delü götttttttkafamçokkarıştıdelikafaduldenlülülülülülülaelaelaelaelaeklava:

seviyorum seni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vallhi bitiyorum sana :)))

bende sana serpilimmmmm ay ben sinirlenince çokmu tatlı oluyorum ne kocam derdide inanmazdım sapıtıyorum galiba ya ben kızmayı becerememki söle okkalı bi kızsam anlasa hiç olmadı adam dötüne bile takmıyo bense kendimi yiyorum sonrada gelir benimle boğuşur tepesine kaldırır ayaklarımdan tutar çeker çocuk olduysa hep bu yüzden düşmüştr eminim çok hain sevyo kollarım mosmor uzun kollu giyiniyorum delü göt ısırıyo sonrada ağlıyorum sevgi patlaması yaşadım aşkım diyo . bana üzüntüyüde sevincide yüksek yaşatıyo şoka giriyorum:1shok::1shok::1shok::1shok: duygudan duyguya süürünmekten sıkıldım:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

aooyy oyyy demek uçlarda yaşıyor eşin bende uç yaşarım yaşıma uygun yaşadığımı reaalde ki arakadşlarım bilirim ama yaşımın altında yaşamayıda severim :)))

ama sanada ciddi ciddi kızıyorum wallahi. Yani izmirdeolsam gelip elinden tutup ben götürücem hastaneye seni

ay valal birine ihtiyacım var kocada umursamıyo bi dr gidelim demiyo adam yaaa

ay gerçekmi test yapsana ya hadiiiiii çok geçmiş sende hamişsinn
benceeee hadi hayrlısı canımmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

HAYIR CANIM REGL OLDUM BİTTİ 7. GÜNDEYİM kaydirigubbakcemile3

AYYY AYNEN AYNENN

aooyy oyyy demek uçlarda yaşıyor eşin bende uç yaşarım yaşıma uygun yaşadığımı reaalde ki arakadşlarım bilirim ama yaşımın altında yaşamayıda severim :)))

hiper aktif kocam ben sıkılıyorum bende duygularımı beli ederim ama asla bencil deilim karşıyı üzmem üzülürüm

hpt_honey bende burcumdan dolayı vericyim karşı pek üzmemem ama üzersemde cidiid üzerim neye uğradığını şaşaırır biraz kırcıı olurum sözlerimle değil tavrımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…