kaydirigubbakcemile3nihalim busecan ve kumsal 1 litre sütü tencere koyup kaynatıyorsun adetin biter bitmez içine maydonuz koyurson kaynıyor sütün buharını iki bacağına açarak üzerine oturuyorsun buhra içine girsin belinize çarşaf doluyorsunuz buhar başka yerlere yayayılmasın diye sonra üşütmüyorsunuz knedininzii sıcak tutuyorsun kanalara iyi geliyormu bu buhra terapisii dikkat edin şeyinizi yakmayaın:roflol::roflol::roflol:
hehehehhe çükleride sarhoş yapınn deli döt olsunlarr benim koca yaptrmazki kız gibi nazik kaprisli kescem atcam komşunun balkonuna sabakh sabah sinirlendirdi beni deli gött koca:))))))))))))))))))))))))))))))))
ii canım sen nasılsınn durumun nasıll
ay işlerim olmasa dr gitcem izin alıp yaa bu ay sonuna kadar da çok yğunuzzz asla izin alamam akşam özele gitsem ay sonu bu haftada yumurtlama haftam olcak sanırım kafam karıştı gene bilmiyorumkismile
hoş geldin fatoşcuğum...ben çok halsizim kolumu kaldıracak halim yok inan, alerjimde hortladı sabah hapşurmaktan bir hal oldum...sen nasılsın canım...
serpıl abla foto ozel kızlar hamıleyımmm sızede demek ıstedımmmm ay cok mutluyum yaaa darısı bekleyen herkeze nasıp olsun ınşlh
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayda halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehehehhe çükleride sarhoş yapınn deli döt olsunlarr benim koca yaptrmazki kız gibi nazik kaprisli kescem atcam komşunun balkonuna sabakh sabah sinirlendirdi beni deli gött koca:))))))))))))))))))))))))))))))))
Kızlar hamur kafa kocam için hamur mayalamıştım,mutfağa gidip kızartayım işim bitince gelirim
Kızlar hamur kafa kocam için hamur mayalamıştım,mutfağa gidip kızartayım işim bitince gelirim
nihalim busecan ve kumsal 1 litre sütü tencere koyup kaynatıyorsun adetin biter bitmez içine maydonuz koyurson kaynıyor sütün buharını iki bacağına açarak üzerine oturuyorsun buhra içine girsin belinize çarşaf doluyorsunuz buhar başka yerlere yayayılmasın diye sonra üşütmüyorsunuz knedininzii sıcak tutuyorsun kanalara iyi geliyormu bu buhra terapisii dikkat edin şeyinizi yakmayaın:roflol::roflol::roflol:
yok kız ben almayayım. bugünlerde aramız maşallahbenimki delü göt seninki hamur kafa varmı artıran :))))))))))))))))))))))) ya bende kızımı göstercem sana ama nasıl büyük açılıyo bana yaz emii :)
nihalim busecan ve kumsal 1 litre sütü tencere koyup kaynatıyorsun adetin biter bitmez içine maydonuz koyurson kaynıyor sütün buharını iki bacağına açarak üzerine oturuyorsun buhra içine girsin belinize çarşaf doluyorsunuz buhar başka yerlere yayayılmasın diye sonra üşütmüyorsunuz knedininzii sıcak tutuyorsun kanalara iyi geliyormu bu buhra terapisii dikkat edin şeyinizi yakmayaın:roflol::roflol::roflol:
:dance::dance::roflol:
aynen ya seninkide mi nazıkkk işine geldiği gibi bunlar valla :roflol::roflol::roflol:
hemen hastalanır rüzgarı sevmessss terlerr aman çocuk valla beter :roflol:
:roflol::roflol: ayy benim regl geçti bugün 7. gündeyimm
ayyyy ne nazik ne nazikk o kız gibi nazlandıkca beni daha çok delü ediyo tenhada kıstrıyorum inatcı keçiyi çocuktan daha beter çocuk benimki ayy yoruluyorum bazen hiç söz dinlemiyo tatilde bi arkadaşımıuzın kocası var adam güneşten yandı akşam karısı sırtına krem sürdü diye ballarla besledi karısını bebek gibi yediriyo sözünden çıkmıyo bizimki yontunmamış odun o başkasının yanında cilveleşmesini sevmiyo ama benimde ruhum okşamnsın istiyorum ya ayy vala çok sinir oldum bu gün iyiki okula gittii toplantıya gözüm görmesin akşam tilki gibi döner .
yok kız ben almayayım. bugünlerde aramız maşallahpek iyi. ama oda beni kızdırırsa aranıza katılırım söz veriyorum
ama sanada ciddi ciddi kızıyorum wallahi. Yani izmirdeolsam gelip elinden tutup ben götürücem hastaneye seni:roflol::roflol: Ayy benim regl geçti bugün 7. Gündeyimm
seviyorum seni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vallhi bitiyorum sana :)))
canımmmmmm hiç bir belirti yok bee göguslerim şişer acırdı oda yok sempatiksalakcinninhalllllll senle aynı günmü reglimiz nasıl hisediyosun kendini kuzu
bende sana serpilimmmmm ay ben sinirlenince çokmu tatlı oluyorum ne kocam derdide inanmazdım sapıtıyorum galiba ya ben kızmayı becerememki söle okkalı bi kızsam anlasa hiç olmadı adam dötüne bile takmıyo bense kendimi yiyorum sonrada gelir benimle boğuşur tepesine kaldırır ayaklarımdan tutar çeker çocuk olduysa hep bu yüzden düşmüştr eminim çok hain sevyo kollarım mosmor uzun kollu giyiniyorum delü göt ısırıyo sonrada ağlıyorum sevgi patlaması yaşadım aşkım diyo . bana üzüntüyüde sevincide yüksek yaşatıyo şoka giriyorum:1shok::1shok::1shok::1shok: duygudan duyguya süürünmekten sıkıldım:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
ama sanada ciddi ciddi kızıyorum wallahi. Yani izmirdeolsam gelip elinden tutup ben götürücem hastaneye seni
ay gerçekmi test yapsana ya hadiiiiii çok geçmiş sende hamişsinn
benceeee hadi hayrlısı canımmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ayyyy ne nazik ne nazikk o kız gibi nazlandıkca beni daha çok delü ediyo tenhada kıstrıyorum inatcı keçiyi çocuktan daha beter çocuk benimki ayy yoruluyorum bazen hiç söz dinlemiyo tatilde bi arkadaşımıuzın kocası var adam güneşten yandı akşam karısı sırtına krem sürdü diye ballarla besledi karısını bebek gibi yediriyo sözünden çıkmıyo bizimki yontunmamış odun o başkasının yanında cilveleşmesini sevmiyo ama benimde ruhum okşamnsın istiyorum ya ayy vala çok sinir oldum bu gün iyiki okula gittii toplantıya gözüm görmesin akşam tilki gibi döner .
aooyy oyyy demek uçlarda yaşıyor eşin bende uç yaşarım yaşıma uygun yaşadığımı reaalde ki arakadşlarım bilirim ama yaşımın altında yaşamayıda severim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?