öğrendim serpilim öğrendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. ama sabah kafyı yiycektim yani. lan diyorum kendi kendime bendemi bir aptalık var yoksam neeeeeeey kaydirigubbakcemile3ahada geldimmmmmmmmmmmm canlarımm benimmm
yeni tatlı arkadşımız hoşgelmiş sefa getirmiş benim çok ama çok değerli canım ciğerim aylintim burada canım bu akşam rabbim nasip ederse perşemebe akşam sizleri düşünerek nikleriniz gözümün önünde olarak yasinimi okuyacağım okuyan arkadşlarda hep o şeklide okusun
zeytinim sol göğüüsm acıyor ve büyüdüü inşallh bu ay bu belirtim belirtim olur umarım pskolojik değilidr maluum her ayy bir sürü belirti yaşıyoruz sonuç foossssssssssss
busecanım nasılsın ttatalım ateşine hem güldüm hemö hetecanına bayıldım inşallh gelemz kırmıızların sende hamiş olursaun en kötüyüde düşünmek lazım gelirse ilk günden başlayacaksın ölçmeye bebeğim
ebrar42 canım geçmişi okudum demek rtek çare tüp hayırlısı olsun canım çok gençsin ve rahiömin çok genç inşalh tüp tedavinle meleğini alırsın kucağına
fatoözelim sorma şu toplu mesaj muhabetini ben öğrendim ama benim pc ikitanesini alıyor gerisini almıyor :)))
aaaaa ebrar senle aynı gün regl olmuşuz.
bu ayda olmayız inş. gerçi sizde sorun ne bilmiyorum ama bizim normal yolla olmayacak gerçi rabbim dilerse her şey bir anda olur hayırlısı çok umutlanınca çok yıkılıyorum bide sorun eşimde olunca ağlamak bile zor geliyor sanki o üzülecek diye düşünüyorum içimda acısı olduğu halde sürekli teselli veren pozitif bakmaya çalışan biri olmakta zor oluyor
rabbim kimseye aratmasın :gitme:
serpoş bana busecancım haber verdi, sen de neden yazmadın bana hım?
zerdala mesaj attım özelden.canım pozitif olmalyız bak ben 41 yaşındayım ve pozitif bakıyorum bakış açımız önemlitabbiki ağlam kriizlerini çok yaşadım ama çok ne yapalım yinede bol enerjik olmalıyız güçlü olabilmek için
fatoözelim öğrendin demek yerim seni ya
kızlar nnihal nerde zerdalımmmm zerdalımmm zerdala mesaj atılmışmı acaba kızlar herkes herkese mesaj atsın
aylintt dedim kızlara mesaj atamayı beceremiyorum aylinte zerdalal sezene kızlara haber verin ben özelden mesajlr dolunca sildim sadce gelen mesajlara cevap verebiiliyorum biliyorsunki teknoloji özürlüyüm kuuzm benimmm canıkmm valllahi kalbin içindesin ve inanna hep aklım sizdeydi kızlara haber verin beceremiyorum dedim mucuxxxxxxxxxxxxxxx güzel gözlüm güzel yüreklim benimm
amin canım. ben geçen ay aşılama yaptırmıştım tutmadı. bu ay kısmet olursa yeniden deniycem. buda tutmazsa allah büyük başka ne yapabilirim bilmiyorumbu ayda olmayız inş. gerçi sizde sorun ne bilmiyorum ama bizim normal yolla olmayacak gerçi rabbim dilerse her şey bir anda olur hayırlısı çok umutlanınca çok yıkılıyorum bide sorun eşimde olunca ağlamak bile zor geliyor sanki o üzülecek diye düşünüyorum içimda acısı olduğu halde sürekli teselli veren pozitif bakmaya çalışan biri olmakta zor oluyor
rabbim kimseye aratmasın :gitme:
ateşime neden güldün serğpilcim kaydirigubbakcemile3
biliyorum ilk gündenölçüceğimi de 16. gün almıştım aleti o günden ölçtüm inş ateşim düşmezzzkaydirigubbakcemile3
tatlım ama böyle daha mı mutlu olduk? sevdiğimiz biçok arkadaşımız orda kalıyor.. bir kişi için biçok sevdiğin insandan vazgeçiyorsun. bizler için canını sıkan insanı görmezden gelebilirdin.. amacım barışmanızdı, asla dedin. lütfen yanlış anlama, seni çok seviyorum ve çok iyisin ama sen şimdi diyosunki ben yanınıza kafa dağıtmaya geliyorum, biriniz canımı sıkarsa diğerlerinin önemi yok, ben kendimi mutlu edecek yolu seçerim, keyfiniz bilir.. bu biraz bencillik diil mi serpilim?aylintim
canım bizler burda stresli iş haytaımızın ve stersli annne adyı bekleyişleriizn biraz hafifletilmesi için burda hem geyik hem bilgi paylaşımı hem dostluk hemde pozitif enerji alabilmek için giriyoruz ben biliyorsunki ciididi negatif enerji almaya başlamıştım yani benim negatif enerji yi yok etmeliydim sadce pozitif olunsun istiyorum kızların hepsi benim için çok değerli ama emin ol benim yaşamımda en önemli şey huzur kk da 2 yıldır üyeyyim ve çok güzel dostluklarım var yaşları önemli değil ve bunlarla reaalde görüşüyorum hiç kimseyi incitmedim hiç kimse tarfındanda incitilmedim ama aması var ilk defa bir topicde yazıştım çılgınım beni bağladı ve keyifle zevkle geliyordumm hatat okumak için kendimden zaman çalışıp bişiler yapmak istiyordum ve incitildiğime inanaıyorum bunları yazmak istemzdim mısra çok güzel bir dille ifade etmiş benim gönül bahçemmm açık bu topiğimizde hayırlu uğurlu huzurlu olur inşallhh huzurun olmadığı yerde ben olamam mucuxxxxxxxxxxxxxxx
sen ben aylint bu ateş işine taktıkda ona gülüyorum bende aylint gibi elimde dereceyle gezer oldum :)))))))))))))))) beceremiyoruzda işin garibi
tatlım ama böyle daha mı mutlu olduk? sevdiğimiz biçok arkadaşımız orda kalıyor.. bir kişi için biçok sevdiğin insandan vazgeçiyorsun. bizler için canını sıkan insanı görmezden gelebilirdin.. amacım barışmanızdı, asla dedin. lütfen yanlış anlama, seni çok seviyorum ve çok iyisin ama sen şimdi diyosunki ben yanınıza kafa dağıtmaya geliyorum, biriniz canımı sıkarsa diğerlerinin önemi yok, ben kendimi mutlu edecek yolu seçerim, keyfiniz bilir.. bu biraz bencillik diil mi serpilim?
ben sizleri de çooooooooooook seviyorum ama doğru bir yol olmadığına karar vermiş bulunuyorum ve diğer topikte kalıcam ama kabul ederseniz buraya da arada uğrarım sizler için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?