Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ay valal birine ihtiyacım var kocada umursamıyo bi dr gidelim demiyo adam yaaa

HAYIR CANIM REGL OLDUM BİTTİ 7. GÜNDEYİM kaydirigubbakcemile3

AYYY AYNEN AYNENN

yaaaaaaa bende sevindim birden olsun caklışmalar başlasın o zaman ay benim çalışmalar yarım yamalak kocamdan dolayı ayy ay ben bu gün ondan çok sıkıldım yaaa nfret ettim ondan nankör kedi

serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................50
serpil.................127.....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............25
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42................20
fatoözel..................5
tualina....................1

toplam.............298 kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım

hpt_honey bende burcumdan dolayı vericyim karşı pek üzmemem ama üzersemde cidiid üzerim neye uğradığını şaşaırır biraz kırcıı olurum sözlerimle değil tavrımla

ben küssem o benden daha fazla küser çünkü biz boğayız ilk taşındığımızda eve tam 20 güne yakın küstük ben üst katta yattım kalktım pek beni görmedi ben vicdanımla muasebe yaparken o üzüntüsünü belli etmeden hayatını dengesizce yaşadı ve daha da soğdu ben hep vericiyim hiç almayı bilmem öğrenmeliyim vermeye ayitilmişim aileden o yüzden aneme çok kızıyorum ezdi bizdü bizi şöe cadı olsaydım keske .benim kocama hiç bişi kar deil bakıyorum arkadaşlarıma kocalarına ne veriyolarsa ne yapıyolarsa istediklerini yaptrırıyolar benimkine ölüyorum desem yapcağından geri kalmazkaydirigubbakcemile

canım benim ya erkeler böyle bak benimkide çok duygusal aşık tomantik sevgi dolu yüksek sesle asla konuşmaz ama dediği dedik çaldığı düüdük bütün karralar ondan çıkar ve o uygular yani yapacağını öyle bir yapar kii hani karıncaya bas belini incitme hesabı inan bana böyle bazan ben deli oluyorum bu davarnışlarına ama işte öyle asla küsmezz ama yapacağını yapar

AY CANIM YAA hepsi aynı bunların galiba benim kocamda geçen hafta beni üzdü umursamz rahat oluşu sinirinmi bozdu kan testi yaptrcam dedim duymamazlığa geldi ve hala umrunda değil çok rahat halleri oluyo beni üzüyo dünde çok canım sıkıldı işim stresli eve gidince stresten ağlıyoum yataktan çıkmıyorum benle ilgilendi felan işimide bırakamıyorum maddi olarak güçsüzleşmemek için stresten de hasta oluyorum bazen kocama takıyorum streste olmamak lazım hepimizin ayrı ayrı sorunları varr

evet aynen serpilcimm benimkide küsmez ama rahat ve vurdumduymaz vede dediğini yapar aynen çatlarım ben de bende bağıra çağıra o gayet rahat

ay benimkine bişi soarsın söledim der ama sölememiştr kendini inandırdır sabah dün kapıdan okul ayakkabuısını aldım dolaba koydum ben dün dedim ya yarın giycem die neden koydun die sesini yükseltti ne var bunda kızacak aldım elime dolata kapının dibinde koy onu yere die merdivendde sesli konuştu zaten apartman seyirci sinir oldum sabah çok güzel uanmıştım şimdi başım ağrıyo onun umrunda deil herherde kızınca sesini yükselte biliyo ama ben kendime ve ona yakıştrmıyorum çok dağınık çokkkkkkk kabloları ıvırı zıvırı bitmiyo deli ediyo beniiiiiiii

vurdum duymaz ya ailesi yokka rahat yaşamış allahtan ahlakı iyi ben çok ağladım zamnında çokkkkkk hemde çok beni bırakıp giderdi bazen dedim sokak çocuğuyla evlenseydim dahamı iiyi olurdu allah razı olsun bana yuva kurdun sıcak bi çorba yaptın derdi nerdee tilki gibi gezer herkesin işne koşar evde işi dolu ama yapmaz ben yaparım erkek işlerini.daha neyin nerde olduğunu bilmez

serpilciğim çok kötü allerjik rinitim azdı...onunla uğraşıyorum kuzum...hapşurup burun silmekten bir hal oldum...

tualina busecan önce sağlıklı olun ama artık biraz hızlanalım kuuzlar bende regl bitsinde zaten acayip oldum ama 2 gün daha bekleyeceğim sonra okumya başlarım yer gök dularla kurlu okuyalım rahatlayalım kızlar

tmm canım hızlandıralım hakketten dualar ii geliyo banada
yemek yicem gelcem öptümm

kızlar bilmiyorum ama farkındamıısnız yasin gurubumuz yavaşladı yani bir düşünelimii bunu prensesler
walla haklısın. dün akşam eve gittim yemek yaptım masaya oturduğumuzda saat 9 u geçiyordu sonra mutfağı torparla. eşime çay hazırla. (her gün düzenli çay faslımız vardır). saat 10 gibi koltuğa oturdum az tv izleyeyim dedim sonra kalkıp bir kaç yasin okuyayım. oracıkta uyuyakalmışım. bir uyandım saat 12 ye geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…