Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

işin zor şekerim. ama kocanın yapması gereken işleri üstlenme. sonra hep sana kalır bırak azıcık sorumluluklarını alsın. o sana çamaşır yıkayıp yemek yapıyormu. o halde kendi yapması gerekenleride bilsin lütfen

işin zor şekerim. ama kocanın yapması gereken işleri üstlenme. sonra hep sana kalır bırak azıcık sorumluluklarını alsın. o sana çamaşır yıkayıp yemek yapıyormu. o halde kendi yapması gerekenleride bilsin lütfen

niahlim mahallerrede bişi yok pek renkli değil

busecan karpuz kavun yedik gel yiyelim

fatoözel sıcakta bişi yenilmiyor

haklısın sabah sabah kahvaltı için ekmekte almadı okula gitti ben ne yemişim umrundamı bende işlerimi bitreyim dışarda ederim kahvaltımı . meyveyle ve bi dilim ekmekle geçirdim pis kocam pissssssssssss

kızlar canlarım yemeklerinizi yedinmi ?
mısra pastalrını yaptınmı
uz27 sevinç sarhoşu darıısı tüm prenseslere
busecanım kankii

fatoözelim işlerinde kolaylıklar diliyorum
niahlimm canım mahallerlede karşılaşırız dermişim

hpt_honey senin kocanı döveceğimm söyle ona

ve diğer fıstıklar ben kaçar akşama gelirim öpüldünüzzzzzzzzzz

kızlar biz geldik bebeğimi gördüm güneşlenir gibi yatıyordu çok mink daha yaaaa.....ultrasyonda 10+4 günlük çıktı biraz idrar yollarında iltihap varmış tek kullanımlık antibiyotik verdi.geçsin dedi.ikili testi ihmal etme dedi burda yapılmıyormuş başka yere gitcem artık.neticede iyimiş bebişim.

niahlim mahallerrede bişi yok pek renkli değil

busecan karpuz kavun yedik gel yiyelim

fatoözel sıcakta bişi yenilmiyor

yiyorum walla sıcak mıcak dinlemiyorum. bu dekort hapı kullanmaya başladığımdan beri doymak nedir bilmiyorum. 15 günde 5 kilo aldım. ama memnunum zaten çok zayıftım önce.

fatoözelim kolay gelsin canım ben şu mahalleri gezeyim az aşağı mahlle yukarı mahlle

kız kısmı çok gezmez klava: derdi annem.

serpilll pişti olduk demin yazdım görmedin :)))))))))))

eeeeeee çok okuyanmı çok gezenmi bilir derler kaydirigubbakcemile3

çok geç kalma lütfen kaydirigubbakcemile

hoşgeldiniz gülüm sende bebeğinde. Allaha şükür iyi haberlerinizi aldık. ooooooy teyzesi yer onun güneşlenmesini. kurban olurum ona. ikili testi tabiki ihmal etme çok önemli :1hug:

Oyyy yerim onu ben sağlıklı olmasına çok sevindim

Serpoş yine pişi yaptım daha güzel olmuş,komşularada dağıttım Allah kabul etsin.

Kızlar benim regl nin eli kulağında bugün olacak gibiyim

oy oy maşallahh benim tatlıma:ecrin_bebek: yerim onu beennn
yaz geldi annesi güneşlensin tabı biliyomusunuz içimizde güneşide alıyo onlarr herşeyi hissediyolarr kaydirigubbakcemile3

mısracım hayırlısı neyse o olasunn canımmmmmmmmmm:1hug:

serpoşumm hormanal ablammmmmmm nerdesinnn :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…