işin zor şekerim. ama kocanın yapması gereken işleri üstlenme. sonra hep sana kalır bırak azıcık sorumluluklarını alsın. o sana çamaşır yıkayıp yemek yapıyormu. o halde kendi yapması gerekenleride bilsin lütfenvurdum duymaz ya ailesi yokka rahat yaşamış allahtan ahlakı iyi ben çok ağladım zamnında çokkkkkk hemde çok beni bırakıp giderdi bazen dedim sokak çocuğuyla evlenseydim dahamı iiyi olurdu allah razı olsun bana yuva kurdun sıcak bi çorba yaptın derdi nerdee tilki gibi gezer herkesin işne koşar evde işi dolu ama yapmaz ben yaparım erkek işlerini.daha neyin nerde olduğunu bilmez
işin zor şekerim. ama kocanın yapması gereken işleri üstlenme. sonra hep sana kalır bırak azıcık sorumluluklarını alsın. o sana çamaşır yıkayıp yemek yapıyormu. o halde kendi yapması gerekenleride bilsin lütfen
niahlim mahallerrede bişi yok pek renkli değil
busecan karpuz kavun yedik gel yiyelim
fatoözel sıcakta bişi yenilmiyor
fatoözelim kolay gelsin canım ben şu mahalleri gezeyim az aşağı mahlle yukarı mahlle
serpilll pişti olduk demin yazdım görmedin :)))))))))))
kızlar canlarım yemeklerinizi yedinmi ?
mısra pastalrını yaptınmı
uz27 sevinç sarhoşu darıısı tüm prenseslere
busecanım kankii
fatoözelim işlerinde kolaylıklar diliyorum
niahlimm canım mahallerlede karşılaşırız dermişim
hpt_honey senin kocanı döveceğimm söyle ona
ve diğer fıstıklar ben kaçar akşama gelirim öpüldünüzzzzzzzzzz
kızlar biz geldik bebeğimi gördüm güneşlenir gibi yatıyordu çok mink daha yaaaa.....ultrasyonda 10+4 günlük çıktı biraz idrar yollarında iltihap varmış tek kullanımlık antibiyotik verdi.geçsin dedi.ikili testi ihmal etme dedi burda yapılmıyormuş başka yere gitcem artık.neticede iyimiş bebişim.
kızlar biz geldik bebeğimi gördüm güneşlenir gibi yatıyordu çok mink daha yaaaa.....ultrasyonda 10+4 günlük çıktı biraz idrar yollarında iltihap varmış tek kullanımlık antibiyotik verdi.geçsin dedi.ikili testi ihmal etme dedi burda yapılmıyormuş başka yere gitcem artık.neticede iyimiş bebişim.
busecanım kankii
Oyyy yerim onu ben sağlıklı olmasına çok sevindim
Serpoş yine pişi yaptım daha güzel olmuş,komşularada dağıttım Allah kabul etsin.
Kızlar benim regl nin eli kulağında bugün olacak gibiyim
busecanım kankii
ne yapayım gülüm :hulya: çalışıyorum. sen nasılsın.fatoşcummmmm napıyonnnnnnnnnnnn:hulya:
ne yapayım gülüm :hulya: çalışıyorum. sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?