ne kadar zamandır deniyorsun ben tanımıyorum seni sanırım biraz kendinden bahsedermisin canım
kızlar hepinize günaydınnn... Bugün karnım çok ağrıyor ilk defa böyle oldu..adetten sonraki 10 günüm akıntıyla birlikte çok az kan geldi normalmidir acaba(( korkuyorum dr gitsem mi???
arkadaşım ben 4 sene önce over kisten amilayat oldum amaliyatan sonra 2 kere klomen tedavisi gördüm olmadı ara verdim ve yedi ay önce keçiboynuzu içerek hamile kaldım ikizlerdi bebekler ama 2 aylıkken karnımda öldüler ve yedi ay denedik olmadı doktorum tedaviye gecelim dedi geçtik ve bu ay klomen tedavisi ilk oldu caNIM
kızlar hepinize günaydınnn... bugün karnım çok ağrıyor ilk defa böyle oldu..adetten sonraki 10 günüm akıntıyla birlikte çok az kan geldi normalmidir acaba(( korkuyorum dr gitsem mi???
ben keçiboynuzu kürünü sadece erkekler uygular sanıyordum. nasıl yaptın o kürü. inşallah bebişin yine gelir canım üzülme lütfen
yok arkadaşım bayanlarda da büyük etkisi varr çünki vücuda direnc veriyo zinde tutyo her hastalığa iyi geliyo klomenle beraber içince daha cok faydasını görüyosun bu ay ben klomen le içtim 25x19 boyutlarında 4ve 5 tane yumurtam oluştu 3 tl keçi boynuz yeter hep sini kır tencereye at 4 kiloluk tencere ye at ağzına kadar su koy kaynat ağzı yarım kapalı olsun ve rengi cıkana kadar kaynat 1 saat 2 saat kadar siyah bir rengi cıkıyo sonra bir pet şişesine koy buzdolabına sabah akşam ac karnına iç petteki biterse tekrar aynı şekilde yap ara vermeden devam et peşine 15 ve 20 gün iç ama adetin birinci günü başla zaten ikince haftada akıntın baya gelmeye başlıyacak
selam çıtırlar nasılsınız bakalım benim işler yoğun yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum bişey soracaktım birkaç sayfa geriye gittim ama bulamadım 5000 salavat okumaya başlamıştınız duasını yapalım demiştiniz vazmı geçtiniz bununla ilgili bi yazı göremedimde ben 5000 adet okudum şimdide size niyet edip başladım 5000 adet oda yarın biter inşallah duasını beraber yapalım cuma günü diyecektim
aaa ben hemen keçiboynuuz alayım o zaman bu arada arımıza hoşgeldin canım
al al canım hoşbuldukk
tamam serpilim zaten nasipse ikinci 5000 yarın biter yasinde okumaya çalışırım kaç tane okuyabilirsem söylerim size rabbim kabul etsin inşallah amincanım 5000 salavatı bu cuma duasını yapıca z birde 500 yasinimiz var yetişekk cumaya hepimizin ikisnin duasını yapıcaz sen başla 5000 ne yetiştir cumaya canım
tamam serpilim zaten nasipse ikinci 5000 yarın biter yasinde okumaya çalışırım kaç tane okuyabilirsem söylerim size rabbim kabul etsin inşallah amin
ayy ben neyi duyuyorsanm uyguluyordum :))) incir küründe hastanelk olmuştum bir dünya iğne ilaç yedim hahahhahahhah
arkadşım sen hamilemisin hamileykenmi o kan geldiii[/QUOTE
yok canım hamile değilim 9 ocakta adettim bitti. şimdi yumurtlama günümdeyim galiba akıntı üzerinde hafif bi kan vardı
ben yapıyorumda hiç hastanelik olmadım canım incir lerin içine bakmadınmı güveleniyo ya incirler belkide ondan olmuştur ama keçi boynuzu birşey yapmaz erkeğin sipermini nasıl coğaltıyosa kadında verimli yumurtlamasını olgun yumurta olmuşmasını sağlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?