Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil döv döv döv onu klava:klava:ağzını burnunu kır klava:klava:bende cütünü kesim sen elerineden tut :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

serpil döv döv döv onu klava:klava:ağzını burnunu kır klava:klava:bende cütünü kesim sen elerineden tut :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
walla sen çok yaşa emi. sende olmasan bugün hiç gülemiyecektim. alkisalkisalkis alkisalkisalkis

doktor işini ne yaptın. baktınmı akşama gidiyormusun. sen o lekelenmelerden sonra hala regl olmadın değilmi buse

ewt olmadım işte kara kara siyahımsı geldi bu ay böyle oldu oluyomuş bazen böyle ama bitkisel ilaç içtim ya ondan mı acaba dedim fatoşcumm daha önceki dr bana cyclo verdi adet düzenleyici ona bu ay tekrar başladım geçen ay kullanmadım onu

hoşgeldiniz gülüm sende bebeğinde. Allaha şükür iyi haberlerinizi aldık. ooooooy teyzesi yer onun güneşlenmesini. kurban olurum ona. ikili testi tabiki ihmal etme çok önemli :1hug:
teşekkür ederiz teyzesi darısı sizlerin başına fahtaya sendende güzel haberler alırız canım inşallah...

hehehehe napim ya kızınca sapıkmı oluyorum ne ayy gerçekten canını yakmak istiyorum komsunun balkonuna fıydırmak istiyorum acaba görünce ne olurr:roflol::roflol::roflol::roflol: hayal ediyorumda hehehe zaten bi işe yaradığı yok bazıları kocasını o yolada ikna eder ama benimki nerdeeeeee

ay kız korkulur senden kaydirigubbakcemile3

Busecim geçen ay benimde öyle oldu,bitki karışımı içmiştim

ewt canım sanırım ondan olduu

Ahsencim benim yaptığım hiçbirşeyde ölçü yoktur ne yazık ki.
Senin gibi dostlar tarif istediğinde miktar vermekte zorlanıyorum.
Kısaca yazmaya çalışayım.
Önce kettle a su koy biraz ısıt çok kaynar olmayacak,elin yanmayacak şekilde ısıtacaksın.
2 su bardağı kadar unu yoğurma kabına dök,içine dr.oetker in insast kuru mayası var 1 poşet ekle,elinle karıştır.1 yemek kaşığı kadar tuz,1 tatlı kaşığı kadar şeker,2 yemek kaşığı kadar çörekotu istersen birazda susam ekle.
Sonra yavaş yavaş ısıttığın suyu dök yoğurmaya başla,su un sıralamasıyla çok katı olmayan bir hamur elde edeceksin.Bu noktada püf noktası yoğurduğun hamurun kıvamıdır,poğaça hamurundan daha cıvık olacak.
Hamur istenilen kıvamı aldığında yoğurma kabına bir poşet geçir,sofra bezine sar,güneşe koy,yarım saat kadar sonra hamur kabarmış olacak ben biraz daha fazla süre bekletiyorum.
Hamur kabardıktan sonra aç,üstüne elinle bastır ki içindeki hava çıksın.
Sonra derin bir tava ya da tencereye yağ dök,yağ çok bol olacak.
Çukur bir kaseye sıvı yağ dök,elini yağla ,kesme tahtasınıda yağla,Hamurdan istediğin büyüklükte kopar kopar,elinde yuvarla ,Kesme tahtasında elinle üzerine bastırarak çay tabağı veya nescafe fincanı tabağının büyüklüğünde aç,ortasını parmağınla del çokkkkkkkkkkkkkkk kaynamış olan yağa at.
En önemli sırlarımdan birine geldi sıra,yağa attığın pişinin ortasındaki deliğe çatalla bastır sağa sola çevir ki kocamannn kabarsın.Arkalı önlü çok hafif pembeleştir borcama al.
Umarım anlatabilmişimdir cnm

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyyyyyy yine canım çekti benim ya. yaptığından azcıııııık burayada yollasana cokacimcoook

:roflol: heheh yok yafrım korkma atla gel benle bak sana neler alcammmm

allah seni ne yapsın kız sen bugün öldürdün bei gülmekten :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bizimkide o yolla ikna olanlardan değil :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol:

ama busecim bitki çayı bilmem ne deyip sen kendini çok ihmal ediyorsun. kız ben olsam varya şimdiye kadar doktora görünmüş verdiği ilaçları kullanmış ikinci kontrol için gitmiştim bile.yerimseniben

ellerine sağlık canım.bende deneyecem.kandilde komşu getirmişti tarifini sormamıştım internetten bakayım diyordum unutuyordum hep.teşekkür ederim mısracım.

Fatoşcum burada olsaydın koşa koşa getirirdim.
20 tane kalmıştı,şimdi eşimin arkadaşlarına gönderiyorum

Ahsencim rica ederim cnm.
Nette çok değişik pişi tarifleri var yumurtalı yoğurtlu yörelere göre değişiyor sanırım.
Güvendiğim bir siteden tarif bulursamlink göndereyim.
Net ölçüler edinirsin

gülüm 10+4 günlük te ne demek yaffff. bebiş şimdi 10 günlükmü 14 günlükmü bilmiyorumkismile

ne yapalım mafoldumben kısmet değilmiş. yinede yemiş kadar oldum cokacimcoook ellerine sağlık alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…