Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım belkide ben sebeb olacam senin ve sizlerin hamile kalmasına 4 senedir takip ediyorum ama yeni üye oldum belkide benim bu kürü söylemem kaç kişeye sebeb olcak hamile kalmasına herşeyde bir haır vardır

ayyy ben o incirler bakmadım ama 5 ci gün ciidid acile kaşdırıldım ama keçi boynuuznu deneyeceğim 22 sinde adet olucam hemen başlarım inşallhhhhhhhhhhhh şubatta hamile kalrımm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

keçi boynuzlarının da içlerine bakmayı unutma kırınca zaten belli oluyo canım

selam kızlar nasılsınız
cimcime canım ben yasinlerimi oluyamıyorum çok üzgünün paylaştırabilirmisiniz

canım belkide ben sebeb olacam senin ve sizlerin hamile kalmasına 4 senedir takip ediyorum ama yeni üye oldum belkide benim bu kürü söylemem kaç kişeye sebeb olcak hamile kalmasına herşeyde bir haır vardır

aminnn aminnnn aminn inşallhhhhhhh yarabbimmm vallhii ne güzel olur ama evet bak bu kürü erkkeler için biliyorduk

ayyy ben o incirler bakmadım ama 5 ci gün ciidid acile kaşdırıldım ama keçi boynuuznu deneyeceğim 22 sinde adet olucam hemen başlarım inşallhhhhhhhhhhhh şubatta hamile kalrımm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

serpil bende 22 de olacam beraber başlayalım bakalım hangimiz önce mefta oluruz

hamıle kaldın gelmiyon nerdesinnn nihalll merak ettim seniii
nasılsınnn :

bebemm hep burdayımm neden öyle düşündün beraber başladık buaya sonuna kadar beraberiz ben iki gündür iyice halsizleştim canım elim kolum kalkmaz oldu bulantılarda hafiften başladı

nihalla çatlama akıntısı olmuş sende bu 3 günü mutlaka değerlendir bendede yoğun akıntı olmuştu dr baktı çatlamış dedi ve yakaladık bebişi

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız

adet oldunmu kumsalcım

belenay nasılsın canım benim hoşgeldin. allah kabul etsin tatlım

ama ben bugün 2.günümdeyim o halde önümüzdeki ay başlarım keçiboynuzuna fakat i.saraçoğlu keçiboynuzu kürünü günlük hazırlayın diyor sen bu kürü nerde okudun. sabah akşam aç karnına 1 su bardağımı

kız merak ettim dünde yoktun :26:
haklısın şimdi elin kolun kalkmazz aman ii olunda

selam kızlar nasılsınız

canım yanlış anlamada geçen haftadan beri soruyorum kim okudu okumadı 3 haftaya kaldı zaten evet buara herkeste bir tembellik var sözlerim sadece sana değil herkese buarada paylaştırma şansım yok zaten 30 eksik var fatoş regl oldu biz seren ben ve tuğba bunları bitirmeye çalışıyoduk her akşam 20- 25 okumaya çabalayarak kızlar üzgünüm ama haftaya kaldı yine duası .....

selda antalyaya gelde bir hamama kapatayım sana hahahhahahahhahahahhahahha mısrayla ağdaya gitiğimiz yer

mısra nerelerde bu aralar göremiyorum onu çok özledim

canıııııııııııııııım güzel şeyler bunlar. tuğbaya gelince bu günlerde biraz kırılgan hamilemidir nedir

mısra nerelerde bu aralar göremiyorum onu çok özledim

canıııııııııııııııım güzel şeyler bunlar. tuğbaya gelince bu günlerde biraz kırılgan hamilemidir nedir

fatoo hoşgeldin mısrayı bende merak ediyorumm canım cimcime ben extra 10 alayım 22 s,inde adet olucam çünküü

haklısın canm katılıyorum sana kendimizi sıkalım dedik 3 hafta oldu tembelliğimizi atalım dedik ama sanırım 5 ncı haftaya bulcak

kızlar yasinler haftaya aminlenecek eksikleri biz okuyacaz inş. ama bu hafta bitmiyo haberiniz olsun ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…