arkadşım sen hamilemisin hamileykenmi o kan geldiii[/QUOTE
yok canım hamile değilim 9 ocakta adettim bitti. şimdi yumurtlama günümdeyim galiba akıntı üzerinde hafif bi kan vardı
canım yumurta çatlarken öyle bir kan oluyormuş tatlım belki çatladı işte çalıştınmı barii
ben yapıyorumda hiç hastanelik olmadım canım incir lerin içine bakmadınmı güveleniyo ya incirler belkide ondan olmuştur ama keçi boynuzu birşey yapmaz erkeğin sipermini nasıl coğaltıyosa kadında verimli yumurtlamasını olgun yumurta olmuşmasını sağlıyo
ayyy ben o incirler bakmadım ama 5 ci gün ciidid acile kaşdırıldım ama keçi boynuuznu deneyeceğim 22 sinde adet olucam hemen başlarım inşallhhhhhhhhhhhh şubatta hamile kalrımm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım belkide ben sebeb olacam senin ve sizlerin hamile kalmasına 4 senedir takip ediyorum ama yeni üye oldum belkide benim bu kürü söylemem kaç kişeye sebeb olcak hamile kalmasına herşeyde bir haır vardır
ayyy ben o incirler bakmadım ama 5 ci gün ciidid acile kaşdırıldım ama keçi boynuuznu deneyeceğim 22 sinde adet olucam hemen başlarım inşallhhhhhhhhhhhh şubatta hamile kalrımm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selda antalyaya gelde bir hamama kapatayım sana hahahhahahahhahahahhahahha mısrayla ağdaya gitiğimiz yer
kız gelecem ama ben ağdaya hiç dayanamam ben bir kese attırayım belki bir beden küçülürüm kirlr gidince
hamıle kaldın gelmiyonnerdesinnn nihalll merak ettim seniii
nasılsınnn :
selam kızlar nasılsınız
cimcime canım ben yasinlerimi oluyamıyorum çok üzgünün paylaştırabilirmisiniz
selam çıtırlar nasılsınız bakalım benim işler yoğun yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum bişey soracaktım birkaç sayfa geriye gittim ama bulamadım 5000 salavat okumaya başlamıştınız duasını yapalım demiştiniz vazmı geçtiniz bununla ilgili bi yazı göremedimde ben 5000 adet okudum şimdide size niyet edip başladım 5000 adet oda yarın biter inşallah duasını beraber yapalım cuma günü diyecektim
yok arkadaşım bayanlarda da büyük etkisi varr çünki vücuda direnc veriyo zinde tutyo her hastalığa iyi geliyo klomenle beraber içince daha cok faydasını görüyosun bu ay ben klomen le içtim 25x19 boyutlarında 4ve 5 tane yumurtam oluştu 3 tl keçi boynuz yeter hep sini kır tencereye at 4 kiloluk tencere ye at ağzına kadar su koy kaynat ağzı yarım kapalı olsun ve rengi cıkana kadar kaynat 1 saat 2 saat kadar siyah bir rengi cıkıyo sonra bir pet şişesine koy buzdolabına sabah akşam ac karnına iç petteki biterse tekrar aynı şekilde yap ara vermeden devam et peşine 15 ve 20 gün iç ama adetin birinci günü başla zaten ikince haftada akıntın baya gelmeye başlıyacak
bebemm hep burdayımm neden öyle düşündün beraber başladık buaya sonuna kadar beraberizben iki gündür iyice halsizleştim canım elim kolum kalkmaz oldu bulantılarda hafiften başladı
nihalla çatlama akıntısı olmuş sende bu 3 günü mutlaka değerlendir bendede yoğun akıntı olmuştu dr baktı çatlamış dedi ve yakaladık bebişi
selam kızlar nasılsınız
cimcime canım ben yasinlerimi oluyamıyorum çok üzgünün paylaştırabilirmisiniz
selda antalyaya gelde bir hamama kapatayım sana hahahhahahahhahahahhahahha mısrayla ağdaya gitiğimiz yer
bebemm hep burdayımm neden öyle düşündün beraber başladık buaya sonuna kadar beraberizben iki gündür iyice halsizleştim canım elim kolum kalkmaz oldu bulantılarda hafiften başladı
nihalla çatlama akıntısı olmuş sende bu 3 günü mutlaka değerlendir bendede yoğun akıntı olmuştu dr baktı çatlamış dedi ve yakaladık bebişi
mısra nerelerde bu aralar göremiyorum onu çok özledim
canıııııııııııııııım güzel şeyler bunlar. tuğbaya gelince bu günlerde biraz kırılgan hamilemidir nedir
canım yanlış anlamada geçen haftadan beri soruyorum kim okudu okumadı 3 haftaya kaldı zaten evet buara herkeste bir tembellik var sözlerim sadece sana değil herkese buarada paylaştırma şansım yok zaten 30 eksik var fatoş regl oldu biz seren ben ve tuğba bunları bitirmeye çalışıyoduk her akşam 20- 25 okumaya çabalayarak kızlar üzgünüm ama haftaya kaldı yine duası .....
amannn dün hep burdaydımmm delii sende var bişiler ne zaman test yapıcan sen ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?