bilmem sabah test negatifti:26::26::26::26: erken dedi kızlar ama bekliycem yada yarın kan testi yaptırıyım da neyse çıksın
tühhhh yaa ben istemiştim 500 yasin okuyalım diye en azda ben okuyabildim şimdi vicdanım rahatsız oldu :2::2::2::2::2::2::2::2::2:
bilmem sabah test negatifti:26::26::26::26: erken dedi kızlar ama bekliycem yada yarın kan testi yaptırıyım da neyse çıksın
aa kaçıncı günde yapmış oluyosun testi ??? sabah ilk çişş dime
evet tuğbacım idrar için erkendi dedik sana dün madem beklemiyim diyosun yarın kanda herşey çıkar bencede yaptır ona göre adım atarsın ilaç vs kullanırsın ....
fatoo hoşgeldin mısrayı bende merak ediyorumm canım cimcime ben extra 10 alayım 22 s,inde adet olucam çünküü
amannn dün hep burdaydımmm delii sende var bişiler ne zaman test yapıcan sen ????
evet tuğbacım idrar için erkendi dedik sana dün madem beklemiyim diyosun yarın kanda herşey çıkar bencede yaptır ona göre adım atarsın ilaç vs kullanırsın ....
belenayıda ekle canım 5000 tane okumuş 5000 tanede yolda okuyo
evet biraz erken yapmışsın canım bekle birazdaha
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,nhlkpr+,minimo21,ven_har+,fatosozel,tben+,nazemir,cimcimes53+,şeker-leblebi,
kızlar ben çıkmak zorundayım saat 1 de imzam var yetişmelyimm canlarım iyi sohbetler
cimcime kızmakta yerden göğe kadar haklsın ben 12 okumuştum bu akşam bitirmeye çalışşacğım kendiminkinide
aşşşşşkolsun kıza niye sinirleniyorsunuz ben ısrar ettim belki çıkar diye. ölcektim meraktan yoksa
herkese slm.nasılsınız bakalım.tuba test yapmışsın cnm.ama yarın kan da yaptır daha kesşn olcaktır.inş vardır bebiş.mısra dün akşam benim de aklıma geldi dedim uzun zamandır girmiyo acaba noldu ki.serpil ulaşır sanırım ona ulaşınca bize de söler.serpilcim hamam sefası nasıldı dün
cimcimes53+,nhlkpr+,ven_har+,serpil02507,tben+,
mahşerin 5 atlısı nabersiniz
aşşşşşkolsun kıza niye sinirleniyorsunuz ben ısrar ettim belki çıkar diye. ölcektim meraktan yoksa
dün gece vardı dimicimcimes53+,nhlkpr+,ven_har+,serpil02507,tben+,
mahşerin 5 atlısı nabersiniz
hoşgeldin tatlım bugün gün yokmu gezginciserpilin hamam sefasıda süper geçmiş geçmişe bak yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?