Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak Salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak Cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak Pazar soğan, :)))
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak salı soğan, :))) 36,1
17.gün 19 ocak çar.ba soğan 36

ya aslında şöyle 15. gün diycektim ama düştü gene acaba çiftmı yumurtlama olcak 15 ve yarında belli olsun bakalım

ateşimi yayınlayacakmışım tuba öle dedi de

1.gün=36.3

2.gün=36.1

3.gün=36.1

4.gün=36.3

5.gün=36.3

6.gün=36.4

7.gün=36.4

8.gün=36.3

9.gün=36.3

10.gün=36.3

ateşimi yayınlayacakmışım tuba öle dedi de

1.gün=36.3

2.gün=36.1

3.gün=36.1

4.gün=36.3

5.gün=36.3

6.gün=36.4

7.gün=36.4

8.gün=36.3

9.gün=36.3

10.gün=36.3

kız senin ateşin yarın düşebilir demedi deme üçgün sabitlenmiş ve düşücek sonrası yğkselcek inş bu gece çalış bak

nihalla çatlama akıntısı olmuş sende bu 3 günü mutlaka değerlendir bendede yoğun akıntı olmuştu dr baktı çatlamış dedi ve yakaladık bebişi [/QUOTE]

canımm dün değerlendirdim ama erken oldu sanırım yarın ve devamındaki günlerde değerlendircem peki hafif bir kan gelmesi normalmidir sencede şuan en tecrübelimiz sensin de :)))

canım ben kürü biryerden okumadım kendim birgün oturoyodum dedimki erkekte spermi coğaltıyosa kesin kadında da bir etkisi olur dedim kendi kendime yaptım ğım ay hamile kaldım ikizdi ama kalpleri durdu öldü şimdide klomen tedavisne başladım ikisini bir arada yaptım yumurtlamam olmuş 4ve 5 adet hemde 25x19 boyutlarında farketmez ister günlük yap isterde benim dediğim gibi buzdolıbında birşey olmuyo zaten bir haftda bitiyo bir pet şişee canım

nihalla çatlama akıntısı olmuş sende bu 3 günü mutlaka değerlendir bendede yoğun akıntı olmuştu dr baktı çatlamış dedi ve yakaladık bebişi

canımm dün değerlendirdim ama erken oldu sanırım yarın ve devamındaki günlerde değerlendircem peki hafif bir kan gelmesi normalmidir sencede şuan en tecrübelimiz sensin de :)))[/QUOTE]

normal canım yumurta akı gibi akıntı içinde bir kan ama çok az bende öyle oldu çatlama akıntısı olabılır dün ilişki var ise gece boş geçsin ama sabah erken uyan ilişki olsun mutlaka

canımm dün değerlendirdim ama erken oldu sanırım yarın ve devamındaki günlerde değerlendircem peki hafif bir kan gelmesi normalmidir sencede şuan en tecrübelimiz sensin de :)))

normal canım yumurta akı gibi akıntı içinde bir kan ama çok az bende öyle oldu çatlama akıntısı olabılır dün ilişki var ise gece boş geçsin ama sabah erken uyan ilişki olsun mutlaka [/QUOTE]

sabah erkenmi siz oylemi yaptınız nihalll
ay ben sabah yapamam işe gelcem artı soğukta donarım hasta olurum saçlar uzun

normal canım yumurta akı gibi akıntı içinde bir kan ama çok az bende öyle oldu çatlama akıntısı olabılır dün ilişki var ise gece boş geçsin ama sabah erken uyan ilişki olsun mutlaka

ay ben sabah yapamam işe gelcem artı soğukta donarım hasta olurum saçlar uzun [/QUOTE]

17 gün dr yumurta çatlamış demişti ya bir gece önce ilişki var diye sabah saati kurdum eşimide uyandırdım zor oldu ama yaptık :)))) sonra 1 saat yattım öle kalktım banyo hemen fönumude çektim bir güzel benimde saçlarım uzun ama sabahları sperler daha haraketli oluyo diyo uzmanlar aslında sizin spermler için sabah daha iyi olur tuğba çatlama şöyle hafta sonuna gelsede sabah çalışsan sen de

sabah akşam bir subardağı aç karnına

ay ben sabah yapamam işe gelcem artı soğukta donarım hasta olurum saçlar uzun

17 gün dr yumurta çatlamış demişti ya bir gece önce ilişki var diye sabah saati kurdum eşimide uyandırdım zor oldu ama yaptık :)))) sonra 1 saat yattım öle kalktım banyo hemen fönumude çektim bir güzel benimde saçlarım uzun ama sabahları sperler daha haraketli oluyo diyo uzmanlar aslında sizin spermler için sabah daha iyi olur tuğba çatlama şöyle hafta sonuna gelsede sabah çalışsan sen de [/QUOTE]

canım bence sabah erken yapamıyosan gece gec saat te yap zaten sperm içerde 24 ve72 saat canlı kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…