evet bana kızıyorlaarrrr
Dün gece vardı dimi
saol bacım sen nasılsın
: Herkese selam
yok bugün gezme cnm.evdeyim temizlik etcem inş kalkabilirsem
yemeğe gidiyorum ben :79::79::79::79::79:
sende hemen havaya girme
iyiyim yemek yiyorum
yemeğe gidiyorum ben :79::79::79::79::79:
1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak Salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak Cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak Pazar soğan, :)))
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak salı soğan, :))) 36,1
17.gün 19 ocak çar.ba soğan 36
canım yumurta çatlarken öyle bir kan oluyormuş tatlım belki çatladı işte çalıştınmı barii
pazar ve salı çalıştım :) bugün ara verip yarın devam edecem ama korktum kırmızıyı görünce gerrçi nasıl anlatsam çok silik ip gibi diyeyim.. hamile olduğumda da olmuştu böyle doktor düşük başlangıcı demişti(( şimdi bebek olmadığına göre korktum açıkçası ama dediğin gibi çatladığı için normaldir. mantıklı geldi banada
ateşimi yayınlayacakmışım tuba öle dedi de
1.gün=36.3
2.gün=36.1
3.gün=36.1
4.gün=36.3
5.gün=36.3
6.gün=36.4
7.gün=36.4
8.gün=36.3
9.gün=36.3
10.gün=36.3
ya aslında şöyle 15. gün diycektim ama düştü gene acaba çiftmı yumurtlama olcak 15 ve yarında belli olsun bakalım
hadi hayırlısı bakalım ne olacaz bu ay :))))))))
hadi bakalım inş cnm.
canım ben kürü biryerden okumadım kendim birgün oturoyodum dedimki erkekte spermi coğaltıyosa kesin kadında da bir etkisi olur dedim kendi kendime yaptım ğım ay hamile kaldım ikizdi ama kalpleri durdu öldü şimdide klomen tedavisne başladım ikisini bir arada yaptım yumurtlamam olmuş 4ve 5 adet hemde 25x19 boyutlarında farketmez ister günlük yap isterde benim dediğim gibi buzdolıbında birşey olmuyo zaten bir haftda bitiyo bir pet şişee canımadet oldunmu kumsalcım
belenay nasılsın canım benim hoşgeldin. allah kabul etsin tatlım
ama ben bugün 2.günümdeyim o halde önümüzdeki ay başlarım keçiboynuzuna fakat i.saraçoğlu keçiboynuzu kürünü günlük hazırlayın diyor sen bu kürü nerde okudun. sabah akşam aç karnına 1 su bardağımı
nihalla çatlama akıntısı olmuş sende bu 3 günü mutlaka değerlendir bendede yoğun akıntı olmuştu dr baktı çatlamış dedi ve yakaladık bebişi
canımm dün değerlendirdim ama erken oldu sanırım yarın ve devamındaki günlerde değerlendircempeki hafif bir kan gelmesi normalmidir sencede şuan en tecrübelimiz sensin de :)))
normal canım yumurta akı gibi akıntı içinde bir kan ama çok az bende öyle oldu çatlama akıntısı olabılır dün ilişki var ise gece boş geçsin ama sabah erken uyan ilişki olsun mutlaka
canım ben kürü biryerden okumadım kendim birgün oturoyodum dedimki erkekte spermi coğaltıyosa kesin kadında da bir etkisi olur dedim kendi kendime yaptım ğım ay hamile kaldım ikizdi ama kalpleri durdu öldü şimdide klomen tedavisne başladım ikisini bir arada yaptım yumurtlamam olmuş 4ve 5 adet hemde 25x19 boyutlarında farketmez ister günlük yap isterde benim dediğim gibi buzdolıbında birşey olmuyo zaten bir haftda bitiyo bir pet şişee canım
sabah erkenmi siz oylemi yaptınız nihalll
ay ben sabah yapamamişe gelcem artı soğukta donarım hasta olurum saçlar uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?