gülüm 10+4 günlük te ne demek yaffff. bebiş şimdi 10 günlükmü 14 günlükmü bilmiyorumkismile
bencede ikili test dediğine göre 10 hafta 4 günlük olması lazım. ayyyyyyyyyyy yerim ben onu ya10 hafta 4 günlük olması lazım
bencede ikili test dediğine göre 10 hafta 4 günlük olması lazım. ayyyyyyyyyyy yerim ben onu ya
kızlar ben geldim dr ye gittim ama kendi dr me değil arkadaşımın dr sine öncelikle beybi yok sol yumurtalıkta bir kitle var dedi oda adet dönemim olduğundan olabilirmiş muaynede herşey normal çok iyi dedi hiç bir sorunu olmayıp gebe kalamayan 3 hastası varmış şu an gerçi hamilelermiş biri rus benden önce girmişti içeriye neyse geçen gun burda birinizde yazmıştınız şeker hapı kullanımı die bişi ondan bahsetti 3 hastam kullandı hamileler dedi dr lerin yeni modası buymuş içeriği kesin kanıtlanmamış fakat kadınlardaki yumurtlamanın çatlama katılesine çok etki ediyomuş kullanmamı istedi ama öncesinde bununla ilgili bir suru test yazdı şeker yüklemesi vs.gibi bide benım çok normal yani sorunsuz olmam konusuna çok takıldı eşimden sperm testi yaptırmasını en kısa zamanda görmek istedi bu kadarrrr
aaaaaaaaaaa serpil, nihal ve kumsalda gelmiş. mısra zaten burdaydı. selam kızlar hepinize a.s.
hehehehe napim ya kızınca sapıkmı oluyorum ne ayy gerçekten canını yakmak istiyorum komsunun balkonuna fıydırmak istiyorum acaba görünce ne olurr:roflol::roflol::roflol::roflol: hayal ediyorumda hehehe zaten bi işe yaradığı yok bazıları kocasını o yolada ikna eder ama benimki nerdeeeeee
Canlarım ben size dün şeker hapı kullandığımdan söz etmiştim.
Benim gibi PKO hastalarına öneriyor dr lar.PKO tatlı isteğini çokkkkkkkkkkk artırıyor bunu engellemek için bu hapı veriyorlar.
Serpil cim kalanları gönderdim geleceksen hemencik hamur yoğururum cnm ne demek
Serpil sen bu hapı kullanma kuzum zaten zayıfsın iyice zayıflarsın.
kızlar ben geldim dr ye gittim ama kendi dr me değil arkadaşımın dr sine öncelikle beybi yok sol yumurtalıkta bir kitle var dedi oda adet dönemim olduğundan olabilirmiş muaynede herşey normal çok iyi dedi hiç bir sorunu olmayıp gebe kalamayan 3 hastası varmış şu an gerçi hamilelermiş biri rus benden önce girmişti içeriye neyse geçen gun burda birinizde yazmıştınız şeker hapı kullanımı die bişi ondan bahsetti 3 hastam kullandı hamileler dedi dr lerin yeni modası buymuş içeriği kesin kanıtlanmamış fakat kadınlardaki yumurtlamanın çatlama katılesine çok etki ediyomuş kullanmamı istedi ama öncesinde bununla ilgili bir suru test yazdı şeker yüklemesi vs.gibi bide benım çok normal yani sorunsuz olmam konusuna çok takıldı eşimden sperm testi yaptırmasını en kısa zamanda görmek istedi bu kadarrrr
busecan hormonal kardeşim nerelerdesinn
faoözelim evet annemde öyle derdi kızkısmı oturur oturduğu yerde :)
kumsalım nasılsın canım
niahimm benimm dışardaydım yeni geldim
mısranmm ellerine sağlık karnımda aç dağıttınmı pişişleri akşama gelip yeseydim barii
canım ben demiştim şeker hapını aa gerçektende işe yarıyo baksana inşşlahhhhhhhhhh
ya niye hep bizz eşler neden baktırmıyo yaaaa
aynen dr resmen ona takıldı eşinide gormek isterim dedi
burdayım serpilimmmmmmmmmmm sen nerdesinn
Serpil gidiyommmm hamur yoğurmaya bak kesin gelcen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?