Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar ben geldim dr ye gittim ama kendi dr me değil arkadaşımın dr sine öncelikle beybi yok sol yumurtalıkta bir kitle var dedi oda adet dönemim olduğundan olabilirmiş muaynede herşey normal çok iyi dedi hiç bir sorunu olmayıp gebe kalamayan 3 hastası varmış şu an gerçi hamilelermiş biri rus benden önce girmişti içeriye neyse geçen gun burda birinizde yazmıştınız şeker hapı kullanımı die bişi ondan bahsetti 3 hastam kullandı hamileler dedi dr lerin yeni modası buymuş içeriği kesin kanıtlanmamış fakat kadınlardaki yumurtlamanın çatlama katılesine çok etki ediyomuş kullanmamı istedi ama öncesinde bununla ilgili bir suru test yazdı şeker yüklemesi vs.gibi bide benım çok normal yani sorunsuz olmam konusuna çok takıldı eşimden sperm testi yaptırmasını en kısa zamanda görmek istedi bu kadarrrr

busecan hormonal kardeşim nerelerdesinn
faoözelim evet annemde öyle derdi kızkısmı oturur oturduğu yerde :)
kumsalım nasılsın canım
niahimm benimm dışardaydım yeni geldim
mısranmm ellerine sağlık karnımda aç dağıttınmı pişişleri akşama gelip yeseydim barii

hımm şeker hapı buda yeni trend mi acanba uygulasakmı ki bende aslında topicerde sankim rastladım gibbi o tarz yazılara

ahsenimm

demekkii meşeğiemiz ellerini başının altına almış bacak bacak üstüne atmış günşelniyor oyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuu maşallhh maşallhhhhhhhhhhh allahım koruusnnn

Canlarım ben size dün şeker hapı kullandığımdan söz etmiştim.
Benim gibi PKO hastalarına öneriyor dr lar.PKO tatlı isteğini çokkkkkkkkkkk artırıyor bunu engellemek için bu hapı veriyorlar.

Serpil cim kalanları gönderdim geleceksen hemencik hamur yoğururum cnm ne demek
Serpil sen bu hapı kullanma kuzum zaten zayıfsın iyice zayıflarsın.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::1hug:

canım benim sağol bebeğim zahmet etme sen evet ya zayıfım soğan kürü uygulayayım dedim tırsttımm oda zayıflatıyor ya ben rakı işini yapıcamm .)))sempatiksalakcinni

canım ben demiştim şeker hapını aa gerçektende işe yarıyo baksana inşşlahhhhhhhhhh

ya niye hep bizz eşler neden baktırmıyo yaaaa

burdayım serpilimmmmmmmmmmm sen nerdesinn

canım ben demiştim şeker hapını aa gerçektende işe yarıyo baksana inşşlahhhhhhhhhh

evet canım dediğin çıktı valla ama gerkli testler yapılmadan kimse kullanmasın

ya niye hep bizz eşler neden baktırmıyo yaaaa

aynen dr resmen ona takıldı eşinide gormek isterim dedi

burdayım serpilimmmmmmmmmmm sen nerdesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…