busecan buradyım eşim aradıda çocuklarla biskletçiye gidecekler köydeydi çocuklar geldiler de onu haber verdi eşimm
busecan ma a yeşil yanmıyor yada altta ismin görünmüyor nasıl oluyor buu
ayy deliliğe vurdurmak, stressiz bir hayat istiyorummm :teytey:
Serpil gidiyommmm hamur yoğurmaya bak kesin gelcen mi?
canım benim sağol bebeğim zahmet etme sen evet ya zayıfım soğan kürü uygulayayım dedim tırsttımm oda zayıflatıyor ya ben rakı işini yapıcamm .)))sempatiksalakcinni
kızlar ben geldim dr ye gittim ama kendi dr me değil arkadaşımın dr sine öncelikle beybi yok sol yumurtalıkta bir kitle var dedi oda adet dönemim olduğundan olabilirmiş muaynede herşey normal çok iyi dedi hiç bir sorunu olmayıp gebe kalamayan 3 hastası varmış şu an gerçi hamilelermiş biri rus benden önce girmişti içeriye neyse geçen gun burda birinizde yazmıştınız şeker hapı kullanımı die bişi ondan bahsetti 3 hastam kullandı hamileler dedi dr lerin yeni modası buymuş içeriği kesin kanıtlanmamış fakat kadınlardaki yumurtlamanın çatlama katılesine çok etki ediyomuş kullanmamı istedi ama öncesinde bununla ilgili bir suru test yazdı şeker yüklemesi vs.gibi bide benım çok normal yani sorunsuz olmam konusuna çok takıldı eşimden sperm testi yaptırmasını en kısa zamanda görmek istedi bu kadarrrr
:teytey::teytey:
ev iş iş ev sizden başka kimsede yok ii ki varsınızz
kızlar eşinizin sperm testi değerlerinden morfolojik değerlerina bakarmısınız onunla ilgili sorunlar çok olurmuş dr soyledi bizimkisi %7 kaç saattir araştırıyorum içinden çıkamadım offfffffffffffffffffffffffffff
iyiki herkes var canımm :)) ama güzel insanlarr iyik,i varrr iyi insanların şerfeine:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:
baksana canım ya atılırmı hiçççbakayımda ben sanki attım o sprem testlerini dur bakayım inşallhh yırtmmaaışımdır
al bendende o kadar walla hayatımda bir tek renk kızkardeşlerimin kuzuları var. dün akşam kızkardeşime uğradım şöyle balkondan göreyim dedim çok vaktim yoktu. yiğenim beni balkondan bir gördü nasıl kollarını çırpıyor aşağı sarkmaya çalışıyor annesinin kucağından. kardeşim diyorki ablaçocuklar seni çok özledi yarın akşam gel al götür. bu akşam gidip ikisinide alıcam. büyüğü 2,5 yaşında küçüğü 1 yaşında. onlar benim hayatımın manası. kuzularım benim.:teytey::teytey:
ev iş iş ev sizden başka kimsede yok ii ki varsınızz
iyi yaptın orası çok iyi bir hastaneymişfatoşcum butun hepsi yapılmıştı tahlillerin ben bu adamla tanışmaya gittim m.köyde kadıoğlu hastasinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?