Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecan buradyım eşim aradıda çocuklarla biskletçiye gidecekler köydeydi çocuklar geldiler de onu haber verdi eşimm

kızlar eşinizin sperm testi değerlerinden morfolojik değerlerina bakarmısınız onunla ilgili sorunlar çok olurmuş dr soyledi bizimkisi %7 kaç saattir araştırıyorum içinden çıkamadım offfffffffffffffffffffffffffff

Serpil gidiyommmm hamur yoğurmaya bak kesin gelcen mi?

bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuum Çok üzgünüm çoook

canım benim sağol bebeğim zahmet etme sen evet ya zayıfım soğan kürü uygulayayım dedim tırsttımm oda zayıflatıyor ya ben rakı işini yapıcamm .)))sempatiksalakcinni

bana sarhoş diyorlar
varsın desinler
neden içtiğimi bende bilemiyoruuuuuuuuum

ibodan böyle güzel bir şarkı vardı ama tam çıkaramadım galiba. soğan, sarımsak, rakı oraya sokmadığımız bir şey kaldımı kızlar :kedi:

önce bir testleri yaptır bakalım. senin eşine daha önce sperm testi yapılmadımı. birde hangi doktora gittin balım. benim doktor daha ilk randevu almak için aradığımda eşinizle gelin önce ona sperm testi yapılacak dedi. daha sonra sana rahim filmi çekilecek dedi
ondan sonra diğer işlemlere başladı. banada böylesi mantıklı gelmişti

fatoözel yok anacım ben rakıyı yapıcam akaşm yarın size bildiririm :))))

ne yapayım deneyeceğim yarın engin ve dingin tecrübelerimi paylaşırım sizlerle

hadi sende gel mısrada pişi yiyelimmm

bakayımda ben sanki attım o sprem testlerini dur bakayım inşallhh yırtmmaaışımdır

:teytey::teytey:

ev iş iş ev sizden başka kimsede yok ii ki varsınızz
al bendende o kadar walla hayatımda bir tek renk kızkardeşlerimin kuzuları var. dün akşam kızkardeşime uğradım şöyle balkondan göreyim dedim çok vaktim yoktu. yiğenim beni balkondan bir gördü nasıl kollarını çırpıyor aşağı sarkmaya çalışıyor annesinin kucağından. kardeşim diyorki ablaçocuklar seni çok özledi yarın akşam gel al götür. bu akşam gidip ikisinide alıcam. büyüğü 2,5 yaşında küçüğü 1 yaşında. onlar benim hayatımın manası. kuzularım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…