Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kız sabahtan beri mısradan istiyorum naza çekiyor klava: ne yedim nede duydum pişi. bilmiyorumkismile

kız ben atmamışımdır onu nihalim ama evde yarın getiririm. senin eşine yapıldımı test. karşılaştırmak içinmi soruyorsun.

valla canım oda aynı kağıtta yazar ama tıbbı terimlerini bilmiyorum ki bide aynı testimi yapıyo her yer sempatiksalakcinni

95 milyon sprem sayıısı falan diyor amannnnn boşver benimkinde sorun yokda sorun bende galiba yumurtammı yaşlı kızlar yumurta yaşalnırmı :))) hani ne bileyimm

fatoşcum 2008 yaptırmıştık testi şimdi yeniden yaptıracağız tatilden sonra ama araştırken dikkatımı çekti sizede ondan sordum gözden kaçan bir şey olmasın diye

ileri harket % 46
ileri yavvaş%24
yerinde hareketli%12
hareketsiz %18
normal hücre%80
ünihall böyle

HAY SİZİN KOCALARINIZIN SPERMİNE

aaaaaaa biliyomusun gerçekten iyimiymiş gerçi o dr nın babasını tanıyodum ben adam emekli oldun sıra oğlunda

KIZ BABASINI NERDEN TANIYORSUN İLAHİ SENDE opuyorumnanaktan

bu mortilite şukur senınkine süper ama benım sorduğum morfolojik

eveeeeeeeeeet yokmu arttıran. başka kocasının sperm kalitesi arkadaşlaaaaaaar :roflol: :roflol: :roflol:

fatoş valla babasını tanırım ilk dremoydu benım tonton bişi sonra emekli olunca bahçeçiye gitmeye başladım ama oğlunuda sevdim akıllı birine benziyo bırazda ona gideyim hatırı kalmasın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…