aaaaaaa biliyomusun gerçekten iyimiymiş gerçi o dr nın babasını tanıyodum ben adam emekli oldun sıra oğlundaiyi yaptın orası çok iyi bir hastaneymiş
aaa süperr morfokojik değerlendirme yazar onun altındakiniahl fotokopsii var nnerey bakıcamm testin
fatoözel yok anacım ben rakıyı yapıcam akaşm yarın size bildiririm :))))
ne yapayım deneyeceğim yarın engin ve dingin tecrübelerimi paylaşırım sizlerle
hadi sende gel mısrada pişi yiyelimmm
kızlar eşinizin sperm testi değerlerinden morfolojik değerlerina bakarmısınız onunla ilgili sorunlar çok olurmuş dr soyledi bizimkisi %7 kaç saattir araştırıyorum içinden çıkamadım offfffffffffffffffffffffffffff
bu mortilite şukur senınkine süper ama benım sorduğum morfolojikileri harket % 46
ileri yavvaş%24
yerinde hareketli%12
hareketsiz %18
normal hücre%80
ünihall böyle
bu mortilite şukur senınkine süper ama benım sorduğum morfolojik
valla canım oda aynı kağıtta yazar ama tıbbı terimlerini bilmiyorum ki bide aynı testimi yapıyo her yer sempatiksalakcinnio nerde yazıyor bakayım
saçamlama bebeğim ne zaman yaptırdınız tahlili yani sperm testi ninihalim eşimde sorun yok sorun bende galiba yumurtalrımmı yaşlı acaba?
valla canım oda aynı kağıtta yazar ama tıbbı terimlerini bilmiyorum ki bide aynı testimi yapıyo her yer sempatiksalakcinni
saçamlama bebeğim ne zaman yaptırdınız tahlili yani sperm testi ni
ya ben bu dr yi çok sevdim galiba
ileri harket % 46
ileri yavvaş%24
yerinde hareketli%12
hareketsiz %18
normal hücre%80
ünihall böyle
aaaaaaa biliyomusun gerçekten iyimiymiş gerçi o dr nın babasını tanıyodum ben adam emekli oldun sıra oğlunda
bu mortilite şukur senınkine süper ama benım sorduğum morfolojik
yeniymiş testin daha ama yumurta yaşlanır mı hiç alemsin haa kaydirigubbakcemile3arlıkta aşılma yaptırırken olmuştu test
benim kocamın spermleri senin kocanınkini döverfatoşcum 2008 yaptırmıştık testi şimdi yeniden yaptıracağız tatilden sonra ama araştırken dikkatımı çekti sizede ondan sordum gözden kaçan bir şey olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?