Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

22. gün olcak sanırım yarın ateşin yükselmesi lazım artık inşşşşşşşşşşşşşş salı çalışma yap ama bence

çarşambaya gidecem canım inş.... yada ateşe göre bakarız yükselirse salı akşamı giderim belki ama 3 gün askerler içerde kalıyo ya çarşambada gitsem olur sanırım :))))

Son düzenleme:
tuğba benim kafam karıştı 5 olunca gebelişk var ama katlanmsı için beklenilir yani riskli gurp oluyor sen ve selda böyelsiniz garipp hadi bakalımm hayırlısıı :26::26::26::26:

ama ben bu ay ne ilaç ne bişey kullanmadım bthcg yükseltcek beyinden mı yükseldi diyosun bi soğan suyu içtim biliyosun :26::26:

beyinden yükselse bu aydan önceleri ne kadar çok istiyordum o zaman tetiklemesi lazımdı değerlerim 1,2 çıktı hep yada 0,1 bu ay rahattım ama bilemiyorum bi sonuca ersede

Son düzenleme:
ama ben bu ay ne ilaç ne bişey kullanmadım bthcg yükseltcek beyinden mı yükseldi diyosun bi soğan suyu içtim biliyosun :26::26:

tatlım ya takma kafana sen ham,şsin sadce d eğerin bekliyoruz sağlıklı döllenmemmeisağlısız döllenmemi hepsi bu canımm

kızlar hepınıze guzel bır hafta dılıyorum ben hala adet olmadım 6 gun gçeti cumrt gunu tahlıl yaptım çizgilerın 2side silık çıktı ne bu anlamadım ben kafam karıştı 6gun geçmesine rağmen tamamen çıkması lazım değilmi bana yardım edın

hadi bakalım hayırlısı inşallah

[ı]günyadın arkidişler [/ı]

günaydın şekercim

allah kabul etsi canımm

sağol canım cümlemizinkini

cibeldemiroğlu günaydın canım geçen haftadan beri bu silik çizgilerden nedir çektiğimiz. Bence sen hamilesin canım ya kan testi yaptı yada biraz daha bekle. Kızkardeşimdede silik çıkmıştı ve şimdi dünyalar güzeli bir oğlu var

canım benim hemen kan testi yaptır silik çıkması normal geç döllenme olmuştur belki en kesin çözüm kandır git yaptır hemen bekleme inş. güzel haber verirsin ...

hadi bakalım hayırlısı inşallah

amin canım inş...:))))

hamilesin inşş cnm kan testi yaptırsana

ne çok konuşmusunuz oku oku bitmedi :)))))) maşşallah tabi

bu günü iple çektim şimdi saat 17:30 da dr ye gitsem diye bekliyorum :)))

cimcime yasin oky yani 41 yasin tamamladım sonunda :))))

canım kan testi yaptırmıısn tatlım senin adetlerin düzenli çift çizgi gebelik ama kan değerlerine bakılmalıı canımm

BEN AŞILAMA YAPTIRDIĞIMDA TEST BİLE YAPAMADAN ADET OLMUŞTUM AMA ALDIĞIM HORMONLARIN
vÜCUTTAN ATILMASI 6 AYI ALIYORMUŞ BENDE değer ondan öyle çıkmış doktor ve labaratuvardakiler öyle dedi

senden bugün hayırlı haberler alacağımıza inanıyoruz lütfen sende öyle inan canım. Bunun için dua ediyoruz

hamilesin inşş cnm kan testi yaptırsana

o gerçkle yuzleşmeye cesaretım yok ınanırmısın giidip beklıcem ve negatif olursa yada pozıtıf neyaparım dıe düünuorum bırazdaha beklemeyı düşünuorum kafam allak bullak ama rabbım hayırlısını versın 3 ay çnce yawrumu kaybettım cesaret yok yıne

yasinlerii rabbim kabul etsin canım evet bizde sabırla senin dr sonucunu bekliuyoruz

o halde kan testi yaptır diye seni zorlamayalım etkilemeyelim. Bekle istersen ama cesaretsiz değil umutla bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…