22. gün olcak sanırım yarın ateşin yükselmesi lazım artık inşşşşşşşşşşşşşşsalı çalışma yap ama bence
çarşambaya gidecem canım inş....
daha başlamadan böyle düşünürsen maça 1-0 yenik başlarsın
tuğba benim kafam karıştı 5 olunca gebelişk var ama katlanmsı için beklenilir yani riskli gurp oluyor sen ve selda böyelsiniz garipp hadi bakalımm hayırlısıı :26::26::26::26:
tamam cnm allah gönlünüzdekini versin tez zamanda inş
ama ben bu ay ne ilaç ne bişey kullanmadım bthcg yükseltcek beyinden mı yükseldi diyosun bi soğan suyu içtim biliyosun :26::26:
Günaydın kızlar nasılsınız hayırlı ve güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorummm
[ı][sıze="2"]1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak pazar soğan, :)))
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak salı soğan, :))) 36,1
17.gün 19 ocak çar.ba soğan 36
18.gün 20 ocak per.be soğan 36,2
19.gün 21 ocak cuma soğan 35,9
20.gün 22 ocak c.tesi soğan 36,3
21.gün 23 ocak pazar soğan 36,2
22.gün 24 ocak p.tesi soğan 35,9
tuğbacım bak bakalım ben bişey anlamadım bu işte amma
Valla canım 21. Günün gecesimi diyim 22.gün sabahımı diyim çünkü saat 2-3 falandı sabaha karşı uzayan akıntıyı gördüm sankim[/sıze][/ı]dün akşamda sancım vardı bide beyaz akıntım var canım :))))
[ı]günyadın arkidişler[/ı]
allah kabul etsi canımm
kızlar hepınıze guzel bır hafta dılıyorum ben hala adet olmadım 6 gun gçeti cumrt gunu tahlıl yaptım çizgilerın 2side silık çıktı ne bu anlamadım ben kafam karıştı 6gun geçmesine rağmen tamamen çıkması lazım değilmi bana yardım edın
kızlar hepınıze guzel bır hafta dılıyorum ben hala adet olmadım 6 gun gçeti cumrt gunu tahlıl yaptım çizgilerın 2side silık çıktı ne bu anlamadım ben kafam karıştı 6gun geçmesine rağmen tamamen çıkması lazım değilmi bana yardım edın
hadi bakalım hayırlısı inşallah
ne çok konuşmusunuz oku oku bitmedi :)))))) maşşallah tabi
bu günü iple çektim şimdi saat 17:30 da dr ye gitsem diye bekliyorum :)))
cimcime yasin oky yani 41 yasin tamamladım sonunda :))))
hamilesin inşş cnmkan testi yaptırsana
ne çok konuşmusunuz oku oku bitmedi :)))))) maşşallah tabi
bu günü iple çektim şimdi saat 17:30 da dr ye gitsem diye bekliyorum :)))
cimcime yasin oky yani 41 yasin tamamladım sonunda :))))
o gerçkle yuzleşmeye cesaretım yok ınanırmısın giidip beklıcem ve negatif olursa yada pozıtıf neyaparım dıe düünuorum bırazdaha beklemeyı düşünuorum kafam allak bullak ama rabbım hayırlısını versın 3 ay çnce yawrumu kaybettım cesaret yok yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?