walla bu kadar yoğunluğun arasında bende kendime eğlenecek bir şeyler bulmaya çalışıyorum kızlar lütfen kimse yanlış anlamasınfatoözel :sm_cool::roflol::roflol::roflol:
yeniymiş testin daha ama yumurta yaşlanır mı hiç alemsin haa kaydirigubbakcemile3
walla bu kadar yoğunluğun arasında bende kendime eğlenecek bir şeyler bulmaya çalışıyorum kızlar lütfen kimse yanlış anlamasın
yumurta yaşlanmıyomuşda rezervde azalma oluyomuş kızlar yaş ilerledikçe ilk doğduğumuzdan ilk regl zamanı ve sonrasına doğru yaş ilerledikçe azalma başlıyomuş
fsh mi ne ondan anlaşılıyomuş ama allahın takdiri istedikten sonra her yaşta gebe kalınıyo valla
fatoş valla babasını tanırım ilk dremoydu benım tonton bişi sonra emekli olunca bahçeçiye gitmeye başladım ama oğlunuda sevdim akıllı birine benziyo bırazda ona gideyim hatırı kalmasınkaydirigubbakcemile3
yumurta yaşlanmıyomuşda rezervde azalma oluyomuş kızlar yaş ilerledikçe ilk doğduğumuzdan ilk regl zamanı ve sonrasına doğru yaş ilerledikçe azalma başlıyomuş
fsh mi ne ondan anlaşılıyomuş ama allahın takdiri istedikten sonra her yaşta gebe kalınıyo valla
aaaaaaaaa hani yaz sonunu bekliycektik :hulya:kızlarr şimdi bende eczaneyi aradım ben aşılma olurken fostimon75 vermişti dr 6 adet iğnenin tanesi 30 ytl miş ucuzlamış yanii acaba hesap kitapp yapayım tekarramı aşaılma denmsemm
nasıl yanuı kendi kafana göremi aşılama yapcan ağaçmısın sen serpil sırnaşık şey
buse allah senı kahretmesin öldum gülemektennnasıl yanuı kendi kafana göremi aşılama yapcan ağaçmısın sen serpil sırnaşık şey
hayır fiyatlara bakayım dedimm :))) ona göre önümüzdeki ay aşılma yaptırayımmı dedimmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
serpil estradiol ne demek acama benim 49kızlr fsh 2,87
lh 2,83
estrodiol 80,59
serpilcim bence sizin sorununuz eşinle birlikte olamamak yani denk gelememek :sinifsinif:
serpil bide testlerin değerinde bende folikül değerler yazıyo adet olduğum gun mu yaptırmıştım sanki ozmanlardı o demek herhalde sen adetliyken mi yaptırmıştınserpil estradiol ne demek acama benim 49
serpil bide testlerin değerinde bende folikül değerler yazıyo adet olduğum gun mu yaptırmıştım sanki ozmanlardı o demek herhalde sen adetliyken mi yaptırmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?