Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yeniymiş testin daha ama yumurta yaşlanır mı hiç alemsin haa kaydirigubbakcemile3

yumurta yaşlanmıyomuşda rezervde azalma oluyomuş kızlar yaş ilerledikçe ilk doğduğumuzdan ilk regl zamanı ve sonrasına doğru yaş ilerledikçe azalma başlıyomuş
fsh mi ne ondan anlaşılıyomuş ama allahın takdiri istedikten sonra her yaşta gebe kalınıyo valla

kızlarr şimdi bende eczaneyi aradım ben aşılma olurken fostimon75 vermişti dr 6 adet iğnenin tanesi 30 ytl miş ucuzlamış yanii acaba hesap kitapp yapayım tekarramı aşaılma denmsemm

evet canım adetinin 2. yada 3.gün yapıyorlar o testi. bana nerdeyse her ay yapılıyor o zıkkım test sonuçlar iyi ama bebiş yok :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

eeeeee babasının gördüğü yeter azıcıkta oğlu baksın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

benim fsh oldukça iyi dr rezerven harika dediler

nasıl yanuı kendi kafana göremi aşılama yapcan ağaçmısın sen serpil sırnaşık şey

hayır fiyatlara bakayım dedimm :))) ona göre önümüzdeki ay aşılma yaptırayımmı dedimmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kız maşallah rezerv ii herşey ii bekle sabır bence stres bizimki hormonal kardeşimm kaydirigubbakcemile3

kızlar ikinci aşılamayı denesemmi ne dersiniz kışa kadar çok zaman var kışın tüp deneyeceğiz ama aşılamayı doktorumda istiyor ne dersiniz? bir fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…