Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şükür minik kuzum sesini duyamasakta kalp atışını gördük içimiz rahatladı rabbım en kısa zamanda sizlerede yaşatır inşallah

şükür minik kuzum sesini duyamasakta kalp atışını gördük içimiz rahatladı rabbım en kısa zamanda sizlerede yaşatır inşallah

dün 41 ayetle kürsü okudum pıt pıtlar ve tuğbanın değeri katlansın diye ve diğer kızlara inşallhh duyacağız hepsinii nasipseeeeeee

amin canım benim gözün aydın bak gördünmü korkulacak bişey yokmuş canım benim bundan sonra ağlamak yok bebişide üzüyosun bundan sonra hep sev ve dua et balım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ...

HERKESE GÜNAYDINNN

GÜNAYDIN CANIM NASILSIN HAYIRLARA ÇIKSIN CANIM RÜYAN BİRAZ GAİRP BİR RĞYA OLMUŞ GERÇEKTEN
günaydın arkadaşlar
serpil sabah sabah güldürdün beni
allah hayırlara çıkarsın rüyanı inş.
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN
GÜNAYDIN SELDACIM NASILSIN OHHH NE GÜZEL BENDE BUGÜN HİÇ KALKMAK İSTEMETDİMM YATAKTAN
HARİKAAAA SAĞOL SERPİLİM
Günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr.........
GÜNAYDIN CANIMMM
GÜNAYDIN GÜZEL ANNE NAISLSIN HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM RABBİM SAĞLIKLA TAMAMLAYIP KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN
GÜNAYDIN CİMCİME NAISLSIN

saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın .... varmı kırmızılardan haber....

serpilcim hala tam olarak değil ama geliyor akşama tamamdır heralde ((

ben keçiboynuuzu kaynatım 3 gündür günlük bir su bardağı içiyorum faydası çokmuş birde günlük tarçın içiyorum yani bağışıklık sistemmeiz için bakalım ne olacak bebeğim sende iç kan için iyi gelir demir eksikliğine

hımm ne işe yarıyormuş keçiboynuzu

ay nihal şükür allahıma sağlıkla kucağına al inş cnm

dün 41 ayetle kürsü okudum pıt pıtlar ve tuğbanın değeri katlansın diye ve diğer kızlara inşallhh duyacağız hepsinii nasipseeeeeee

sağol cnm ağzına yüreğine sağlık inş sana ve bütün canlara en kısa zamanda

allah hayıra çıkarsın leylek bebeği getiriyo demekki az kalmış

serpilcim hayıt, rakı, keçiboynuzu başka ne vardı kız

ilahi tuğba hiç kimse böyle yorumlamamıştı hepimiz serpilin poposununda takılı kaldık. açıkta kalmış diye. senin ne kadar farklı bir penceren varmış

ilahi tuğba hiç kimse böyle yorumlamamıştı hepimiz serpilin poposununda takılı kaldık. açıkta kalmış diye. senin ne kadar farklı bir penceren varmış

kız deme öyle deme dme öyle deme o anne adayıı biliyorsun aklı şimiidlk orada deme öyle deme

kumsalllllllllllll ggelden araştır çok faydası var keçiboynuzusunun birde kaliteli yumurta içinmiş derya2424 yazmıştı ondan öğrendimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…