şükür minik kuzum sesini duyamasakta kalp atışını gördük içimiz rahatladı rabbım en kısa zamanda sizlerede yaşatır inşallah
şükür minik kuzum sesini duyamasakta kalp atışını gördük içimiz rahatladı rabbım en kısa zamanda sizlerede yaşatır inşallah
Günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr.........
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN HAYIRLARA ÇIKSIN CANIM RÜYAN BİRAZ GAİRP BİR RĞYA OLMUŞ GERÇEKTENkızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar rüyamda bebek düşürmüştüm ama bebek küçük kafası eylek kafası küçük kanatlarıda vardı aaaaaaaaaaa bu ne biçim bebek diye inceliyordum o arada kızkardeşim geldii ondan saklıyordum olayıı bu ne garipbir bebbek diye şşakındım bedeni insan kafası leylekk ve minik kanatları vardı (( ayyyy bu nekii yine ruyalar görmeye başladımm acaba dötümmüü açıkta kaldı
GÜNAYDIN CANIM NASILSINgünaydın arkadaşlar
serpil sabah sabah güldürdün beni
allah hayırlara çıkarsın rüyanı inş.
GÜNAYDIN SELDACIM NASILSIN OHHH NE GÜZEL BENDE BUGÜN HİÇ KALKMAK İSTEMETDİMM YATAKTANGünaydın yavru kuşlarım benim bu sabah yağmur var manavgatta gece hiç durmadı gökgürültüsü şiddetli yağmur öldürdü korkudan bende sarıldım eşime bir uyandım sabah 8,15 adam geç kalıyor 1,5 yılda ilk kez başımıza geldi nasıl sarılmışsak birbirimize kardeş kardeş uyumuşuz
HARİKAAAA SAĞOL SERPİLİMYazı yazmak için okyanus kıyılarından ilham almaya çalışan yazar, sabaha karşı deniz kıyısında dans eder gibi hareketler yapan bir adam görür.Yaklaşınca bu kişinin etraftaki deniz yıldızlarını okyanusa attığını fark eder.
Merakla sorar;
"Neden deniz yıldızlarını okyanusa atıyorsun?"
Genç adam cevap verir;
"Biraz sonra güneş yükselecek ve okyanus suları çekilecek. Onları suya atmazsam ölecekler."
Yazar sorar;
"Milyonlarca deniz yıldızı, kilometrelerce sahil var, ne fark eder ki "
Genç adam eğilir ve yerden bir deniz yıldızı daha alıp fırlatır;
"İşte onun için fark etti" der
GÜNAYDIN CANIMMMGünaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr.........
GÜNAYDIN GÜZEL ANNE NAISLSIN HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM RABBİM SAĞLIKLA TAMAMLAYIP KUCAKLAMAYI NASİP ETSİNşükür minik kuzum sesini duyamasakta kalp atışını gördük içimiz rahatladı rabbım en kısa zamanda sizlerede yaşatır inşallah
GÜNAYDIN CİMCİME NAISLSINamin canım benim gözün aydın bak gördünmü korkulacak bişey yokmuş canım benim bundan sonra ağlamak yok bebişide üzüyosun bundan sonra hep sev ve dua et balım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ...
HERKESE GÜNAYDINNN
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN HAYIRLARA ÇIKSIN CANIM RÜYAN BİRAZ GAİRP BİR RĞYA OLMUŞ GERÇEKTEN
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN
GÜNAYDIN SELDACIM NASILSIN OHHH NE GÜZEL BENDE BUGÜN HİÇ KALKMAK İSTEMETDİMM YATAKTAN
HARİKAAAA SAĞOL SERPİLİM
GÜNAYDIN CANIMMM
GÜNAYDIN GÜZEL ANNE NAISLSIN HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM RABBİM SAĞLIKLA TAMAMLAYIP KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN
GÜNAYDIN CİMCİME NAISLSIN
saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın .... Varmı kırmızılardan haber....
kumsal canım adet oldunmu söküldümü barii:26::26::26::26::26::26:
serpilcim hala tam olarak değil ama geliyor akşama tamamdır heralde((
ben keçiboynuuzu kaynatım 3 gündür günlük bir su bardağı içiyorum faydası çokmuş birde günlük tarçın içiyorum yani bağışıklık sistemmeiz için bakalım ne olacak bebeğimsende iç kan için iyi gelir demir eksikliğine
dün 41 ayetle kürsü okudum pıt pıtlar ve tuğbanın değeri katlansın diye ve diğer kızlara inşallhh duyacağız hepsinii nasipseeeeeee
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar rüyamda bebek düşürmüştüm ama bebek küçük kafası eylek kafası küçük kanatlarıda vardı aaaaaaaaaaa bu ne biçim bebek diye inceliyordum o arada kızkardeşim geldii ondan saklıyordum olayıı bu ne garipbir bebbek diye şşakındım bedeni insan kafası leylekk ve minik kanatları vardı (( ayyyy bu nekii yine ruyalar görmeye başladımm acaba dötümmüü açıkta kaldı
ben keçiboynuuzu kaynatım 3 gündür günlük bir su bardağı içiyorum faydası çokmuş birde günlük tarçın içiyorum yani bağışıklık sistemmeiz için bakalım ne olacak bebeğimsende iç kan için iyi gelir demir eksikliğine
ay nihal şükür allahıma sağlıkla kucağına al inş cnm
sağol cnm ağzına yüreğine sağlık inş sana ve bütün canlara en kısa zamanda
allah hayıra çıkarsın leylek bebeği getiriyo demekki az kalmış
serpilcim hayıt, rakı, keçiboynuzu başka ne vardı kız
ilahi tuğba hiç kimse böyle yorumlamamıştı hepimiz serpilin poposununda takılı kaldık.açıkta kalmış diye. senin ne kadar farklı bir penceren varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?