Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ilahi tuğba hiç kimse böyle yorumlamamıştı hepimiz serpilin poposununda takılı kaldık. açıkta kalmış diye. senin ne kadar farklı bir penceren varmış

var tabi pencerem çiçeklerle dolu ümitle dolu umutla dolu inançla dolu

kız deme öyle deme dme öyle deme o anne adayıı biliyorsun aklı şimiidlk orada deme öyle deme

demeyin bunuda yazınca siz fatmagülün abisi geliyo
tuğbagülün suçu ne

cimcimes53+,şeker-leblebi,tben+,serpil02507,fatosozel+,kumsal,
kızçeler günaydın........
cimcimeeee....nasılsın kuşum....
nihalim hayırlı uğurlu olsun canım..bak korkacak bişey yokmuş gördün mü....
fatoşum günaydın hemşom
şekerrrrrr...günaydın canım
serpil....2011 patlaması yapıcaz şekerim...bu hayır keçibonuzu falan araya bi de rakı sıkışmış o nedir ki bacım.....
kumsal,günaydın canım....
tben serpilin rüyasını ben de senin gibi yorumladım.....
ve diğer güzeller,hepinize günaydın....

kumsalcım anca yazdım hayırlısı olsun canım vardır bi hayır bundada gelsin kırmızılar olmamak da dert biliyosun :))
bi dahaki aya inş. ama bi dr git istersen bu kadar uzun sürmesi normalmi diye ....

fatooşşşşşş...hemşom....
ilgilenirsen ben burdan almıştım uyumlamayı....
bilgilerine sunulur şekerim.....
http://www.reiki-sevgiyolu.com/bolluk_ve_bereket_reikisi.php

ayrıca serpilcim,geçen bi arkadaşa bi kitap tavsiye etmiştin...
gerçekten çok faydasını görüyor insan o tür yazıların..ben de inanıyorum evrene gönderdiğimiz şeylerin bize geri döndüğüne....bi de kimse gülmesin ama,fillerin uğuruna inanırım,bolluk bereket getirdiğine....bi deneyin derim.....

gözün aydın canım benim
artık hep mutlu ol ki, o da senden güç alsın

sağol sekercim rabbım sanada en kızsa zamanda yaşatsın

dün 41 ayetle kürsü okudum pıt pıtlar ve tuğbanın değeri katlansın diye ve diğer kızlara inşallhh duyacağız hepsinii nasipseeeeeee

oyyy serpilcim allah razı olsun ağızına sağlık

cimcimemmm sağol canımıniçi dualar bittimi bu arada listeyi yayınlamadın ???

serpilcim hala tam olarak değil ama geliyor akşama tamamdır heralde ((

kımsalcım canımmmmmm hayırlısı olsun gerçekten vakti saati var inşallah en kısa zamanda sende meleğine kavuşacaksın

kavuniçi bu bulantılar ne zaman geçiyo sabah 6 da uyandım küçük blender içerde çalışıyodu sanırım 3 kez çıkardım hala toparlamadım

kızlar ben geldım nasılsınız bakım doktordan geldım tahlıllerıımı beklıorum 1.30 da arıcklar bnı hayırlısını versın rabbım umıtlnemıorum eve gelırken test alım dedım yaptım bişi çıkmadı kafam karıştı keşkede almasaydım

benim evimde var arkadaşım hediye getirdi kapıya doğru sıraladım ev sahıbı olursun bereket getirri dedi

hadi hayırlı habrler canım

tatlım bu rakı meslesi komedii şimdi iyi dinle biizm komşu teyze var benim bebek istedğimi biliyor birgün bana geldii dedikii bak kızmm adet olunca bitince rakıyı pamuğa dök rahime sok 1 dk falan beklesin çıkart bunu 3 ker yap hergün eğer genzinden koku gelirse kanallrın açık bebeğin olur dedii birde rahimde iltahap faaln varsa temziler akıntı gelir tabiii ben sazan hemen kum balığı gibi atladım malum eşim immagillerden asla eve rakı sokmaz duysa böyle bişi yapacağımı kafayımı çizdin der içinden veselamam ben bunu uyguladım genzimden rakı kokusunu hiisteimm hoş ben rahim flm çektirmiş biriyim ama rakı testinide başarıyla geçtim eeeeeeeeeeeee gel geleim bir halt olamdı bende 10 yıllık bebeği olmayan kadın bu yönetmle hamile kalmış işte rakı muhabetimiz bu kukuyu srahoşş ettikk

canım dualar bitti sayılır yazyınlarım birazdan eksikleri paylaştık vs yayınlarım şimdi bakarsınız ok :)))

evet evrenden torpilim var kitabın adı

fillere bende inanırm bana yine aşğıda bulann kırtesiyeci komşum filleri verdi 7 fil büyükten küçüğe serpil hnm bunu asın ofisinize veya evinize 1 yıl içinde mülk alacksın dedii bend e kırmadım aldım ve ofiism kiraydıı astım niyetimi tuutummm vallhii o yıl ben yan binada 1 kat ofis satın aldım şuan ki ofismii ve uğuruna inanıyorum canım

ttalım dur panik olma baklımm testin sonucuna sen o idrar testini dikkate alma kan önemlii

serpil sen beni çatlatacan orta yerimden ha

canım....normal olarak 8.haftada başlar ve 3.ayın bitimiyle beraber o da biter...tabi şanslılardansan...ama maalesef biz genetik olarak 9 ay çıkaranlardandık....beni mahfediyodu..ama çok az insan 9 ay çekiyor...bazı dr ler bunun psikolojik olduğunu söylüyor....sabahları kraker ye,yağlı yeme,mayalı yeme...3.ayda geçer inşallah....

benim evimde var arkadaşım hediye getirdi kapıya doğru sıraladım ev sahıbı olursun bereket getirri dedi

bende de var...sıralı sıralı...salonda mutfakta....bi de çok severim zaten filleri....bereketi oluyor gerçekten...

allah seni ne etsin ya...deliiiiiiiii........bunu rakı muhabbeti için diyorum....çok güldüm....
ben daha ev sahibi olamadım ama,fillere karşı bi hissiyatım var yani...ben de inanıyorum.....

evrenden torpilim var....bunu da edineyim kısa sürede...
ben secretle başladım...sonra bir aptalın deneyimi miydi neydi,o isimde bir kitap....şimdi de,pozitif düşünce diye bir şey okuyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…