Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

secret bende okudum harika bir kitap olumlu düşünmeye sevk ediyor

yaşam101 diye bir ktapta güzel ama aşkı okudunmu ??? bu tarz kitaplar çok şey katıyor yaşamıma

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,nihalla,tben+,cibeldemiroglu,hayatkavunici,winerosse,cimcimes53+,seldayavuzguray,serengl,nhlkpr+,

amainnnnnnnnnnnnnn biz kitap gibi hatunlarız

şükür minik kuzum sesini duyamasakta kalp atışını gördük içimiz rahatladı rabbım en kısa zamanda sizlerede yaşatır inşallah

nihalcim çok sevindimmmm inşallahh bi dahakine o pıpıtlarıda duyarsınnn.. ne mutlu sana canım

secret bende okudum harika bir kitap olumlu düşünmeye sevk ediyor

ben bi ara secreti yanımda taşıyodum.....çok keyifli oluyo okuması,her an umut dolu oluyosun.....bi de herşeyin bir sebebi olduğuna,her şerde bir hayır olduğuna inanıyosun....
benim secret vaktim gelmiş......

ben bi ara secreti yanımda taşıyodum.....çok keyifli oluyo okuması,her an umut dolu oluyosun.....bi de herşeyin bir sebebi olduğuna,her şerde bir hayır olduğuna inanıyosun....

evet canım okumak güzel ben genelde secret oluyorum yumurtlam dönemlerim hariç:82::82::82:

ewt cnm dualarımızda tabıkı inançlarımızda bence maneviyatta insanı rahatlatıyo inanmak huzur bulmak inancının sonucunda mükafatını almak her şeyin bir sebebi mutlaka var şerde bile hayır vardır bizim bilmediğimiz ama mutlaka daha iyisi olacağı içindir yada tepkilerimiz sınandığı iç,indir bilemiyorum benim inancım bu şekilde

katılıyorumm..üniversite ve onu takip eden yıllarda,gençlik de var tabii...çok daha farklıydı bakış açım...ama şimdi hiç öyle değil...çok değiştim,yaşanmışlıklar, görmeler,geçirmeler..hepsi başka renk katıyor hayata..ve bambaşka insan oluveriyorsun zamanla..yoğruluyorsun yani...
şimdi ben de aynen senin gibi düşünüyorum..bişey olmadıysa,ters gittiyse mutlaka vardır bir sebebi....ya da terslik oldupunu düşündüğümüz durumlar,aslında ne kadar lehimize gelişen şeyler çıkarır karşımıza...
artı hep allah hayırlısıysa versin diyorum....evlat için de öyle,hayırlı olacaksa,sağlıklı olacaksa versin diyorum...

nihaaaaallllcccciiimmmmm...sana bulantılarınla ilgili cevap yazdım..okudun mu canım....

canımm şimdi gördüm umarm benim kısa sürer fena bişi :)))

nihalcim herşey yolunda allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin iyi bak yiğenimize

sağol canım inşallah darısı sizlere inşallah

nihalcim çok sevindimmmm inşallahh bi dahakine o pıpıtlarıda duyarsınnn.. ne mutlu sana canım

adaşımm sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…