allah seni ne etsin ya...deliiiiiiiii........bunu rakı muhabbeti için diyorum....çok güldüm....
ben daha ev sahibi olamadım ama,fillere karşı bi hissiyatım var yani...ben de inanıyorum.....
evrenden torpilim var....bunu da edineyim kısa sürede...
ben secretle başladım...sonra bir aptalın deneyimi miydi neydi,o isimde bir kitap....şimdi de,pozitif düşünce diye bir şey okuyorum.....
allah seni ne etsin ya...deliiiiiiiii........bunu rakı muhabbeti için diyorum....çok güldüm....
ben daha ev sahibi olamadım ama,fillere karşı bi hissiyatım var yani...ben de inanıyorum.....
evrenden torpilim var....bunu da edineyim kısa sürede...
ben secretle başladım...sonra bir aptalın deneyimi miydi neydi,o isimde bir kitap....şimdi de,pozitif düşünce diye bir şey okuyorum.....
yaşam101 diye bir ktapta güzel ama aşkı okudunmu ??? bu tarz kitaplar çok şey katıyor yaşamıma
bende bu tarzları seviyom hormonal kankimbi ortak noktamız daha
yaşam101 diye bir ktapta güzel ama aşkı okudunmu ??? bu tarz kitaplar çok şey katıyor yaşamıma
bbebeğim seninle ilk duada tanışmıştık o gün seni içimde hiisetim ben şşaırmadım ortak yönümüze sende kendimi kendimde seni gördüm
kız çatlayacğım gülmektenbiizm erzurmda bir laf var kim s......m hıyar derse bir avuç tuz alıp koşuyor şimdi ben kim ne derse zıplıyorum
şükür minik kuzum sesini duyamasakta kalp atışını gördük içimiz rahatladı rabbım en kısa zamanda sizlerede yaşatır inşallah
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,nihalla,tben+,cibeldemiroglu,hayatkavunici,winerosse,cimcimes53+,seldayavuzguray,serengl,nhlkpr+,
amainnnnnnnnnnnnnn biz kitap gibi hatunlarız
secret bende okudum harika bir kitapolumlu düşünmeye sevk ediyor
ben bi ara secreti yanımda taşıyodum.....çok keyifli oluyo okuması,her an umut dolu oluyosun.....bi de herşeyin bir sebebi olduğuna,her şerde bir hayır olduğuna inanıyosun....
benim secret vaktim gelmiş......
ben bi ara secreti yanımda taşıyodum.....çok keyifli oluyo okuması,her an umut dolu oluyosun.....bi de herşeyin bir sebebi olduğuna,her şerde bir hayır olduğuna inanıyosun....
benim secret vaktim gelmiş......
ewt cnm dualarımızda tabıkı inançlarımızda bence maneviyatta insanı rahatlatıyo inanmak huzur bulmak inancının sonucunda mükafatını almakher şeyin bir sebebi mutlaka var şerde bile hayır vardır bizim bilmediğimiz ama mutlaka daha iyisi olacağı içindir yada tepkilerimiz sınandığı iç,indir bilemiyorum benim inancım bu şekilde
ewt cnm dualarımızda tabıkı inançlarımızda bence maneviyatta insanı rahatlatıyo inanmak huzur bulmak inancının sonucunda mükafatını almakher şeyin bir sebebi mutlaka var şerde bile hayır vardır bizim bilmediğimiz ama mutlaka daha iyisi olacağı içindir yada tepkilerimiz sınandığı iç,indir bilemiyorum benim inancım bu şekilde
nihaaaaallllcccciiimmmmm...sana bulantılarınla ilgili cevap yazdım..okudun mu canım....
nihalcimherşey yolunda allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin iyi bak yiğenimize
nihalcim çok sevindimmmm inşallahh bi dahakine o pıpıtlarıda duyarsınnn.. ne mutlu sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?