buse allah senı kahretmesin öldum gülemektenn
serpilcim bence sizin sorununuz eşinle birlikte olamamak yani denk gelememek :sinifsinif:
bence aşılamayı boşverrrr şimdi sen bu yaza doy bir güzel sonra drek tüp beybi yaptır çünkü bu yaz sana güveniyoruz olacak artı kocanına bağlarmısın eve naparsın bilmemkızlar ikinci aşılamayı denesemmi ne dersiniz kışa kadar çok zaman var kışın tüp deneyeceğiz ama aşılamayı doktorumda istiyor ne dersiniz? bir fikir verin
buseeeee kızım siz her gun mu ilişkiye giriyosunuz kaydirigubbakcemileNE YAPAYIM AĞAÇ AŞILAMA OLUR YAA VALLA NEDİR ÇEKTĞİMİZZkaydirigubbakcemile
BENCEDE Bİ DENK GELSENİZZ
KIZ BİZ DE AYRIMI KALSAK HEP BİR ARADAYIZ:roflol:
bende yazıyorum2009 yılında benim
fsh 10,99
lh 6,85
estrodiol 55,71
di adet düzenleyicisi verdi işte
buseeeee kızım siz her gun mu ilişkiye giriyosunuz kaydirigubbakcemile
ben buldum çoçukları bir yere bağla eyvahedigeldismilebusecan senin değerlerinde iyi değilmi benim adetlerimi soğan kürüyle yoluna soktumm
niahlim eşimi eve bağladım zaten iizn alacak alırsa vede olucakk tabii alabilrse verirlerse izini vermiyorlar canımm çocuklar köyde olacklarııı ama durmadılar bugün geldiler bakalım artıkk neler olacakk :))) nasıl olacakk
ben buldum çoçukları bir yere bağla eyvahedigeldismile
:)))))))) aynen ya bide erkkek olucaklar evlendiğimiz ilk yılı hatırlıyorum hafta 5 gunu şimdi bıktık sanki :)))YOK KIZZ hergün olurmu gün aşırı bazen 2 gün bazen 3 gün hele önceki aylarda hafta da yapmadığımız oldu regl dönemine doğru bırakıyoduk benim adam 10 gün yapmasa yapmazz bide demezmi sen de istemedin vs. hemen bana atar topu
kızlar testde hangi değer aralığına bakılcak folicüler mi -- ovulat faz--- luteal--- post menepoz--- ???
busecan senin değerlerinde iyi değilmi benim adetlerimi soğan kürüyle yoluna soktumm
niahlim eşimi eve bağladım zaten iizn alacak alırsa vede olucakk tabii alabilrse verirlerse izini vermiyorlar canımm çocuklar köyde olacklarııı ama durmadılar bugün geldiler bakalım artıkk neler olacakk :))) nasıl olacakk
serpilcim bence sizin sorununuz eşinle birlikte olamamak yani denk gelememek :sinifsinif:
kız maşallah rezerv ii herşey ii bekle sabır bence stres bizimki hormonal kardeşimm kaydirigubbakcemile3
kızlr fsh 2,87
lh 2,83
estrodiol 80,59
hayır fiyatlara bakayım dedimm :))) ona göre önümüzdeki ay aşılma yaptırayımmı dedimmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
benim fsh oldukça iyi dr rezerven harika dediler
:)))))))) aynen ya bide erkkek olucaklar evlendiğimiz ilk yılı hatırlıyorum hafta 5 gunu şimdi bıktık sanki :)))
folicülere bak canım
bencede adamı görsen olucak inşallah ama
kesinlikle stres kızlar bizimki
bende yarın bakayım bari
gel aşılamanı bizim burada yaptır gülüm
kızlar bizim yumurtalar iyi, rezervleride harika ama kocalarımızın spermleri salak kendileri için rezerve edilen yerleri görmez ööööööööyle salak salak dolaşır yumurta ile buluşamazlar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
çocukları bana yollayabilirsin gülüm o zaman kadar ben regl olurum yumurtlama zamanıma kadar dah çok var bakarım onlara. bu arad sende yumurtlama zamanını boş geçirmezsin :hulya:busecan senin değerlerinde iyi değilmi benim adetlerimi soğan kürüyle yoluna soktumm
çocukları bana yollayabilirsin gülüm o zaman kadar ben regl olurum yumurtlama zamanıma kadar dah çok var bakarım onlara. bu arad sende yumurtlama zamanını boş geçirmezsin :hulya:
tabiki canım sizin bu ay nerdeyse bomboş geçtifatoözelim inşallhh gelmez kırmıızların inşallh pozitif alırsız yüüzmüzüüz güldürsün canım
kızlar evet hormonarımızı bize hep oyun oynarmış o yüzden stresten uzak olmalıyız
bu arada prensesler evet eşimle olamdık buda bir gerçek eşimde yanı fikirde rahat ol olacak diyor eğer izine çıkarsa rahat edriz olmasada artık deneyeceğiz bir yolunu baklım :))) Alalh büyük ne yapalımsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?