Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar ikinci aşılamayı denesemmi ne dersiniz kışa kadar çok zaman var kışın tüp deneyeceğiz ama aşılamayı doktorumda istiyor ne dersiniz? bir fikir verin
bence aşılamayı boşverrrr şimdi sen bu yaza doy bir güzel sonra drek tüp beybi yaptır çünkü bu yaz sana güveniyoruz olacak artı kocanına bağlarmısın eve naparsın bilmem

busecan senin değerlerinde iyi değilmi benim adetlerimi soğan kürüyle yoluna soktumm

niahlim eşimi eve bağladım zaten iizn alacak alırsa vede olucakk tabii alabilrse verirlerse izini vermiyorlar canımm çocuklar köyde olacklarııı ama durmadılar bugün geldiler bakalım artıkk neler olacakk :))) nasıl olacakk

buseeeee kızım siz her gun mu ilişkiye giriyosunuz kaydirigubbakcemile

YOK KIZZ hergün olurmu gün aşırı bazen 2 gün bazen 3 gün hele önceki aylarda hafta da yapmadığımız oldu regl dönemine doğru bırakıyoduk benim adam 10 gün yapmasa yapmazz bide demezmi sen de istemedin vs. hemen bana atar topu

kızlar testde hangi değer aralığına bakılcak folicüler mi -- ovulat faz--- luteal--- post menepoz--- ???

ben buldum çoçukları bir yere bağla eyvahedigeldismile

tamma aşılma yatırmıyorum vazgeçtim doğal yola devamm kışa tüp hahahhhahha gerçi onunda garantisi yok ama en azından eliden geleni yaptıum derim içimde nukte kalamz öyle değilmi kızlarr

:)))))))) aynen ya bide erkkek olucaklar evlendiğimiz ilk yılı hatırlıyorum hafta 5 gunu şimdi bıktık sanki :)))

folicülere bak canım

valla dr lara göre normal miş alttan vajınal ultr son üstten ultrosaon kaç kere bakıldı herşey normal dedi bişey yok kist vs. işte beyinsel adet gecikmesi hamılelik sendromu yaşamışım
4 aydır cyclo içiyodum geçen ay içmedim işte regl kötü geldi

serpilcim bence sizin sorununuz eşinle birlikte olamamak yani denk gelememek :sinifsinif:

bencede adamı görsen olucak inşallah ama

kız maşallah rezerv ii herşey ii bekle sabır bence stres bizimki hormonal kardeşimm kaydirigubbakcemile3

kesinlikle stres kızlar bizimki

kızlr fsh 2,87
lh 2,83

estrodiol 80,59

bende yarın bakayım bari

gel aşılamanı bizim burada yaptır gülüm

benim fsh oldukça iyi dr rezerven harika dediler

kızlar bizim yumurtalar iyi, rezervleride harika ama kocalarımızın spermleri salak kendileri için rezerve edilen yerleri görmez ööööööööyle salak salak dolaşır yumurta ile buluşamazlar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:)))))))) aynen ya bide erkkek olucaklar evlendiğimiz ilk yılı hatırlıyorum hafta 5 gunu şimdi bıktık sanki :)))

folicülere bak canım

ewt o zaman değerler normal benimde normal değerlre arasında ama sankı fh biraz sınıra yaklaşmış 12,5 sınır benim 10,99 çıkmış o zaman ama dr dediki hormonlar çok değişir her şeye göre ilaç içtim ya belki ii gelmiştir.

ay fatoşş bencede :roflol:

çocukları bana yollayabilirsin gülüm o zaman kadar ben regl olurum yumurtlama zamanıma kadar dah çok var bakarım onlara. bu arad sende yumurtlama zamanını boş geçirmezsin :hulya:

çocukları bana yollayabilirsin gülüm o zaman kadar ben regl olurum yumurtlama zamanıma kadar dah çok var bakarım onlara. bu arad sende yumurtlama zamanını boş geçirmezsin :hulya:

fatoözelim inşallhh gelmez kırmıızların inşallh pozitif alırsız yüüzmüzüüz güldürsün canım

kızlar evet hormonarımızı bize hep oyun oynarmış o yüzden stresten uzak olmalıyız

bu arada prensesler evet eşimle olamdık buda bir gerçek eşimde yanı fikirde rahat ol olacak diyor eğer izine çıkarsa rahat edriz olmasada artık deneyeceğiz bir yolunu baklım :))) Alalh büyük ne yapalımsempatiksalakcinni

gizem özetleyyeim sana

zeytin hasta böbreklerinden kum döküyor

hasen bugün şk defa dr giiti bebeişini gördü bebeiş güneşleniyor

ua27 nikli yeni arkadşımız hamile

hımm başkada havadis yok herkes kırmızılıı

tabiki canım sizin bu ay nerdeyse bomboş geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…