ne demek canım benim teyzesi daha ona ne ticerlar hazırlayacak o bi büyüsün ....
sürekli girip çıkıyorum bende benim yeğenler var ara sıra zorla:84::84::84::84::84:alıyom ellerinden okuyup çıkıyorum yazdıklarınızı
evet tatlım hiç sorma gözüm aydın :2:
herkese selam..:79:....bu sabah rüyamda bebeğim olmuş getirip avcumun içine koyuyorlar kundakta küçücük birşey ...ben nasıl büyür diye düşünüyorum... çocuk 1..2 güne 8..9 aylık gibi oluyor oturuyor hatta bir iki kelime konuşuyor ne demekse...birde rüyamda gül gördüm, güller açmış evde nereye koysam diye düşünüyorum sürekli yerini değiştiriyorum...kocaman birde iki metre boyu var güllerin...hayırlara çıkarsın inşallah...sizlerin rüya yorumlarını okuyorum benim rüyama nasıl yorum yapacaksınız merak ettim....: bazen gülüyorum yorumlarınıza
canımsınn rabbım kendi tickerini yapmayı nasip etsin en kısa zamanda
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,seldayavuzguray,
seldacım sen ve ben baş başa hanım hanım oturalım kahve içermiisn
nimren sende içermisn kahve yoksa bir keçiboynuz likörümü versem ne dersin
kız biz keçi boynuzu içelim sonra yumurtaları tokuştururuz
kahve alırım canım şekerli türk kahvesiyanında lokum
kafayı az bullaımm selda çekelimm hahahhahahahahahha
peki canım akşam taze kayantım dolaptta soğudu tadıda çok hoş hemen ikram ediyumm canımm benimkiler büyüyor ya arkmdan seninkler gelsinn[/QUOTE
tatlım geçmiş sayfalara baktım bulamadım keçiboynuzunu içmeye ne zaman başlıcaz
selam kızlar nasılsınız
benim bu adetim hala tam sökülmedi kızlar niye acaba kahve kırmızı arası azar azar bişiler geliyor o kadar varmı öneriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?