Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Ay kızlar sinir oldum ne zaman uyumak için yatsam telefon çalar üstüste kaderim yine değişmedi
Kader kahpe kader ağlarını ördün mü (((

Serpoş bu iş sana yaradı ben gidip bir kek yapayım bari.

Ay kızlar sinir oldum ne zaman uyumak için yatsam telefon çalar üstüste kaderim yine değişmedi

kızzz hamılelirin canı çekcekkkk kaydirigubbakcemile3 yazıp durma kek pişi vs.

kız mısra eğer hamileysem waryaaaaaaaa klava: yıllık izninde gelicen istanbula bana hergün kekler poğaçalar börekler kısırlar yapıcan

gizemmmmmmmmmmmmmm aylinti düşünüreken parmaklarım aylint yazmış ya neden ona yoğunlaştım kiii alalhh alalhhh dur mesaj atayım ona

kız mısra eğer hamileysem waryaaaaaaaa klava: yıllık izninde gelicen istanbula bana hergün kekler poğaçalar börekler kısırlar yapıcan

Ohhhhhhhhhh değmeyin keyfime hem İstanbul hem de en sevdiğim şey pasta börek yapmakhihoyyythihoyyythihoyyyt

Allahım inşallah mısra hamiledir..sağlıklı ve hayırlı bir yeğen nasip eyle bize...AMİNNN

Ben pek zannetmiyorum ama inşallah cnm

Serpilcim bekliyorum tatlişkom

ya kızlar gizemem mesaj atacağım ama ben beceremiyorumm nasıl olacakkii ( gelene yazabiliyorum yada topicdeyse mesaj atabiliyorum

gizemmmmmmmmmmmmmm aylinti düşünüreken parmaklarım aylint yazmış ya neden ona yoğunlaştım kiii alalhh alalhhh dur mesaj atayım ona

olsun canım hiç önemli değil:)))burada çok yağmur yadı bugunnn serinledi her taraf...bugun çok iyiyim sunumum süper geçti:)))herkes çok mutlu ayrıldı..teşekkürler falan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…