selam kızlar nasılsınız
benim bu adetim hala tam sökülmedi kızlar niye acaba kahve kırmızı arası azar azar bişiler geliyor o kadar varmı öneriniz
kumsalcım banada öyle olmuşdu dr ye gittiğim ilk seferde adetin tam sökmemiş içerde kanama kalmış demişti kist değil ama pko diyolarla bu ay onu yaşadın dedi ama ben 14.gundu dr ye gittiğimde çokk kafama takılmıştı neden saçma sapan adet oldum diye sonra 20.gün tekrar adet oldum vee sondu inşallah 9 ayda olmam
kızlar keçiboynuzu kürüne kaçıncı gün başlıyoruz
kızlar bende iyi değilim 33 yaşında bir tanıdğımız bayna arkadş perşembeden beri yoğun bakımdaydı beyin ölümü gerçeklşmişti bugün orgnalrı alınack sonra mmeelktine götürecekler canım sııkın slında pekde havmda civamda değilim hepinize iyi akşmalra
kızlar bende iyi değilim 33 yaşında bir tanıdğımız bayna arkadş perşembeden beri yoğun bakımdaydı beyin ölümü gerçeklşmişti bugün orgnalrı alınack sonra mmeelktine götürecekler canım sııkın slında pekde havmda civamda değilim hepinize iyi akşmalra
kızlar keçiboynuzu kürüne kaçıncı gün başlıyoruz
selam kızlar nasılsınız
benim bu adetim hala tam sökülmedi kızlar niye acaba kahve kırmızı arası azar azar bişiler geliyor o kadar varmı öneriniz
aminnn canımm rabbim kucaklayıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsin nihalimmmmkumsalcım banada öyle olmuşdu dr ye gittiğim ilk seferde adetin tam sökmemiş içerde kanama kalmış demişti kist değil ama pko diyolarla bu ay onu yaşadın dedi ama ben 14.gundu dr ye gittiğimde çokk kafama takılmıştı neden saçma sapan adet oldum diye sonra 20.gün tekrar adet oldum vee sondu inşallah 9 ayda olmam
gidicem canım bakalımne dicek çatlamayan yumurtadır muhtemelenkumsal canım sen bir dr git bir baklım ne oluyor çatlamayn yumurtandan dolayıda olabilr veya rahim yapışıklığımı var muhakka bilmeliiz tatalımm(
serpil02507+,nhlkpr+,nimren,seldayavuzguray,
herkese iyi akşamlar canlrımm
başınız sağolsun canım
topicteki kızlar adetin 1.günü başladılar canım
doktoruna bir gitsene kumsalcım belkide yerleşme kanaması dedikleri şeydir
canım bitmesini bekle önce sonra 14 güne falan denk getir dr ye öyle git ya kumsal sende soğan kürü yapsana yada yaptın mı ????
fatoşum canım nasılsın bu kadar geç yerleşme kanamsı olurmuki tatlım zannetmiyorumm çatlamayan yumurta galiba dediğiniz gbi doktora gideyim barii
iyi akşamlar kızlar
ii akşamlar canlarım ...
İNŞALLAH HAYIRLI ŞEYLER OLUR
BENDE DÜN KOMŞUMDAN DERECEMİ ALDI AMA SABAH ÖLÇMEYİ UNUTTUM
SELAM CANIM İYİYİM SEN NASILSIN
SANADA GÜNAYDIN TUĞBİŞİM İNŞALLAH YARIN HAYIRLI BİR GÜN OLACAK BİZİM İÇİN
GÜNAYDINNNNNNNN İNŞALLAH CANIM
GİZEMCİM NASILSIN SENİ SIK SIK GÖRMEK GÜZEL
allah kabul etsin efnanim. tekrar hoşgeldin. bu topicte her hafta dua okuyorz canım bu hafta yasinlerimiz vardı onu bitirince cuma günleri sela ile eza arası dualarımızı yapıyoruz. kızlarla msn üzerinde toplu görüşme kanalı ile yapıp aynı duayı burayada yazıyoruz. senide o duada görmeyi çok arzu ederiz.okuduğun dualar için allah kabul etsin. niyetlerinide allah kabul etsin canım
canım biz o 41 yasin üzerine kaç 41 ler bitirdikAllah kabul etsin canım ama senin bu 4 yasini ekliyorum canım benim 15 eksiğim vardı bu 4 çıkar geriye 11 kaldı ekliyoruz cimcime ekler kzuu Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?