Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

selam kızlar nasılsınız

benim bu adetim hala tam sökülmedi kızlar niye acaba kahve kırmızı arası azar azar bişiler geliyor o kadar varmı öneriniz

kumsal canım sen bir dr git bir baklım ne oluyor çatlamayn yumurtandan dolayıda olabilr veya rahim yapışıklığımı var muhakka bilmeliiz tatalımm (

aminnnnnnnnnn aminnnnnnn am,nnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bende iyi değilim 33 yaşında bir tanıdğımız bayna arkadş perşembeden beri yoğun bakımdaydı beyin ölümü gerçeklşmişti bugün orgnalrı alınack sonra mmeelktine götürecekler canım sııkın slında pekde havmda civamda değilim hepinize iyi akşmalra

amannnn başın sağolsun serpilcim çokta gençmiş allahım ailesine sabır versin :97:

başınız sağolsun canım

kızlar keçiboynuzu kürüne kaçıncı gün başlıyoruz

topicteki kızlar adetin 1.günü başladılar canım

selam kızlar nasılsınız

benim bu adetim hala tam sökülmedi kızlar niye acaba kahve kırmızı arası azar azar bişiler geliyor o kadar varmı öneriniz

doktoruna bir gitsene kumsalcım belkide yerleşme kanaması dedikleri şeydir

aminnn canımm rabbim kucaklayıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsin nihalimmmm
kumsal canım sen bir dr git bir baklım ne oluyor çatlamayn yumurtandan dolayıda olabilr veya rahim yapışıklığımı var muhakka bilmeliiz tatalımm (
gidicem canım bakalımne dicek çatlamayan yumurtadır muhtemelen
serpil02507+,nhlkpr+,nimren,seldayavuzguray,
herkese iyi akşamlar canlrımm

iyi akşamlar canım bu arada başınız sağolsun allah rahmet eylesin

başınız sağolsun canım

topicteki kızlar adetin 1.günü başladılar canım

doktoruna bir gitsene kumsalcım belkide yerleşme kanaması dedikleri şeydir

fatoşum canım nasılsın bu kadar geç yerleşme kanamsı olurmuki tatlım zannetmiyorumm çatlamayan yumurta galiba dediğiniz gbi doktora gideyim barii

canım bitmesini bekle önce sonra 14 güne falan denk getir dr ye öyle git ya kumsal sende soğan kürü yapsana yada yaptın mı ????

tuğbanın patronu vardı herhalde pek gelmedi bu gün yarın hayırlı haberleri alırız inşallah dualarım seninle tuğbacım

bundan sonra daha sık gireceğim canım cumadan sonra tatilllll yuppiiiiiiiiiiiii

ALLAH İZİN VERİRSE inşallah olmaya çalışıcamm inşallah RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL EDER CANIMM

AMİNN İNŞALLAH CANIMMM RABBİM EKSİKLERİYLE KABUL EDER İNŞALLAH

günaydınnnnnnnnn
tben bugün kan testi ve dr randevusu olacak bütün kalbimlle poztif bekliyorum hep beraber bekliyoruz kızlar rabbim poztifi göstersin aminn

efnainin canım gelebilrsen gel yarın gelemsesnde bize o satalerde dua et

kumsal ttalım nasılsın söküldümü adetin

fatoooo canım ayy şu ateş öçme işini bende unutuyorum aslında demekkii biz bu olayı kafada birirmişiz önceden olsa başımızın ucunda tutardık derceyi .))))

nihalim nasılsın canım dualarımız miniğimizle

tualina biliyorum giremiyorsun aklımız sende sen ve mısra artık doğuma yaklaştınz

şekerleblebii şekerimm

seldayavuzgüray canım başldınmı keçiboynuzuna ben içmeyi bıraktım çünküü bacağım ağrıyor acaba ondanmı yada ben ne duyuyorsam yapıyorum ondanmıı

nimren canım nasılsın sağlığın nasıl :)))

nazemir :)) keyfler ne almede kedi gribiyle aran nasıl :))))

gizem 79 canım artık okullar kapanıyor rahat edecksin birkaç gün tatilin keyfini çıkart :)))

hpt_honey sadce facde denk geliyoruz bu aralar eeee seninde artık rahat edecğin günler başlıyor resimlerin bir harika ama yorum yazamıyorum .(( ayarlasana şu yorum bölümünüü

serengl :))) hahahhahh malum geçmişi okuyumassın ama ben yinede yazayımm seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cimcimemmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız şekerr 666 ihlas okudum dün :)) yasinleri özellikle bugüne bıraktım ama sen okumuş kabul et 15 yasinim vardıı kalan kumsalın yerine okuduğum vs vs bebeşimm

nihllee ne haberr ayy şu keçi fribi senimi tutmuştu nazemirimi karıştırdımm:)))

drya2424 ee artık sendede yarını bekleecğiz test için değilmi yarın net çıkar

hayatkavuniçii ne zaman bu kazağımı giyinsem seni düşünerek giyiniyorum kavuniçi kazağımı pek severim ou giyinmişim şuan :)))))))))))))))))))

wen har canımm nasıl giidyor çaışmalar başarılı çalışkan arkadşım kocaman mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ayyy kızlar atladığım kimsecikler varmıı??????

neyse yazamadıklarıumada kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

zeytin ahsen sezen lovel,i hepiniz yüreğimizdesiniz ve yarın dualarımızdasınız

tualina ve mısra kalbimi z ve aklımız sizde ikiizii sabırla bekliyoruz

günaydın kızlar nasılsınız
serpilim canım herkesi ısrdan geçmişsin canım benimmm:)
ben iyiyim şükürler olsun ama adetim sökülmedi hatta iyice azaldı gece ped taktım tertemiz :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…