Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tuğbam canım dularım seninle rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşalalh
allahın izniyle güzel haberlerle gel arkadaşımmm

sabah gelirken direk hastaneye gidip kan verecekti az sonra gelir. sonuçlara göre doktora gidecek. sen ne zaman gidicen tatlım
hadi bakalım hayırlsıı inşallah bugün bayram yapıcaz
ay bilmiyorum ki fatoşcum cumartesi olabilir korkuyom ben yaw:18:

Son düzenleme:

ben içiyorum ama bir fark yok herhalde direk zehirleyecek beni doğum kontrol hapı başa ne işler açıyor iyi yapmışsın bırakmakla ben biraz daha devam edeyim en azından bitinceye kadar sen dikkat et

Kızlar ne diyecem benim adetim şimdiye kadar birmesi gerekiyordu şimdi daha azalmadı bile ters giden birşeylermi var acaba keçi boynuzundan olmuş olabilirmi ya da bir yıldır ilk kez hiçbir ilaç kullanmadım bu ay çocuk için vücudum dinlenmeye mi geçti anlamadım giitti normalde bugün çalışmalara başlamam lazım ama yok bir azalma offffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın arkadaşlar
güzel bir gün olsun inşallah
güzel haberlerle inşallah
tubacım dualarımız seninle

sen yinede çok uzatmadan bir doktora görün hayatım
tamam tatlım en kötü ihtimal cumartesi giderim
kızlar günaydın hepinize çıtır hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım nasılsın
hımmm birimizinki gelmez birimzinki durmaz hayırlara çıksın inşallah :) canım keçibıynuzundan olabilir belki dediğin gibide olabilir rahim temizliyordur belki kendini ama sen yinede kanama miktarını ve gününe dikkat et geçmezse doğru doktora keçibıynuzunuda içme bakalaım bir değişiklik olucakmı
günaydın arkadaşlar
güzel bir gün olsun inşallah
güzel haberlerle inşallah
tubacım dualarımız seninle
günadyın canım nasılsınn

serpilcim tamam yarına duasını yapalım artık zaten :))))

kumsalcım fatoşa katılıyorum gecikmeden dr git bencede

diğer kızlar hepinizi öpüyorum :))))))))))))

Günaydınnnnn canımm beni tuttu kedi gribi canım ama hala bi değişiklik yokk dinlenmeden geçmiyor pis hastalık.. ama patronumun dediği bize hasta olmak bile yasakmış o yüzdenn geçmezzzzzzzzz :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…