herkese günaydın canlarım hayırlı sabahlar
günaydın canım nasılsın sanada hayırlı sabahlar tuğba kaçta gidicek dooktora fatoşcum
hadi bakalım hayırlsıı inşallah bugün bayram yapıcazsabah gelirken direk hastaneye gidip kan verecekti az sonra gelir. sonuçlara göre doktora gidecek. sen ne zaman gidicen tatlım
hadi bakalım hayırlsıı inşallah bugün bayram yapıcaz
ay bilmiyorum ki fatoşcum cumartesi olabilir korkuyom ben yaw:18:
bence korkma ve uzatmada doktora gitme olayını senin bugün kaçıncı günün
canımm bende işler karışık en son 19 aralıkta regl olmuştum 15-16 ocak gibi bekliyordum 25 inde böyle leke leke gelmeye başladı
senin normaldede geç oluyordu ama yinede bence bir doktora git. leke 2 gündür yok ama değilmi
günaydınnnnnnnnn
tben bugün kan testi ve dr randevusu olacak bütün kalbimlle poztif bekliyorum hep beraber bekliyoruz kızlar rabbim poztifi göstersin aminn
efnainin canım gelebilrsen gel yarın gelemsesnde bize o satalerde dua et
kumsal ttalım nasılsın söküldümü adetin
fatoooo canım ayy şu ateş öçme işini bende unutuyorum aslında demekkii biz bu olayı kafada birirmişiz önceden olsa başımızın ucunda tutardık derceyi .))))
nihalim nasılsın canım dualarımız miniğimizle
tualina biliyorum giremiyorsun aklımız sende sen ve mısra artık doğuma yaklaştınz
şekerleblebii şekerimm
seldayavuzgüray canım başldınmı keçiboynuzuna ben içmeyi bıraktım çünküü bacağım ağrıyor acaba ondanmı yada ben ne duyuyorsam yapıyorum ondanmıı
nimren canım nasılsın sağlığın nasıl :)))
nazemir :)) keyfler ne almede kedi gribiyle aran nasıl :))))
gizem 79 canım artık okullar kapanıyor rahat edecksin birkaç gün tatilin keyfini çıkart :)))
hpt_honey sadce facde denk geliyoruz bu aralar eeee seninde artık rahat edecğin günler başlıyor resimlerin bir harika ama yorum yazamıyorum .(( ayarlasana şu yorum bölümünüü
serengl :))) hahahhahh malum geçmişi okuyumassın ama ben yinede yazayımm seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cimcimemmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız şekerr 666 ihlas okudum dün :)) yasinleri özellikle bugüne bıraktım ama sen okumuş kabul et 15 yasinim vardıı kalan kumsalın yerine okuduğum vs vs bebeşimm
nihllee ne haberr ayy şu keçi fribi senimi tutmuştu nazemirimi karıştırdımm:)))
drya2424 ee artık sendede yarını bekleecğiz test için değilmi yarın net çıkar
hayatkavuniçii ne zaman bu kazağımı giyinsem seni düşünerek giyiniyorum kavuniçi kazağımı pek severim ou giyinmişim şuan :)))))))))))))))))))
wen har canımm nasıl giidyor çaışmalar başarılı çalışkan arkadşım kocaman mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ayyy kızlar atladığım kimsecikler varmıı??????
neyse yazamadıklarıumada kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zeytin ahsen sezen lovel,i hepiniz yüreğimizdesiniz ve yarın dualarımızdasınız
tualina ve mısra kalbimi z ve aklımız sizde ikiizii sabırla bekliyoruz
yok gibi bişey çok azz canım normalde gcikme olsa bile regl olamıyordum ilaçsız ama çok şükür 3 aydır geçte olsa kendisi geliyor
herkese günaydın canlarım hayırlı sabahlar
günaydın canım nasılsın sanada hayırlı sabahlar tuğba kaçta gidicek dooktora fatoşcum
tamam tatlım en kötü ihtimal cumartesi giderimsen yinede çok uzatmadan bir doktora görün hayatım
günaydın canım nasılsınkızlar günaydın hepinize çıtır hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
hımmm birimizinki gelmez birimzinki durmaz hayırlara çıksın inşallah :) canım keçibıynuzundan olabilir belki dediğin gibide olabilir rahim temizliyordur belki kendini ama sen yinede kanama miktarını ve gününe dikkat et geçmezse doğru doktora keçibıynuzunuda içme bakalaım bir değişiklik olucakmıKızlar ne diyecem benim adetim şimdiye kadar birmesi gerekiyordu şimdi daha azalmadı bile ters giden birşeylermi var acaba keçi boynuzundan olmuş olabilirmi ya da bir yıldır ilk kez hiçbir ilaç kullanmadım bu ay çocuk için vücudum dinlenmeye mi geçti anlamadım giitti normalde bugün çalışmalara başlamam lazım ama yok bir azalma offffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günadyın canım nasılsınngünaydın arkadaşlar
güzel bir gün olsun inşallah
güzel haberlerle inşallah
tubacım dualarımız seninle
kızçeler
tuğba neden gelmedi hala
günaydın canım nasılsın tahlil sonucunu bekliyordur canım
günaydınnnnnnnnn
tben bugün kan testi ve dr randevusu olacak bütün kalbimlle poztif bekliyorum hep beraber bekliyoruz kızlar rabbim poztifi göstersin aminn
efnainin canım gelebilrsen gel yarın gelemsesnde bize o satalerde dua et
kumsal ttalım nasılsın söküldümü adetin
fatoooo canım ayy şu ateş öçme işini bende unutuyorum aslında demekkii biz bu olayı kafada birirmişiz önceden olsa başımızın ucunda tutardık derceyi .))))
nihalim nasılsın canım dualarımız miniğimizle
tualina biliyorum giremiyorsun aklımız sende sen ve mısra artık doğuma yaklaştınz
şekerleblebii şekerimm
seldayavuzgüray canım başldınmı keçiboynuzuna ben içmeyi bıraktım çünküü bacağım ağrıyor acaba ondanmı yada ben ne duyuyorsam yapıyorum ondanmıı
nimren canım nasılsın sağlığın nasıl :)))
nazemir :)) keyfler ne almede kedi gribiyle aran nasıl :))))
gizem 79 canım artık okullar kapanıyor rahat edecksin birkaç gün tatilin keyfini çıkart :)))
hpt_honey sadce facde denk geliyoruz bu aralar eeee seninde artık rahat edecğin günler başlıyor resimlerin bir harika ama yorum yazamıyorum .(( ayarlasana şu yorum bölümünüü
serengl :))) hahahhahh malum geçmişi okuyumassın ama ben yinede yazayımm seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cimcimemmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız şekerr 666 ihlas okudum dün :)) yasinleri özellikle bugüne bıraktım ama sen okumuş kabul et 15 yasinim vardıı kalan kumsalın yerine okuduğum vs vs bebeşimm
nihllee ne haberr ayy şu keçi fribi senimi tutmuştu nazemirimi karıştırdımm:)))
drya2424 ee artık sendede yarını bekleecğiz test için değilmi yarın net çıkar
hayatkavuniçii ne zaman bu kazağımı giyinsem seni düşünerek giyiniyorum kavuniçi kazağımı pek severim ou giyinmişim şuan :)))))))))))))))))))
wen har canımm nasıl giidyor çaışmalar başarılı çalışkan arkadşım kocaman mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ayyy kızlar atladığım kimsecikler varmıı??????
neyse yazamadıklarıumada kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zeytin ahsen sezen lovel,i hepiniz yüreğimizdesiniz ve yarın dualarımızdasınız
tualina ve mısra kalbimi z ve aklımız sizde ikiizii sabırla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?