serpilcim tamam yarına duasını yapalım artık zaten :))))
kumsalcım fatoşa katılıyorum gecikmeden dr git bencede
diğer kızlar hepinizi öpüyorum :))))))))))))
beklemezdı işe gelirdi onlar fakslıyodu sonuçları merak ettim
günaydın canım nasılsın tamam canım cumartesiye randevu alıcam
hımmm bekleyelim biraz olmazsa ararsınızbeklemezdı işe gelirdi onlar fakslıyodu sonuçları merak ettim
günaydın canım çok geçmiş olsunGünaydınnnnn canımm beni tuttu kedi gribi canım ama hala bi değişiklik yokk dinlenmeden geçmiyor pis hastalık.. ama patronumun dediği bize hasta olmak bile yasakmış o yüzdenn geçmezzzzzzzzz :)))))))))
sağol bitanem teşekkür ederimbiraz önce geldi canım gelir birazdan buraya sonuç 3 e doğru alacakmış ...
tamam canım hadi hakkında hayırlısı inş...
hımmm bekleyelim biraz olmazsa ararsınız
günaydın canım çok geçmiş olsun
sağol bitanem teşekkür ederim
herkese günaydın inşallah tben den güzel haberler gelir ve bugünümüz iyi geçer herkes dua etsinnnnnn sonrada halay çekelimmmmmmm teyteyteyyyyyyyy
günaydınnnnn canımm beni tuttu kedi gribi canım ama hala bi değişiklik yokk dinlenmeden geçmiyor pis hastalık.. Ama patronumun dediği bize hasta olmak bile yasakmış o yüzdenn geçmezzzzzzzzz :)))))))))
serpilcim tamam yarına duasını yapalım artık zaten :))))
kumsalcım fatoşa katılıyorum gecikmeden dr git bencede
diğer kızlar hepinizi öpüyorum :))))))))))))
kızçeler
Tuğba neden gelmedi hala
[ı]günaydın arkadaşlar
güzel bir gün olsun inşallah
Güzel haberlerle inşallah
tubacım dualarımız seninle[/ı]
kızlar ne diyecem benim adetim şimdiye kadar birmesi gerekiyordu şimdi daha azalmadı bile ters giden birşeylermi var acaba keçi boynuzundan olmuş olabilirmi ya da bir yıldır ilk kez hiçbir ilaç kullanmadım bu ay çocuk için vücudum dinlenmeye mi geçti anlamadım giitti normalde bugün çalışmalara başlamam lazım ama yok bir azalma offffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
biraz önce geldi canım gelir birazdan buraya sonuç 3 e doğru alacakmış ...
tamam canım hadi hakkında hayırlısı inş...
sağol canım teşekkür ederimmm.. inşş biran önce geçerrr tek sıkıntım bişeyler varsa eğer bu ayy ona bişey olmasınn yoksa grip vız gelir tırıs gider
herkese merhaba arkadaslar, daha once bir kac defa buradan yazismistik...
Biraz icim daraldı, kafam dagilsin diye gecmisi okuyorum altta ismimi gorup merak edersiniz diye yaziyorum.. Hepinize sevgiler, umarim herkes bebegine kavusur...
günaydın kızlar
kan testimin sonucu 2 den sonra çıkıcak
günaydın kızlar
kan testimin sonucu 2 den sonra çıkıcak
naber tatlım nasılsın. Sabah msn de bekledim bekledim gelmedin bende çıktım ama çok merak ettiğim için tel açmak zorunda kaldım. Umarın seni zor durumda bırakmamışımdır
bütün dualarım seninle canım. daha erken alabileceğimiz bir yerde yaptırsaydın ya saat 2 ye kadar nasıl bekliycez
sağol cnm inş sağlıklı geç döllenmedir inşşşşş
canım günaydın hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alıcz sevincimiz 2 ye katlanıcak bugün
dualarımız seninle canımmm
günaydın kızlar
Kan testimin sonucu 2 den sonra çıkıcak
Canım günaydın hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alıcz sevincimiz 2 ye katlanıcak bugün
Dualarımız seninle canımmm
sanada merhaba pikepolat hayırdır kafan neyden bulandıki dağıtmaya çalışıyorsun canım. Bu arada hoş geldin
ooooooooooo bilerek iki demişler ikiye katlansın diye inşallahta katlanacak bak gör sen
bütün dualarımız ve pozitif enerjimiz bugün tuğba ve bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?