Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

herkese günaydın inşallah tben den güzel haberler gelir ve bugünümüz iyi geçer herkes dua etsinnnnnn sonrada halay çekelimmmmmmm teyteyteyyyyyyyy

beklemezdı işe gelirdi onlar fakslıyodu sonuçları merak ettim
hımmm bekleyelim biraz olmazsa ararsınız
Günaydınnnnn canımm beni tuttu kedi gribi canım ama hala bi değişiklik yokk dinlenmeden geçmiyor pis hastalık.. ama patronumun dediği bize hasta olmak bile yasakmış o yüzdenn geçmezzzzzzzzz :)))))))))
günaydın canım çok geçmiş olsun
biraz önce geldi canım gelir birazdan buraya sonuç 3 e doğru alacakmış ...

tamam canım hadi hakkında hayırlısı inş...
sağol bitanem teşekkür ederim

hımmm bekleyelim biraz olmazsa ararsınız

günaydın canım çok geçmiş olsun

sağol bitanem teşekkür ederim

sağol canım teşekkür ederimmm.. inşş biran önce geçerrr tek sıkıntım bişeyler varsa eğer bu ayy ona bişey olmasınn yoksa grip vız gelir tırıs gider

herkese günaydın inşallah tben den güzel haberler gelir ve bugünümüz iyi geçer herkes dua etsinnnnnn sonrada halay çekelimmmmmmm teyteyteyyyyyyyy

günaydın canım inşallah akşama şöyle güzel bir döktürürüz değilmi yani 1 haftadır bekle bekle canımız çıktı

günaydınnnnn canımm beni tuttu kedi gribi canım ama hala bi değişiklik yokk dinlenmeden geçmiyor pis hastalık.. Ama patronumun dediği bize hasta olmak bile yasakmış o yüzdenn geçmezzzzzzzzz :)))))))))

günaydın canım gelelimmi patronun yanına Bakalım hasta olmak nasıl yasakmış

serpilcim tamam yarına duasını yapalım artık zaten :))))

kumsalcım fatoşa katılıyorum gecikmeden dr git bencede

diğer kızlar hepinizi öpüyorum :))))))))))))

günaydın cimcimem

kızçeler

Tuğba neden gelmedi hala

[ı]günaydın arkadaşlar
güzel bir gün olsun inşallah
Güzel haberlerle inşallah
tubacım dualarımız seninle
[/ı]

günaydın canım inşallah

ne güzel işte demekki vücudun dinlenmeye geçti

sağol canım teşekkür ederimmm.. inşş biran önce geçerrr tek sıkıntım bişeyler varsa eğer bu ayy ona bişey olmasınn yoksa grip vız gelir tırıs gider

sen bol bol meyve ye beslenmene dikkat et eğer birşey varsa allah büyük canım ona emanet hakkında hayırlısı olsun

herkese merhaba arkadaslar, daha once bir kac defa buradan yazismistik...
biraz icim daraldı, kafam dagilsin diye gecmisi okuyorum altta ismimi gorup merak edersiniz diye yaziyorum.. hepinize sevgiler, umarim herkes bebegine kavusur...

herkese merhaba arkadaslar, daha once bir kac defa buradan yazismistik...
Biraz icim daraldı, kafam dagilsin diye gecmisi okuyorum altta ismimi gorup merak edersiniz diye yaziyorum.. Hepinize sevgiler, umarim herkes bebegine kavusur...

sanada merhaba pikepolat hayırdır kafan neyden bulandıki dağıtmaya çalışıyorsun canım. Bu arada hoş geldin

naber tatlım nasılsın. Sabah msn de bekledim bekledim gelmedin bende çıktım ama çok merak ettiğim için tel açmak zorunda kaldım. Umarın seni zor durumda bırakmamışımdır

naber tatlım nasılsın. Sabah msn de bekledim bekledim gelmedin bende çıktım ama çok merak ettiğim için tel açmak zorunda kaldım. Umarın seni zor durumda bırakmamışımdır

yok cnm ne zor durumu tam kandan çıkmıştım kolumla uğraşıyodum

bütün dualarım seninle canım. daha erken alabileceğimiz bir yerde yaptırsaydın ya saat 2 ye kadar nasıl bekliycez

ay çok heyecanlı açtım bide ayakta zor duruyodum bu seferde devlette yaptırıuım dedim ama bi daha gitmem

canım günaydın hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alıcz sevincimiz 2 ye katlanıcak bugün
dualarımız seninle canımmm
sağol cnm inş sağlıklı geç döllenmedir inşşşşş

sonuç güzel çıksında ne yapalım bu sefer bekleyelim allahım inş yarabbim idrarda biraz daha belirgindi bu sabah inşşşş yarabbimmm

sanada merhaba pikepolat hayırdır kafan neyden bulandıki dağıtmaya çalışıyorsun canım. Bu arada hoş geldin

cok tatlısın saol, yani anlarsınız siz , bazen geliyor ya boyle, bazen daha hassas oluyor ya insan... neyse galiba guzel bir haber bekleniyor...
insallah hayırlısıyla olumlu bir sonuc gelir, herkese cok guzel bir haber olur...
sizi tanımamama hic gerek yok, insan aynı seyleri yasayip hissedince bambaska bir boyutta anlasiyor artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…