Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben hep diyorum devlet hastanesinin iğneleri daha büyük ve daha çok acıtıyor diye ama kimse bana inanmıyor ve hemşireleri çok kötü

ooooooooooo bilerek iki demişler ikiye katlansın diye inşallahta katlanacak bak gör sen

inşallah

herkese merhaba arkadaslar, daha once bir kac defa buradan yazismistik...
Biraz icim daraldı, kafam dagilsin diye gecmisi okuyorum altta ismimi gorup merak edersiniz diye yaziyorum.. Hepinize sevgiler, umarim herkes bebegine kavusur...

kafanı sağıtmak istiyorsan doğru adrestesin o zaman bence hiç bir yere gitme hep burada kal bak sende göreceksin farkı

sonuç güzel çıksında ne yapalım bu sefer bekleyelim allahım inş yarabbim idrarda biraz daha belirgindi bu sabah inşşşş yarabbimmm

teyzesi yir onun her yerini yiiiiiir

biz o hassas zamanlarımızı aşılmaz olduğunu zannettiğimiz zamanları burada birlikte aşmaya çalışıyoruz. Bak mesela tuğba kardeşimizin heyecanlı bekleyişini 1 haftadır onunla beraber bekliyoruz. Biz buna gönül bağı diyoruz ve bu gönül bağımızda herkese yer var. Sende gel

inş canımmmmmmmmm aminnn

Canıommmmmmmmm sağollllllllllllll

Sende benim canımsın

ben hep diyorum devlet hastanesinin iğneleri daha büyük ve daha çok acıtıyor diye ama kimse bana inanmıyor ve hemşireleri çok kötü

inşallah

kesinlikle sana katılıyorum oradakiler daha acımasız acilde yapılan iğnenin yeri hala acıyor öldüresim geliyor hepsini eşimin eli bile daha hafif zorda kalmayınca iğnelerimi hep o yapar

inşallah

ewt aynen devlet çok kötü bide dr azarladı ben demiycekmişim test istiyorum diye o kendi istermiş günüm geçti diycekmişim ay
neyse allahım sonuç güzel çıksında ye teyzesi yeeeee

evet bende çocuk diye kafayı yiyordum buraya bir girdim bütün kafamı kemiren herşeyden kurtuldum ilk kez adet olduğumda ağlamadım bana ağlamamayı öğrettiler allah buradakilerden bin kez razı olsun rabbim yüzlerini en kısa zamanda güldürsün

bütün dualarımız ve pozitif enerjimiz bugün tuğba ve bebeğine
evet allahım sen büyüksün inşallah tuğbamız artık anne olma yolunda devam edicekkk
sonuç güzel çıksında ne yapalım bu sefer bekleyelim allahım inş yarabbim idrarda biraz daha belirgindi bu sabah inşşşş yarabbimmm

aminnnnnnnnn çıkıcak tatlım allahın izniyle

kafanı sağıtmak istiyorsan doğru adrestesin o zaman bence hiç bir yere gitme hep burada kal bak sende göreceksin farkı

ne guzelsiniz... iste bende bunu demek istemistim zaten :) canım uye oldugumdan beri bi ates olcme topigi dostları topigindeydim birde arada buraya bakıyordum.. oyle cok gezmedim :) arada konu okuyorum genelde ... ama bakıyorum burda da cok baska bisey var gercekten...

ewt aynen devlet çok kötü bide dr azarladı ben demiycekmişim test istiyorum diye o kendi istermiş günüm geçti diycekmişim ay
Neyse allahım sonuç güzel çıksında ye teyzesi yeeeee

o doktoru ben ..................... Banada bırakın pamukçuk elleri ve ayakları benim ben koklayacam onu

kıyamam sana inş tez zamanda sizlerede allahım yaşatsın daha güzellerini inş

evet allahım sen büyüksün inşallah tuğbamız artık anne olma yolunda devam edicekkk

aminnnnnnnnn çıkıcak tatlım allahın izniyle

amin kumsalcım sağol tatlım allah sizlerede yaşatsın inş

o doktoru ben ..................... Banada bırakın pamukçuk elleri ve ayakları benim ben koklayacam onu

inş cnm inşş

tben ates olcuyor muydun? umarım hamilesindir, ne kadar güzel bir haber olur hepimize..
ben de heyecanlandım gelsin saat 2....

bak aslında insan birlikte olacağı insanları kendisi seçer. karşına çıkan her insan senin aynan gibidir çünkü. seninlede tanışmamız gerekiyormuş ve her işte oldğu gibi bundada vardır bir hayır. belkide bugün gelişin bize uğur getirecek inşallah tuğbamızın katlanmış değerlerine sende bizimle tanık olup halaylar çekiceksin. tekrar aramıza hoşgeldin.

burada başka bir şey var diyorsun ya. burada gerçek dostluk var. çıkarsız yalansız sevgi var

ne güzel gerçi geçenlerde beni sinir ettin daha konuşamadık o konuyuda senle ama neyse

neyse allahım sonuç güzel çıksında ye teyzesi yeeeee

salaaaaaaaaaaak deseydin ben bilmiyormuyum ne testi isteyip istemediğimi senin karşında kim var biliyormusun deseydin kk prof.u

tben ates olcuyor muydun? Umarım hamilesindir, ne kadar güzel bir haber olur hepimize..
Ben de heyecanlandım gelsin saat 2....

şu ateş ölçme işini bir ben beceremedim neyi ne zaman yapacam hiç anlamadım anlayana kadar çocuk kendiliğinden gelecek herhalde

fatooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşş aldınmı msjımı sana gönederdimmmmmm

aldım aldım arıycam bilahare seni. şimdi patron var

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,tben+,fatosozel,seldayavuzguray,pikepolat,cimcimes53+,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…