Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şu ateş ölçme işini bir ben beceremedim neyi ne zaman yapacam hiç anlamadım anlayana kadar çocuk kendiliğinden gelecek herhalde

ya aslında ates olcme stresini yasamaya pek gerek yok, sadece benim gibi ovulasyon zamanı degisen insanlar icin iyi bir yontem olabiliyor, ne zaman yumurtladigini ogrenebiliyorsun...
- canim sabah saat 5:00 - 8:00 arasi bir zamanda hergun hangi saatte olcuyorsan o saate olması kaydıyla mesela saat 7 de mi olctun hep o saatte olcmen lazim (bazi arada aksamalar cok muhum degil) dijital bir termometre ile dil altından ates olcuyorsun.. uygulama bu...
adetten yumurtlamaya kadar olan donemde dusuk seyreden ates yumurtalama sonrasında progesteron hormonu salgılanmasıyla 0.5 - 0.8 derecelik bir ates artısı yaratıyor.. (buradanda o ay yumurtladıgını anlıyorsun.. boyle yararları var
birde adet donemine yaklasildiginda ve ozellikle gectiginde sabah atesi yuksekse o zaman hamile oldugunu anlıyorsun...
bende tben'e o yuzden sormustum ates olcuyormuydun diye...
boyle canım...

kızlar msn açamıyorum yeni bir sürünüm var falan diyor aaaaaaaaaaaaa deli oldum ben bir teknoloji özürlüsü olark çıldırdım:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

aramıza hoşgeldin ne kadar güzel anlatmışın ateş ölçmyei ellerine sağlık

ateşim 37 lerde idi zaten biliyorum ben 5 ay ateş ölçtüm canım bu ay herşeyi bıraktım
o anlattıklarını çok çok yaptım
Sen hala anlamadın sanırım kan testim 23,84 çıktı :26::26::26: Artışını bekliyorum :26:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,seldayavuzguray,fatosozel,nihalla,ven_har+,tben+,pikepolat,kumsal+,cimcimes53+,

kızlarr ben yine ateş ölçmeyi unutumm ( neyse şimdii çalışmalrı eşim bana söylüyor aman aman ona maşallhhh

aman maşallah memoliye eserpilcim.benim eşim de çalışmalar sıklaşınca yan çizmeye başladı gıcık.sanki ben çok hevesliyim

sağol canım ne güzel anlatmışsın aslında yumurtluyorum ama yanlış yerden adetin 4, günündeyim bunuda denesemmi acaba olurmuki

hoşgeldin özlettin kendini hatunnnnnnnnnn

ya bu hfat bir garip benim işlerinmm ondan canım iş programım arapsaçına döndü siistemden kaynaklan hatadan dolayı ondan bebeşimmm bugün keçiboynuuz içmedim hiç bişi içmedim içmeyeceğimde bana hiçbiri yaramıyor hasta ediyorlar beni bende bıraktım olursa olur olmassa ne yapayım sağlığımdanmı olayım

benim eşim kadın doğumcular kadar bilgili nerdeyse doktora sen kalk ben muayene ederim diyecek birçok şeyi doktor demeden anlatıyor yakında doğumu da öğrenecek beni o doğurtacak çalışmaları söylemiyorum bile onun listesi şimdiden yatağın başına asıldı bile çok komik oluyor ben bazen çalışma planının dışına çıkıyorum offff canım çekti diyorum kandırıyorum onu

içme kuşum senin bünye hassas sen oluruna bırak hatta adama bırak o herşeyi halleder:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

içme kuşum senin bünye hassas sen oluruna bırak hatta adama bırak o herşeyi halleder:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

vallhii bencede o halletsin .)))) top onda o istrese olack benim istememle olmadı işte

evet ya benim bünyem çok garip hiçbirşeyi kabul etmiyor hiç anlamış değilim ben

tben evet canım yazdıgını sonradan gordum, bırakarak en iyisini yapmıssın, strese sokuyor insanı.. umarım katlanır değerin canım benim inşallah katlanır...
serpil tesekkur ederim, nasılsın? geçmisteki yazılarına baktım, (masallah) ne guzel bakıyorsun yasama, içimi ısıttın..

canım yaşama güzel bakmayı yaşam bana öğretii ve gerçekten iyi bakmalıyız hahahhahahahhah içimiz hep sıcak kalsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…