hüseyin beye bu gün mü gideceksinayyy çok heyecan yaptım
canım tuğba değerini aldı 30 olmuş değeri hüseyin bey kimyasalda olabilir demiş geç döllenmeden dolayıı yavaş artıyoda olabilir demiş değeri için salıya randevu vermiş salı gidecek hüseyin beye ...
hakkında hayırlısı inş...
canım tuğba değerini aldı 30 olmuş değeri hüseyin bey kimyasalda olabilir demiş geç döllenmeden dolayıı yavaş artıyoda olabilir demiş değeri için salıya randevu vermiş salı gidecek hüseyin beye ...
aslında güzel katlıyo ama geç döllenmede olsa değer çok düşük :26: inşallah kimsal değilde normal gebeliktir gerçi şuda var kimysal gebelik bu kadar uzun sürmez kanama başlardı kaçıncı günde tuğba ona göre düşünmek gerek allahım inşallah normal gebeliktir dualarım seninle tuğbacımm
canım benimde kimyasaldı ve 20 gün sonra kanamam oldu öğrendiğimde reglim 10 gün geçmişti kanamadan bi 10 gün sonra geldi tuğbanında bugün 40. günü geç döllenme olduğu için 10-12 gün falan oldu regli gecikeli dediğin gibi olamsı gerek artışın altında ama dr unda dediği gibi inş. hayırlısıysa eğer geç döllenmeden kaynaklı bi yavaşlıktır va sağlıkla hamileliği devam eder inş...
inşallahhh geç döllenmedir rabbım en iyisini bilir hayırlı sağlıklı olsun inşallahsalı günü çabucak gelir bol bol dua edelim tuğbaya kızlar
hayırlısı artıkkk inşallah geç döllenmede kaynaklanıyordur.. hee bide bence kız bu bebiş o yüzden nazlı nazlı artıyor değeriiiii şöyle patdanak artsaya değerler yaaa bizde şurda sevinçten ağlasakkkkk
,nimren,nasılsın canım...
+,fatosozel+,hemşoommm....iyi öğlenler
cimcimes53+,cimcimcimcimeciiimmm....sıra sende ..hadi bakalım....
nhlkprnihalimmm....yumuşak sesli,iyi huylu kız..bebeişin nasıl...
soğan suyunu sevmiyorummmmmmmmmmmmmmm
ya bende tam sökülemedim. Bugün 2.günüm bitti anlamadım bişey
bende içene kadar canım çıktı valla :))))
,nimren,nasılsın canım...
+,fatosozel+,hemşoommm....iyi öğlenler
cimcimes53+,cimcimcimcimeciiimmm....sıra sende ..hadi bakalım....
nhlkprnihalimmm....yumuşak sesli,iyi huylu kız..bebeişin nasıl...
ya bende tam sökülemedim. bugün 2.günüm bitti anlamadım bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?