anaa..senin çalışma dönemin miii...hadi inşallah bakalım...hayırlısı canım benim bakalım çalışmalara devam
selam topiğimizin güzel hatunları nasılsınız bugün
tuğba canım benim iyi düşünüyoruz iyi olacak hep pozitif enerji olsun lütfen herkes inanıyorum olacak
hiç stres yapma...
Serpil canım başın sağolsun üzüldüm.... Allah sabır versin yakınlarına ailesine
hayat kavuniçi güzelim iyiyim sen neler yapıyosun yoğunsun sanırım pek gelemiyosun
veeee diğer hatunlar hepinizi öpüyorum.....
anaa..senin çalışma dönemin miii...hadi inşallah bakalım...
iyiyim canım...evet ben hep çok yoğunum..hem de yasaklı bizde artık tamamen...çoğu site girlemez diye abuk bi uyarı veriyo..ama fırsat buldukça labtoptan bakınıyorum...pc'de çalışıyorum....
bende bu topikteki kızlara ne oluyor anlamadım
öğğğğğğğğğğğğğğ şifa niyetine
hemşom gelmelerin bakıyorum uzadı
canım benim nedönemde olduğumu bende bilmiyom valladöngüm uzadı sanırım 25. gündeyim ama galiba dün yumurtladım döngü 38 lere çıktı galiba zaten kocadan uzak çalışmalar da zor oluyo bakalım kısmet bu akşam kocama gidecem
hayırlısı yani anlayacağınız :)))))
SERİ ÇALIŞIYORUZ ONDAN VÜCUTLARDA DİNLENİYOR HELE BEN GEÇEN AY ÇOK ÇALIŞMADIM BAK HALEN ADETİM 4,GÜNÜ BİTMEDİ ALLAH MUHAFAZA ADAM DAĞLARA ÇIKACAK NERDEYSE BİRDE KEÇİBOYNUZU SUYU İÇİYORUZ BERABER GÜZELLEŞİYORUZ
allah allah bu ay ne oluyo herkeslere hayırlara gitsin ....
canım benim nedönemde olduğumu bende bilmiyom valladöngüm uzadı sanırım 25. gündeyim ama galiba dün yumurtladım döngü 38 lere çıktı galiba zaten kocadan uzak çalışmalar da zor oluyo bakalım kısmet bu akşam kocama gidecem
hayırlısı yani anlayacağınız :)))))
heheheh...nimrene yazdığımı sana da kopyaladım canım....
evet ben hep çok yoğunum..hem de yasaklı bizde artık tamamen...çoğu site girlemez diye abuk bi uyarı veriyo..ama fırsat buldukça labtoptan bakınıyorum...pc'de çalışıyorum....
dün hiç giremedim zaten...çok yoğundum....senin nasıl gidiyo..çalışma falan var mı....
fatoooooşşşşşş....
hadi doğuralım artık yaaaaa.......
nolur yaaaaaaaaaaaaaa.....................
SERİ ÇALIŞIYORUZ ONDAN VÜCUTLARDA DİNLENİYOR HELE BEN GEÇEN AY ÇOK ÇALIŞMADIM BAK HALEN ADETİM 4,GÜNÜ BİTMEDİ ALLAH MUHAFAZA ADAM DAĞLARA ÇIKACAK NERDEYSE BİRDE KEÇİBOYNUZU SUYU İÇİYORUZ BERABER GÜZELLEŞİYORUZ
şifa niyetineyarasın
canım..birincisi kocandan neden uzaksın şekerim...kaçırmışım ben konuyu...
tabii döngü değişince,günaşırı yapma durumun da olmuyo......
cimcimecim...25.gün yumurtlama,uzamış evet...amöa zaten sein daha düzene girmedi ki adetlerin,normal yani canım....benim 4 ay sonra düzene girdi..anca...şubatta marta bekliyoruz senden güzel haberler...
valla canım benimde 3. ayım zaten bakalım hayırlısı döngüm uzadı evet kısmet olmadı bi dahki ay dr giderim belki diyorum bakalım ....
kız cimcime artık bu tarafta olduğuna göre sende hakana gel
aaaaaa walla anlamadım gitti. Hep birlikte hamile kalırmışız
oooooooo akşama vuslat var yani. Hadi bakalım
walla biz çalışmaları filan bıraktık. Olursa ikimize olmazsa s.....mize mantığı ile devam ediyoruz. Soğan suyuna başldım çünkü 40 yıldır benim adetin 28 günde bir olurdu ama bu yıl ilaçlardan stresten olsa gerek 36 günü görmeye başladı. çalışmaya gelince bebek için değil zevk için kendimiz için yapıyoruz şekerim o arada tutarsa tutar
hadi ben hazırım
valla canım niyetim yok değil gelebilirim valla hatta beraber gideriz diye aklımdan geçmedi değil hani :))))
valla canım benimde 3. Ayım zaten bakalım hayırlısı döngüm uzadı evet kısmet olmadı bi dahki ay dr giderim belki diyorum bakalım ....
süper olur kız bende bu ay gitmeyi düşünüyorum. 2 aydır ilaç filan kullanmıyorum bakalım ne durumdayız
hayır canım..gitme drye falan neden gideceksin..dur bakalım bi..hem daha gençsin hem de daha 3 ay geçti aradan....gelen hiç bi kırmızı seni üzmemeli daha.....çıtırrrrrrrrrrrrrr
merhaba kızlar napıyonuz
kız seren msn dede burdada bi tek ikimiz varız ha offff ne biçim bigün bugün yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?