Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hayırlısı canım benim bakalım çalışmalara devam
anaa..senin çalışma dönemin miii...hadi inşallah bakalım...

iyiyim canım...evet ben hep çok yoğunum..hem de yasaklı bizde artık tamamen...çoğu site girlemez diye abuk bi uyarı veriyo..ama fırsat buldukça labtoptan bakınıyorum...pc'de çalışıyorum....

canım benim nedönemde olduğumu bende bilmiyom valla döngüm uzadı sanırım 25. gündeyim ama galiba dün yumurtladım döngü 38 lere çıktı galiba zaten kocadan uzak çalışmalar da zor oluyo bakalım kısmet bu akşam kocama gidecem

hayırlısı yani anlayacağınız :)))))

bende bu topikteki kızlara ne oluyor anlamadım

öğğğğğğğğğğğğğğ şifa niyetine

hemşom gelmelerin bakıyorum uzadı

heheheh...nimrene yazdığımı sana da kopyaladım canım....
evet ben hep çok yoğunum..hem de yasaklı bizde artık tamamen...çoğu site girlemez diye abuk bi uyarı veriyo..ama fırsat buldukça labtoptan bakınıyorum...pc'de çalışıyorum....
dün hiç giremedim zaten...çok yoğundum....senin nasıl gidiyo..çalışma falan var mı....

canım..birincisi kocandan neden uzaksın şekerim...kaçırmışım ben konuyu...
tabii döngü değişince,günaşırı yapma durumun da olmuyo......
cimcimecim...25.gün yumurtlama,uzamış evet...amöa zaten sein daha düzene girmedi ki adetlerin,normal yani canım....benim 4 ay sonra düzene girdi..anca...şubatta marta bekliyoruz senden güzel haberler...

allah allah bu ay ne oluyo herkeslere hayırlara gitsin ....

aaaaaa walla anlamadım gitti. hep birlikte hamile kalırmışız

oooooooo akşama vuslat var yani. hadi bakalım

walla biz çalışmaları filan bıraktık. olursa ikimize olmazsa s.....mize mantığı ile devam ediyoruz. soğan suyuna başldım çünkü 40 yıldır benim adetin 28 günde bir olurdu ama bu yıl ilaçlardan stresten olsa gerek 36 günü görmeye başladı. çalışmaya gelince bebek için değil zevk için kendimiz için yapıyoruz şekerim o arada tutarsa tutar

fatoooooşşşşşş....
hadi doğuralım artık yaaaaa.......
nolur yaaaaaaaaaaaaaa.....................

hadi ben hazırım

valla canım benimde 3. ayım zaten bakalım hayırlısı döngüm uzadı evet kısmet olmadı bi dahki ay dr giderim belki diyorum bakalım ....

en iyisini yapıyosun canım....en doğrusu....bakar mısın,stresten hormonlar bile altüst oluyor..nasıl iştir bu ya, stresten hamile kalamamak.....sen nelere kadirsin stres.....
Herşey allahtan tabi öncelikle...fatoşçum ben de hep takmayacağım diyorum....ama feci takıntılı oldum gene.çok kızıyorum kendime...3 gün sonra regl tarihim..evde başladım dolanmaya bu ay da karavana, bu ay da karavana diye....can sıkmaktan başka bişey değil.......tutturdum şimdi de rahim filmi çektiricem diyorum sperm sayımı yaptır diyorum....eşim de biyerlere gene para sıkışmış galiba diyo....çıkaralaım parayı da rahatla diyo...nolucak böyle bilmem...şimdi regl olurum koparım gene....

valla canım benimde 3. Ayım zaten bakalım hayırlısı döngüm uzadı evet kısmet olmadı bi dahki ay dr giderim belki diyorum bakalım ....

hayır canım..gitme drye falan neden gideceksin..dur bakalım bi..hem daha gençsin hem de daha 3 ay geçti aradan....gelen hiç bi kırmızı seni üzmemeli daha.....çıtırrrrrrrrrrrrrr

yoğun bu gün şekerler ya ara ara okuyorum

hayatcım iyiyim şükür bebişte iyidir herhalde sesi çıkmıyo henüz

tuğba nerelerde neden gelmiyo canı mı sıkkın söleyin gelsin sarılsın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…