Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kız seren msn dede burdada bi tek ikimiz varız ha offff ne biçim bigün bugün yaaaa

ben de varım iki dakika bankaya gittik ortalık toz duman kızlar no stressss yes aşk bebek te meyve olur ancak aşkın meyvesi daha ne olsun

boşverin kızlar rahatınıza bakın boşverin herşeyi uzun zamandır kendimi bu kadar rahat hissediyorum dediğim gibi bakın 1,5 yıllık evliyim son 6 ay içinde 3 yumurta takibi bir hsg ve bir aşılamam var sonuç şişen vücut alt üst duygu kafa sarhoş eşimi anlatmyorum benle bir hergün gözyaşı dökerdi geçen aya kadar aman dedim ne oluyor bir sirkelendim kendime geldim

sadece siz şunu söylüyorum ne eşinizin bunları yaşamaya ne de sizin kendinizi yıpratmanıza gerek yok dedim ya aAŞKINIZA BAKIN GERİSİNİ BOŞVERİN

merhaba kızlar napıyonuz

iyiyiz sen napıyon

hayır canım..gitme drye falan neden gideceksin..dur bakalım bi..hem daha gençsin hem de daha 3 ay geçti aradan....gelen hiç bi kırmızı seni üzmemeli daha.....çıtırrrrrrrrrrrrrr

o geçen 3 ay cimcimenin dış gebelik sonrasındaki 3 ay canım

kız seren msn dede burdada bi tek ikimiz varız ha offff ne biçim bigün bugün yaaaa

ceeeeeeeeeeeeee bende geldim

.cimcime beni görmüyomusun ayol..aşkolsun....

ben gördüm sobeeeeeeeeeeeee

yoğun bu gün şekerler ya ara ara okuyorum

hayatcım iyiyim şükür bebişte iyidir herhalde sesi çıkmıyo henüz

tuğba nerelerde neden gelmiyo canı mı sıkkın söleyin gelsin sarılsın bana

biraz canı sıkıldı bugün yanlız kalıp dua okumak istedi

amannnnn seside çıkmazmış hele bir doğsun sesi görürsün sesi sen inşallah

.cimcime beni görmüyomusun ayol..aşkolsun....

canım ben yazarken yoktun valla sonradan geldin görmemmi :)))

valla canım canı sıkkın biraz msndede yazmıyo yani yanlız kalmak istedi sanırım ...

stres yok tabiki hayatım aynen öle sadece aşk var :))) meyvesinide yiyecez hayırlısıyla inş...

iyiyiz sen napıyon

o geçen 3 ay cimcimenin kimyasal gebelik sonrasındaki 3 ay canım

ceeeeeeeeeeeeee bende geldim

ben gördüm sobeeeeeeeeeeeee

hoşgeldin canımmmm...

ufak bi düzeltme yaptım canım evet kimyasal gebelik sonrasındaki 3 ayım ....

Son düzenleme:

[ı]cimcime biliyorum canım..kimyasal gebelikten sonraki 3. Ayın olduğunu...işte anca toparlar vücut kendini,adetler anca düzene girer diyorum....[/ı]

cimcimes53+,nhlkpr+,seldayavuzguray,nimren,fatosozel+,
Konu Etiketleri
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.NE BU UYUŞYUKLUK YAHUU...
HERKESTE Bİ AĞIRLIK Bİ AĞIRLIK.....HADİİİ CANLANIN AMAAAAAAA:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

buaralar kimsenin hali yok canım :)))
hadi senin için iki dönim.....

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ne demeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ayyyyy çok yoğunum ama dayanamadım davulun sesini duydum geldim Fidaydada angaralım fidaydaaaaaaaa 500 altın yidin bir aydaaaaaaa Gittide gelmedi ne faydaaaaaaaaaa

[sıze="3"]cimcimem ben sabahtan beri hengameler yüzünden bir türlü yazamadım 5 yasin okudum balım düşüver 5 kaldı benim oda yarına hazır allhın izni ile[/sıze]

Son düzenleme:
ilk gordugumde kopmustum sizin bu halaylarınızı :)) hele bide yorgunum ama oyniyim gibi yorumlar, bak hala gülüyorum... ucundan bende kaynıyım barii ay oluyomu acaba? :78:

ilk gordugumde kopmustum sizin bu halaylarınızı :)) hele bide yorgunum ama oyniyim gibi yorumlar, bak hala gülüyorum... ucundan bende kaynıyım barii ay oluyomu acaba? :78:

sen hamilesin der fatoş oklavası ile gelir hemen sadece alkışla diye işteee biz böyleyiz aslında eğlenlenceliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…