Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

gizemimim aylinte takıldım
mısramm geleceğim canım
faotoözel sen gelde antalyayay gersii kola

nihalim işler gömüldün

kumsalım geçmişe daldıysan zor çıkarsın

kızlarr benim eşimin başı çok terler ve bana bişey yok dedi araştırdım bi çok hastalık belirleyicisidir dr başvurun diyo bundan dolayımı korkuyo bişey çıkcak diye troidlerle akciğerle nelerle alakalı diyo

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sıcaklardan beynim sulandı gziemimm sen ne dedikodular kaçırdın müsait olduğunda okuda kahkahlarla gül hatta gülmekten çatla emi hpt honey öldürdü gülmektenn

kızlar şimdi size bir şey soracağım biraz utanıyorum ama:)))adetimin 12.günü yani pazar günü öğlenn çalışma yaptık.dün akşam üzeri salgı gelir gibi olunca dün akşamda çalışma yaptık..bugun öğlende akıntım bayağ yoğunlaşmışş sizce bu akşamda çalışsak mı??? 2günde bir olsun diye yarını düşünüyordum ben..

aman boşver rahat ol o düşünsün benim eşimde çok terler hattaa biz uyurken yanıma havluyu koyarım bazabnn çok ıslak oluyruz siliyorum o uyurken

gizem evet yumurtan çatlıyor ve ıslak günlerdesin hatta bu bir kaç günü sıkı değerlendir canım yumurtlama anındasın ha çatladın ha çatlyacaksınn süperr bu olumunekankayizsmile

geçen ay hergün çalıştık bişey olmadı..hergün çalışmayı önermiyorlar oyuzden bu ay gün aşırı olsun dedim..ama gününü kaçıracam diyede korkuyorum:)))

bir gün ol bir gün olma yani gün aşırı bu haftayı böyle değerlendir canım:lepi: ya naisp bellimi olur

üşük seviyede erkeklik hormonları. Erkeklerde testosteron hormonunun düşük seviyede bulunması veya testislerin fonksiyonunun azalmasından kaynaklanan hormon salgılanmasında yetersizlik hali (hipogonadizmi), ateş basmalarına neden olabilmektedir.

� Düşük kan şekeri (hipoglisemi). Bu durum kandaki şeker seviyesi belli bir değerin altına indiğinde ortaya çıkar. İnsülin veya insülinin etkisini arttıran oral tedavi gören diyabet hastalarında yaygın olarak görülen bir durumdur. İlk belirti ve semptomları arasında terleme, titreme, güçsüzlük, açlık hissi, baş dönmesi ve bulantı vardır. Bazı kişilerde özellikle mide veya bağırsak ameliyatı geçirdikten sonra yemek sonrasında kan şekeri düşebilmektedir. Nadiren vücudunuzda aşırı miktarda üretilen pankreas hormonu insülin kan şekerini düşürmektedir.

canlarım çıkıyorum ben şimdi mutfağa geçeyim.hepinizi öpüyorum bi ara müsait olunca geçmişi okuyacağım....

evettttt yumurtlar olmuş çat çat çatlıyo maşallah ama serpilin dediği gibi her gun değil gun aşırı iliştiye girin sperm kalitesini düşürürdünüz her gun girilirse kaydirigubbakcemile2

aynen serpil aman çoçuk gibi bide onların hastalıklarıyla uğraşıcaz buse valla sen bu adamı iyice tepene çıkartısosun haberin ola

mısraaa çok özür diliyorum (((((((((((((((((( eşim aradaıı ne yazıkkiii eve geçmişlerr çocuklarla gelemiyorum offfffffffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…