kızlarr benim eşimin başı çok terler ve bana bişey yok dedi araştırdım bi çok hastalık belirleyicisidir dr başvurun diyo bundan dolayımı korkuyo bişey çıkcak diye troidlerle akciğerle nelerle alakalı diyo
kızlar şimdi size bir şey soracağım biraz utanıyorum ama:)))adetimin 12.günü yani pazar günü öğlenn çalışma yaptık.dün akşam üzeri salgı gelir gibi olunca dün akşamda çalışma yaptık..bugun öğlende akıntım bayağ yoğunlaşmışş sizce bu akşamda çalışsak mı??? 2günde bir olsun diye yarını düşünüyordum ben..
kızlar şimdi size bir şey soracağım biraz utanıyorum ama:)))adetimin 12.günü yani pazar günü öğlenn çalışma yaptık.dün akşam üzeri salgı gelir gibi olunca dün akşamda çalışma yaptık..bugun öğlende akıntım bayağ yoğunlaşmışş sizce bu akşamda çalışsak mı??? 2günde bir olsun diye yarını düşünüyordum ben..
aman boşver rahat ol o düşünsün benim eşimde çok terler hattaa biz uyurken yanıma havluyu koyarım bazabnn çok ıslak oluyruz siliyorum o uyurken
canlarım çıkıyorum ben şimdi mutfağa geçeyim.hepinizi öpüyorum bi ara müsait olunca geçmişi okuyacağım....
aman busecannn artık kimseyi düşünmeyeceğim ruhennn yorgunumm hasta olan daktora gitsin vallhiii
aman busecannn artık kimseyi düşünmeyeceğim ruhennn yorgunumm hasta olan daktora gitsin vallhiii
niahlim evet busecan tepesine çıkartıyor kızım adamları tepeye çıkarttımm tepememnen mıçarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?