Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarrrr herkeze iyi akşamlar benim bu akşam çok işim var valizimi çıkartmalayım ardiyeden sonrada her akşam aklıma gelenleri içene koyarım artık :))))))

evettttt yumurtlar olmuş çat çat çatlıyo maşallah ama serpilin dediği gibi her gun değil gun aşırı iliştiye girin sperm kalitesini düşürürdünüz her gun girilirse kaydirigubbakcemile2

TATLIM ZATEN SPERMLER VUCÜTTA 2 GÜN CANLI KALIYORLAR O YÜZDENDE DOKTORLAR İKİGÜNDE BVİR İLİŞKİ ÖNERİYOR.

geçen ay hergün çalıştık bişey olmadı..hergün çalışmayı önermiyorlar oyuzden bu ay gün aşırı olsun dedim..ama gününü kaçıracam diyede korkuyorum:)))

kaçırmazsın korkma 2 günde bir spermler ölmüyor vücutta 2 gün yaşayabiliyorlar. bakma sen salak salak dolaşıp kendilerine rezerve edilen yumurtaları bulamıyorlar ama ölmüyorlarda. sana kolay gelsin şekerim

iyi çalışmalar :hulya: :roflol: :roflol: :roflol:

buse bırak kendi doktoruna kendi gitsin. o nasıl sana test yaptırmaya kendin git demişti. azıcık sende ilgilenme. görsün hanyayı konyayı. yaaaaa konya dedimde ebrarı özledim.

ebraaaaaaaaaaaaaaaaar seni çok özledim. yokluğun belli canım olumunekankayizsmile

olsun canım hiç önemli değil:)))burada çok yağmur yadı bugunnn serinledi her taraf...bugun çok iyiyim sunumum süper geçti:)))herkes çok mutlu ayrıldı..teşekkürler falan:)))

gizem sen nerde yaşıyorsun buradad yağmur yağıyor. istanbul kağıthanedeyim ben

Allahım inşallah mısra hamiledir..sağlıklı ve hayırlı bir yeğen nasip eyle bize...AMİNNN

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kıslarrrrrrr nerdesiniz kaçaklar bugün teyzeye gitim apartmandakiler altta taşınan bi bayan doğum yaptı onun mevlüdüne gittiler ben gitmedim ayy onlarala teyze beni güldürdü :)))))))))) kasıklarım ve belim ağrıyoo bana bi yasinnnnnn

Son düzenleme:
YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................127.....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............25
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel..................5
tualina....................1

toplam........... ..302 ben eksikktim düzelttim
kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım

günaydın kızlar dünkü maceramı anlatayım

Bakkaladan küçük bir rakı aldım çantama soktum eve gizlice getirdim evde kimse yok pek sevindim kendimi banyoya attım bir duş yapıp malum rakıyı aldım pamuğa döktüm önce bir tıstımm sonra ya ölüm yok ya dedim teyzenin tarif ettiği şeklde uyguladım 2 dk kadar yandıı azıcıkk ama geçtii sonraa içime sinmedi korkarak uygulamıştım korkulacak birşey olmadığını görünce tekarra deneyeyim dedim kendimden emin tekarra rakıyı aldım bolca ıslattaım pamuğu bu sefer uygulama işlemini daha rahat yaptım tabiiki yine 1 veya 2 dk yandı hepsi bu pekde korkulacak birşey değilmiş bu akaşam tekarar deneyeceğim arara bir kaç gün deneme yapacağım bakalım 10 yıl çocucuğu olmayan hanımın bu metdotla çocuğu olmuş bizde ne etki yapacak merakla bekleyecğim :))

günaydın canlarım a.s. hepinize hayırlı sabahlar hepinize hayırlı işler hepinize hayırlı günler hepinize hayırlı haberler inşallah

sepoşun günlüğü

1. gün 36.4 kırmızı

2.gün 36,4 kırmızı

3.gün 36.4 kırmızı

maşallah o ateş hiç düşmez inşallah :Saruboceq:

serpilcim sen şimdi regl değilmisin. regli iken bütün kanallar açık. kızım herşeyi sokup durmayın şuraya miktop filan kaparsınız allah korusun. dur bir reglin geçsin ondan sonra yine denersin.

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın gülüüüüüüüüüüüüüüüm a.s.

allah kabul etsin canım :Saruboceq: sen neden mevlüte gitmedin tatlım ben böyle durumlarda içimdeki acı ile sürekli yüzyüze gelirim. hep şunu dşünmüşümdür ya hiç çocuğum olmazsa o zaman çocuklardan uzak bir dünyamı kurucam kendime. bu sebeple çocuğu olanlara hediyelerini alıp bizzat özellikle giderim. mevlütlerine doğum günlerine katılırım. ne yapalım taktiri ilahi şayet rabbim bizi evlat hasreti ile sınayacaksa biz buna karşı gelemeyiz. ama sorunumuzla yüzleşmeliyiz. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…