mısraaa çok özür diliyorum(((((((((((((((((( eşim aradaıı ne yazıkkiii eve geçmişlerr çocuklarla gelemiyorum offfffffffffffffffffffffffffffffffff
evettttt yumurtlar olmuş çat çat çatlıyo maşallah ama serpilin dediği gibi her gun değil gun aşırı iliştiye girin sperm kalitesini düşürürdünüz her gun girilirse kaydirigubbakcemile2
geçen ay hergün çalıştık bişey olmadı..hergün çalışmayı önermiyorlar oyuzden bu ay gün aşırı olsun dedim..ama gününü kaçıracam diyede korkuyorum:)))
kızlar şimdi size bir şey soracağım biraz utanıyorum ama:)))adetimin 12.günü yani pazar günü öğlenn çalışma yaptık.dün akşam üzeri salgı gelir gibi olunca dün akşamda çalışma yaptık..bugun öğlende akıntım bayağ yoğunlaşmışş sizce bu akşamda çalışsak mı??? 2günde bir olsun diye yarını düşünüyordum ben..
kızlarr benim eşimin başı çok terler ve bana bişey yok dedi araştırdım bi çok hastalık belirleyicisidir dr başvurun diyo bundan dolayımı korkuyo bişey çıkcak diye troidlerle akciğerle nelerle alakalı diyo
olsun canım hiç önemli değil:)))burada çok yağmur yadı bugunnn serinledi her taraf...bugun çok iyiyim sunumum süper geçti:)))herkes çok mutlu ayrıldı..teşekkürler falan:)))
Allahım inşallah mısra hamiledir..sağlıklı ve hayırlı bir yeğen nasip eyle bize...AMİNNN
kızlarrrr herkeze iyi akşamlar benim bu akşam çok işim var valizimi çıkartmalayım ardiyeden sonrada her akşam aklıma gelenleri içene koyarım artık :))))))
oooooooooh canıma değsin. biz olmadan yiycektiniz değilmi ooooh ooooh kötükedihüsomısraaa çok özür diliyorum(((((((((((((((((( eşim aradaıı ne yazıkkiii eve geçmişlerr çocuklarla gelemiyorum offfffffffffffffffffffffffffffffffff
iyi akşamlar canım kolay gelsin sana :gitme:kızlarrrr herkeze iyi akşamlar benim bu akşam çok işim var valizimi çıkartmalayım ardiyeden sonrada her akşam aklıma gelenleri içene koyarım artık :))))))
iyi akşamlar gülüm :dance:hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oooooooooh canıma değsin. biz olmadan yiycektiniz değilmi ooooh ooooh kötükedihüso
oooooooooh canıma değsin. biz olmadan yiycektiniz değilmi ooooh ooooh kötükedihüso
günaydın canlarım a.s. hepinize hayırlı sabahlarhepinize hayırlı işler hepinize hayırlı günler hepinize hayırlı haberler inşallah
sepoşun günlüğü
1. gün 36.4 kırmızı
2.gün 36,4 kırmızı
3.gün 36.4 kırmızı
günaydın kızlar dünkü maceramı anlatayım
Bakkaladan küçük bir rakı aldım çantama soktum eve gizlice getirdim evde kimse yok pek sevindim kendimi banyoya attım bir duş yapıp malum rakıyı aldım pamuğa döktüm önce bir tıstımm sonra ya ölüm yok ya dedim teyzenin tarif ettiği şeklde uyguladım 2 dk kadar yandıı azıcıkk ama geçtii sonraa içime sinmedi korkarak uygulamıştım korkulacak birşey olmadığını görünce tekarra deneyeyim dedim kendimden emin tekarra rakıyı aldım bolca ıslattaım pamuğu bu sefer uygulama işlemini daha rahat yaptım tabiiki yine 1 veya 2 dk yandı hepsi bu pekde korkulacak birşey değilmiş bu akaşam tekarar deneyeceğim arara bir kaç gün deneme yapacağım bakalım 10 yıl çocucuğu olmayan hanımın bu metdotla çocuğu olmuş bizde ne etki yapacak merakla bekleyecğim :))
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıslarrrrrrr nerdesiniz kaçaklar bugün teyzeye gitim apartmandakiler altta taşınan bi bayan doğum yaptı onun mevlüdüne gittiler ben gitmedim ayy onlarala teyze beni güldürdü :)))))))))) kasıklarım ve belim ağrıyoobana bi yasinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?