günaydın canlarımmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey:
günaydın kızlar dünkü maceramı anlatayım
Bakkaladan küçük bir rakı aldım çantama soktum eve gizlice getirdim evde kimse yok pek sevindim kendimi banyoya attım bir duş yapıp malum rakıyı aldım pamuğa döktüm önce bir tıstımm sonra ya ölüm yok ya dedim teyzenin tarif ettiği şeklde uyguladım 2 dk kadar yandıı azıcıkk ama geçtii sonraa içime sinmedi korkarak uygulamıştım korkulacak birşey olmadığını görünce tekarra deneyeyim dedim kendimden emin tekarra rakıyı aldım bolca ıslattaım pamuğu bu sefer uygulama işlemini daha rahat yaptım tabiiki yine 1 veya 2 dk yandı hepsi bu pekde korkulacak birşey değilmiş bu akaşam tekarar deneyeceğim arara bir kaç gün deneme yapacağım bakalım 10 yıl çocucuğu olmayan hanımın bu metdotla çocuğu olmuş bizde ne etki yapacak merakla bekleyecğim :))
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: hormonal kankimmmm günaydınn
busecan benim kocamın haberi yok kii :)) olsa beni camdan aşğı atar kafayımı yedin der :)))) ondan gizli yaptım :)) hani nasıl olsa adetliyim ya yaklaşmıyor :))
kokusu oldumu peki kız benim ki hep dibimde hele böyle bişeyi hemen çakar işyerindemi yapsam :roflol:
tabbi kokusu oldu canım sonra kayboldu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yemek işi bittikten sonra koltuğa uzandım böyle içimde sanki meletem esiyorduu organlarım kafayımı buldu ne ama pek iyiiydi yani bu akşam tekarra deneyeceğim kanallar açıkken işe yarasın :kedi:
regl iken mi yapılıyomuşş ay bende alsam denesemmi işyerinde kimse yok :roflol:
yani ne olacakki sonuçta alkol mikropları öldürür :)) amannnnnnnnnn atın ölümü arpadan olsun ne yapayım bugünde deneyceğimhihoyyyt
fatoıözelim elktirik giiti geldi evet regl ama bu ay ne yazıki garip oldum 2 gün diyebilirim dün öyle kanamma yoktumikrop kırarra kızım alkol bu ya .)))))))))))))))) olan mikropları öldürür kanlların açık olması daha iyi yanii daha ileri giderr :))))))))))))))
ay alemsinn kankim yaa kaydirigubbakcemile3 dene bakalım sende tutarsa bizde yapalım
alkol sonuçta ii gelir diş ağrısı vs. biliriz de inş oryada i gelir kaydirigubbakcemile3 şifa olsun kız benim koca izin verirmiki guclubacismile
oldu buse. sen doğruca bir doktora bile gitme. oraya rakı sokuştur bilmem ne yap kızlar akıllı olun yaklava:
günaydın kankimmm :teytey::teytey:
kokusu oldumu peki kız benim ki hep dibimde hele böyle bişeyi hemen çakar işyerindemi yapsam :roflol:
ne akıntısı alkolden dolayımı iltihapmı sökülcek onumu takıp etcen e bende yapatyım o zaman işyerinde ne olcakkhayır regl bittikten sonra yapıyorsun bir kaç defa deniyorsun kanlarada iltahap varsa gebeliğe engelmiş ve bu o iltahabı söküyormnuş teyze öyle anlattıı hatat beyaz iç çamaşırı giyin akıntını takip et dedi bende şuan hiç akıntı yok regl de yok yani kupkuruyuyum bakalım yakından takip edeceğim durumu benimde işim zor çünkü eşim burada rakıyıyı teyzenin evine koaycağım akşam onda ypıcam eşim çakmazsın durumu diyelaelaelaelaelae
10 yıldır bebeği olmayan bir kadını bu metadla hamile bırakmışlar hemde kaç kişide denemişler canım bende deneyiyorum işte ne yapayımbilmiyorumkismile
amannnnnnnnnnnn fatoözel kız 2 dk uçup giidyor pamuğu sadce azıcık içinde dolandırıyorsun ne olacakki sankii vucudadad iyi gelir azıcıkkafa bulsunlar :))
e tabı bulsunlar rakı içinler ne olcak o zaman kaydirigubbakcemile3
alkol ii gelir bazı şeylere gerçekten ay dur kız bende çoştum yapayımmı kız :roflol:
10 yıldır bebeği olmayan bir kadını bu metadla hamile bırakmışlar hemde kaç kişide denemişler canım bende deneyiyorum işte ne yapayımbilmiyorumkismile
amannnnnnnnnnnn fatoözel kız 2 dk uçup giidyor pamuğu sadce azıcık içinde dolandırıyorsun ne olacakki sankii vucudadad iyi gelir azıcıkkafa bulsunlar :))
günaydın serpilcim nasılsın canımgünaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne yaprın ettin denedin demek acımadı acaba bende yapsammıgünaydın kızlar dünkü maceramı anlatayım
Bakkaladan küçük bir rakı aldım çantama soktum eve gizlice getirdim evde kimse yok pek sevindim kendimi banyoya attım bir duş yapıp malum rakıyı aldım pamuğa döktüm önce bir tıstımm sonra ya ölüm yok ya dedim teyzenin tarif ettiği şeklde uyguladım 2 dk kadar yandıı azıcıkk ama geçtii sonraa içime sinmedi korkarak uygulamıştım korkulacak birşey olmadığını görünce tekarra deneyeyim dedim kendimden emin tekarra rakıyı aldım bolca ıslattaım pamuğu bu sefer uygulama işlemini daha rahat yaptım tabiiki yine 1 veya 2 dk yandı hepsi bu pekde korkulacak birşey değilmiş bu akaşam tekarar deneyeceğim arara bir kaç gün deneme yapacağım bakalım 10 yıl çocucuğu olmayan hanımın bu metdotla çocuğu olmuş bizde ne etki yapacak merakla bekleyecğim :))
günaydın fatoşcum nasılsın nasıl hissediyorsun kendiniŞenizgünaydın canlarım a.s. hepinize hayırlı sabahlarhepinize hayırlı işler hepinize hayırlı günler hepinize hayırlı haberler inşallah
ne güzel ifade etmişsin ama bende honey gibi gitmemeye çalışıyorum çünkü sonra çok üzülüyorum için kan ağlıyor resmen o annenin bebğine bakışı koruması beni benden alıyor resmen ve ben çocukluğumdan beri bir bebek tutkunuyum ailem dışında bana bebek soranlara kısmet deyip geçiştiriyorum hep bir türlü söylüyemiyorum zamanı var evet ben o zamanı bekliyorum ama malesef insanlar bekleyemiyorlar evet rabbim bizi gelecek evlatlarımızla sınıyor ama ben kimseye olmuyor diyemiyorum çünkü geçte olsa olacağına inananıyorum zor bir dönem zor bir sınav ama biz bunuda aşıcaz dimi kızlarmaşallaho ateş hiç düşmez inşallah :Saruboceq:
serpilcim sen şimdi regl değilmisin. regli iken bütün kanallar açık. kızım herşeyi sokup durmayın şuraya miktop filan kaparsınız allah korusun. dur bir reglin geçsin ondan sonra yine denersin.
günaydın gülüüüüüüüüüüüüüüüm a.s.
allah kabul etsin canım :Saruboceq: sen neden mevlüte gitmedin tatlım ben böyle durumlarda içimdeki acı ile sürekli yüzyüze gelirim. hep şunu dşünmüşümdür ya hiç çocuğum olmazsa o zaman çocuklardan uzak bir dünyamı kurucam kendime. bu sebeple çocuğu olanlara hediyelerini alıp bizzat özellikle giderim. mevlütlerine doğum günlerine katılırım. ne yapalım taktiri ilahi şayet rabbim bizi evlat hasreti ile sınayacaksa biz buna karşı gelemeyiz. ama sorunumuzla yüzleşmeliyiz. olumunekankayizsmile
günaydın bitanemm:teytey: aaaaaaaaaaaa kumsalım da gelmiş günaydın kumsalcığım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?