Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoıözelim elktirik giiti geldi evet regl ama bu ay ne yazıki garip oldum 2 gün diyebilirim dün öyle kanamma yoktu mikrop kırarra kızım alkol bu ya .)))))))))))))))) olan mikropları öldürür kanlların açık olması daha iyi yanii daha ileri giderr :))))))))))))))

yani ne olacakki sonuçta alkol mikropları öldürür :)) amannnnnnnnnn atın ölümü arpadan olsun ne yapayım bugünde deneyceğimhihoyyyt

ay alemsinn kankim yaa kaydirigubbakcemile3 dene bakalım sende tutarsa bizde yapalım
alkol sonuçta ii gelir diş ağrısı vs. biliriz de inş oryada i gelir kaydirigubbakcemile3 şifa olsun kız benim koca izin verirmiki guclubacismile

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: hormonal kankimmmm günaydınn

günaydın kankimmm :teytey::teytey:

busecan benim kocamın haberi yok kii :)) olsa beni camdan aşğı atar kafayımı yedin der :)))) ondan gizli yaptım :)) hani nasıl olsa adetliyim ya yaklaşmıyor :))

busecan benim kocamın haberi yok kii :)) olsa beni camdan aşğı atar kafayımı yedin der :)))) ondan gizli yaptım :)) hani nasıl olsa adetliyim ya yaklaşmıyor :))

kokusu oldumu peki kız benim ki hep dibimde hele böyle bişeyi hemen çakar işyerindemi yapsam :roflol:

kokusu oldumu peki kız benim ki hep dibimde hele böyle bişeyi hemen çakar işyerindemi yapsam :roflol:

tabbi kokusu oldu canım sonra kayboldu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yemek işi bittikten sonra koltuğa uzandım böyle içimde sanki meletem esiyorduu organlarım kafayımı buldu ne ama pek iyiiydi yani bu akşam tekarra deneyeceğim kanallar açıkken işe yarasın :kedi:

regl iken mi yapılıyomuşş ay bende alsam denesemmi işyerinde kimse yok :roflol:

regl iken mi yapılıyomuşş ay bende alsam denesemmi işyerinde kimse yok :roflol:

hayır regl bittikten sonra yapıyorsun bir kaç defa deniyorsun kanlarada iltahap varsa gebeliğe engelmiş ve bu o iltahabı söküyormnuş teyze öyle anlattıı hatat beyaz iç çamaşırı giyin akıntını takip et dedi bende şuan hiç akıntı yok regl de yok yani kupkuruyuyum bakalım yakından takip edeceğim durumu benimde işim zor çünkü eşim burada rakıyıyı teyzenin evine koaycağım akşam onda ypıcam eşim çakmazsın durumu diyelaelaelaelaelae

yani ne olacakki sonuçta alkol mikropları öldürür :)) amannnnnnnnnn atın ölümü arpadan olsun ne yapayım bugünde deneyceğimhihoyyyt

:içelim: allah sizi ne yapsın emi alkolik hatunlar sizi. :dilcikar:

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey:

günaydın canım :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

serpilim bu saf alkol değil gülüm. bak başına bir iş açılırsa ben sana sorarım o zaman klava: allah korusun miktop filan kaparsın klava: valla erinmem burdan oraya gelir o rakıyı içiririm sana. dur reglin bitsin

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

10 yıldır bebeği olmayan bir kadını bu metadla hamile bırakmışlar hemde kaç kişide denemişler canım bende deneyiyorum işte ne yapayımbilmiyorumkismile

amannnnnnnnnnnn fatoözel kız 2 dk uçup giidyor pamuğu sadce azıcık içinde dolandırıyorsun ne olacakki sankii vucudadad iyi gelir azıcıkkafa bulsunlar :))

ne akıntısı alkolden dolayımı iltihapmı sökülcek onumu takıp etcen e bende yapatyım o zaman işyerinde ne olcakk

10 yıldır bebeği olmayan bir kadını bu metadla hamile bırakmışlar hemde kaç kişide denemişler canım bende deneyiyorum işte ne yapayımbilmiyorumkismile

inş canım ya şifa olur dr dan duydum bende eşindeki içindekileriş söksün diye bişeyler sürmüşler ama tam anlatmadı hıyar herif anlatta bizde yapalım kaydirigubbakcemile3

amannnnnnnnnnnn fatoözel kız 2 dk uçup giidyor pamuğu sadce azıcık içinde dolandırıyorsun ne olacakki sankii vucudadad iyi gelir azıcıkkafa bulsunlar :))

e tabı bulsunlar rakı içinler ne olcak o zaman kaydirigubbakcemile3

alkol ii gelir bazı şeylere gerçekten ay dur kız bende çoştum yapayımmı kız :roflol:

hani rahim flmi çekilrken kanlaaar sıvı birşey veriyorlarya sonra genelde rahim flmiçeklenler hamile kalıyor ya buda o tarz bişi bence kanalarrı açıyordur :))))))))))))))))))))))))) dur bakalım deniyorum ne olacak denemedik bişi kalmadı bele kupa bele yakı yok hayıt yok soğan kürü yok bala tarçın vs vs vsvvsvvs amannnnn birde rakıyı katalım türk erkeğnün vazageçemediği şeyin sıırını çözelimmkafamçokkarıştı

e tabı bulsunlar rakı içinler ne olcak o zaman kaydirigubbakcemile3

alkol ii gelir bazı şeylere gerçekten ay dur kız bende çoştum yapayımmı kız :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt aman yap vallahii ben yaptımm öyle anam anamda olmadım yanii hatta pek memmnun oldum manatar mikrop bakteri ne varsa öldürür mikroplara ölümmmmmmmmmmmmmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

tabikide dene canım benim ama kendinize zarar verirsiniz diye korktum ohaoldumsmile

evet yaaaaaaaaa atın ölümü arpadan olsun zaten bir işe yaramıyor o :umursamaz:azıcıkta sarhoş olsun ne olacak sositosositosositosositosositosositosositososito

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın serpilcim nasılsın canım
ne yaprın ettin denedin demek acımadı acaba bende yapsammı
güzelliklere vesile olur inşallah serpilcim hayırlsıı olsun çok sık yapma işlemi belki tahriş falan olur sonra canın yanmasın Şenizmaydonoz süt buharını yapıcakmıyız nasıl yapılıyor bir fikrin varmı canım
günaydın canlarım a.s. hepinize hayırlı sabahlar hepinize hayırlı işler hepinize hayırlı günler hepinize hayırlı haberler inşallah
günaydın fatoşcum nasılsın nasıl hissediyorsun kendiniŞeniz
ne güzel ifade etmişsin ama bende honey gibi gitmemeye çalışıyorum çünkü sonra çok üzülüyorum için kan ağlıyor resmen o annenin bebğine bakışı koruması beni benden alıyor resmen ve ben çocukluğumdan beri bir bebek tutkunuyum ailem dışında bana bebek soranlara kısmet deyip geçiştiriyorum hep bir türlü söylüyemiyorum zamanı var evet ben o zamanı bekliyorum ama malesef insanlar bekleyemiyorlar evet rabbim bizi gelecek evlatlarımızla sınıyor ama ben kimseye olmuyor diyemiyorum çünkü geçte olsa olacağına inananıyorum zor bir dönem zor bir sınav ama biz bunuda aşıcaz dimi kızlar
:teytey: aaaaaaaaaaaa kumsalım da gelmiş günaydın kumsalcığım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
günaydın bitanemm
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey:

günaydın canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…