hani rahim flmi çekilrken kanlaaar sıvı birşey veriyorlarya sonra genelde rahim flmiçeklenler hamile kalıyor ya buda o tarz bişi bence kanalarrı açıyordur :))))))))))))))))))))))))) dur bakalım deniyorum ne olacak denemedik bişi kalmadı bele kupa bele yakı yok hayıt yok soğan kürü yok bala tarçın vs vs vsvvsvvs amannnnn birde rakıyı katalım türk erkeğnün vazageçemediği şeyin sıırını çözelimmkafamçokkarıştı
rahim filminden sonra çok hamile kalanlar olduğunu bende duydum hatta doktorum bile söyledi. üstelikte benim tüpler açık çıktı. buna rağmen bir bok olmadı.hani rahim flmi çekilrken kanlaaar sıvı birşey veriyorlarya sonra genelde rahim flmiçeklenler hamile kalıyor ya buda o tarz bişi bence kanalarrı açıyordur :))))))))))))))))))))))))) dur bakalım deniyorum ne olacak denemedik bişi kalmadı bele kupa bele yakı yok hayıt yok soğan kürü yok bala tarçın vs vs vsvvsvvs amannnnn birde rakıyı katalım türk erkeğnün vazageçemediği şeyin sıırını çözelimmkafamçokkarıştı
rahim filminden sonra çok hamile kalanlar olduğunu bende duydum hatta doktorum bile söyledi. üstelikte benim tüpler açık çıktı. buna rağmen bir bok olmadı.
gülüm ben baa soran herkese olmuyor diyorum walla. önceden düşünmediğimiz için (daha doğrusu eşim istemediği için) sorulan sorlarda daha zor durumda kalıyordum. şimdi kim sorsa olmuyor tedavi görüyorum diyorum. bunu bana Allah verdi ben satın almadımki bu yüzden gocunmuyorum. üzülüyorum elbette ama söylüyorum da. ama ikinci üçüncü sorulara fırsat tanımıyorum. birde çevremdeki herkes benim yiğenlerime olan düşkünlüğümü bilir zaten. onlar benim çocuklarım gibidir. yiğenlerim sürekli etrafımdadır. herhalde bunu görenler çok ihtiyaç hissetmediğimi düşünüyorlar.günaydın serpilcim nasılsın canım
ne yaprın ettin denedin demek acımadı acaba bende yapsammı
güzelliklere vesile olur inşallah serpilcim hayırlsıı olsun çok sık yapma işlemi belki tahriş falan olur sonra canın yanmasın Şenizmaydonoz süt buharını yapıcakmıyız nasıl yapılıyor bir fikrin varmı canım
günaydın fatoşcum nasılsın nasıl hissediyorsun kendiniŞeniz
ne güzel ifade etmişsin ama bende honey gibi gitmemeye çalışıyorum çünkü sonra çok üzülüyorum için kan ağlıyor resmen o annenin bebğine bakışı koruması beni benden alıyor resmen ve ben çocukluğumdan beri bir bebek tutkunuyum ailem dışında bana bebek soranlara kısmet deyip geçiştiriyorum hep bir türlü söylüyemiyorum zamanı var evet ben o zamanı bekliyorum ama malesef insanlar bekleyemiyorlar evet rabbim bizi gelecek evlatlarımızla sınıyor ama ben kimseye olmuyor diyemiyorum çünkü geçte olsa olacağına inananıyorum zor bir dönem zor bir sınav ama biz bunuda aşıcaz dimi kızlar
günaydın bitanemm
günaydın canım nasılsın
Günaydın arkadaşlar.
Kız Serpil senin şu rakı işi rüyama girdi.
Ben de yapıyordum anında ağzımdan rakı kokusu çıkıyordu.delikafadulden
canımbenim kanalı açan su değil ama basınç busecim şifa olsun inşalalh:roflol::roflol::roflol::roflol:::roflol:::roflol:
::roflol:
::roflol:
alemsin serpil aynen ne duyduysak deniyoruzz valla aslında doğru o film suyu açıyomuş az tıkalı olan yeri inşşşşşşşşş cnm ya şifa olur nasıl yapcazz tam anlat bakem kaydirigubbakcemile3
bendedeeeeeeeeeeeeeerahim filminden sonra çok hamile kalanlar olduğunu bende duydum hatta doktorum bile söyledi. üstelikte benim tüpler açık çıktı. buna rağmen bir bok olmadı.
günaydın kumsalcımm nasılsın?? durumlar nasıl
rahim filminden sonra çok hamile kalanlar olduğunu bende duydum hatta doktorum bile söyledi. üstelikte benim tüpler açık çıktı. buna rağmen bir bok olmadı.
kumsalım bir iki gün geçsin öyle deneyeyim madem evet tahrişte olabilr değilmi vallhi ben uyguladım öyle anam anam canımda yanmadı sonuçta anason ve başka madadeler var zaten uçucu 2 dk sonra birşey kalmıyor kaç kişi öyle hamile kalamış malum kocakarılar bu işleri biliyorlar denedim zaarı olacağına iananmıyorum tatalım yumurtlama dönemlerin gelmeden uygula yada bekle bende neler olacak bakalım ama karar senin bebeğim
süy ve maydonuzu şuan denersem rakımı etkili süt maydonzmu etkili anlamam bilmemem onuda uygulassammı ama eşim burda bunu evde zor uygularım yani o görmememlibak birde böyle sorunumuz var kumsalımm arkadşlaradn yardım istemeliyiz böyle bir uygulamada
al bendende o kadar canım kanallarım açıktı bir mokkk olmadıı
busecann vallhii rahim flmi gibi düşünelim olayı sonuçta buda sıvı
senin yumurta sarhoşşken spremleri seçemeden sarhoş kafa alır birini inşşş serpil çok seçici bulamıyo ayıkken :roflol::roflol:
:roflol::roflol::içelim::içelim::içelim::içelim: aynenne katılıyorum bari sarhoşken içeriye alsın :)) süper ya bayıldım buna:roflol::roflol:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt gelsin spremler kafamız kıyakkenn
Kızlar ben saat 10 gibi hastaneye gideceğim bilgilerinize
Kızlar ben saat 10 gibi hastaneye gideceğim bilgilerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?