Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:roflol::roflol::roflol::roflol:::roflol:::roflol:
::roflol:
::roflol:
alemsin serpil aynen ne duyduysak deniyoruzz valla aslında doğru o film suyu açıyomuş az tıkalı olan yeri inşşşşşşşşş cnm ya şifa olur nasıl yapcazz tam anlat bakem kaydirigubbakcemile3

rahim filminden sonra çok hamile kalanlar olduğunu bende duydum hatta doktorum bile söyledi. üstelikte benim tüpler açık çıktı. buna rağmen bir bok olmadı.

rahim filminden sonra çok hamile kalanlar olduğunu bende duydum hatta doktorum bile söyledi. üstelikte benim tüpler açık çıktı. buna rağmen bir bok olmadı.

günaydın fatoşcumm canım nasılsınn
kader kısmet alın yazısı bence hepsi bi vesile allah istediği zaman olcak bunu biliyoruz hepimiz işte çareler arıyoruz fatoşcum :1hug:

Günaydın arkadaşlar.
Kız Serpil senin şu rakı işi rüyama girdi.
Ben de yapıyordum anında ağzımdan rakı kokusu çıkıyordu.delikafadulden

ateş tablomm

16 haziran 1 .gün 36,4 az lekeli regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli
19 haziran 4. gün 36,5az leke
20 haziran 5. gün36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2

kumsalım bir iki gün geçsin öyle deneyeyim madem evet tahrişte olabilr değilmi vallhi ben uyguladım öyle anam anam canımda yanmadı sonuçta anason ve başka madadeler var zaten uçucu 2 dk sonra birşey kalmıyor kaç kişi öyle hamile kalamış malum kocakarılar bu işleri biliyorlar denedim zaarı olacağına iananmıyorum tatalım yumurtlama dönemlerin gelmeden uygula yada bekle bende neler olacak bakalım ama karar senin bebeğim

süy ve maydonuzu şuan denersem rakımı etkili süt maydonzmu etkili anlamam bilmemem onuda uygulassammı ama eşim burda bunu evde zor uygularım yani o görmememli bak birde böyle sorunumuz var kumsalımm arkadşlaradn yardım istemeliyiz böyle bir uygulamada

gülüm ben baa soran herkese olmuyor diyorum walla. önceden düşünmediğimiz için (daha doğrusu eşim istemediği için) sorulan sorlarda daha zor durumda kalıyordum. şimdi kim sorsa olmuyor tedavi görüyorum diyorum. bunu bana Allah verdi ben satın almadımki bu yüzden gocunmuyorum. üzülüyorum elbette ama söylüyorum da. ama ikinci üçüncü sorulara fırsat tanımıyorum. birde çevremdeki herkes benim yiğenlerime olan düşkünlüğümü bilir zaten. onlar benim çocuklarım gibidir. yiğenlerim sürekli etrafımdadır. herhalde bunu görenler çok ihtiyaç hissetmediğimi düşünüyorlar.

kızlar süpersiniz beni çok üldürdünüz sabah sabh:roflol::roflol:

canımbenim kanalı açan su değil ama basınç busecim şifa olsun inşalalh
bendedeeeeeeeeeeeeee
günaydın kumsalcımm nasılsın?? durumlar nasıl

iyiyim canım şükürler olsun aynı kanıyorum

al bendende o kadar canım kanallarım açıktı bir mokkk olmadıı

busecann vallhii rahim flmi gibi düşünelim olayı sonuçta buda sıvı

senin yumurta sarhoşşken spremleri seçemeden sarhoş kafa alır birini inşşş serpil çok seçici bulamıyo ayıkken :roflol::roflol:

senin yumurta sarhoşşken spremleri seçemeden sarhoş kafa alır birini inşşş serpil çok seçici bulamıyo ayıkken :roflol::roflol:

:roflol::roflol::içelim::içelim::içelim::içelim: aynenne katılıyorum bari sarhoşken içeriye alsın :)) süper ya bayıldım buna:roflol::roflol:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt gelsin spremler kafamız kıyakkenn

yanıı ayıkken seçici oluyo kardeşim bunlarr :roflol: olmazkı sarhoş ken anlamazlar bizde rahatlarız hihoyyyt:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…