hepinizin cuması mübarek olsun kızlar...rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...tez vakitte isteyen herkese ve sizlere meleklerinizi kondursun göbüşlerinize, bana ve tüm hamile arkadaşlarada yavrularını sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin, kimseyi bu yolda koymasın allahım...öpüyorum hepinizi...
serpil02507+,denizbatin,fatosozel,nihalla,şeker-leblebi,
günaydın hepinize hayırlı cumalar arkadşlarrabbim dualrımızı kabul etsin
aminnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmm.... Allah dualarımızı kabul etsinnnn
gunaydın kızlar benım cocugum var ama yınede yazmak ıstedım sayfalrda dualarınızı gordum dua etmek cok guzel bıseydır ınnsallah allah tez zamanda sızede annelıgı nasıp eder dualrınıı eksık etmeyın ve dua ederken bırbırnız ıcnde etmeyı unutmayın bu allahın hosuna gıder allah bu cuma gununde hepınızın dualrını kabule etsın duaların en kabul oldugu zmanların bırısıde savah namazıdır sabah namazındada dua etmeyı unutmayın ınsallah ısteyen herkesın ıstedgı kadar yawrusu olurr
aminnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmm.... Allah dualarımızı kabul etsinnnn
AMİNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ DOLARTAŞAR
KIZLAR BU GÜN CUMA YA ÇOK ŞÜKÜR BİR CUMAYA DAHA YETİŞTİK
BU GÜN HER GÜZEL ŞEYE İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ DİYORUM VE HEP DUA EDİYORUM ALLAHIMKARŞILIKSIZ BIRAKMASIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak Salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak Cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak Pazar soğan,
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak salı soğan, 36,1
17.gün 19 ocak çar.ba soğan 36
18.gün 20 ocak per.be soğan 36,2
19.gün 21 ocak cuma soğan 35,9
20.gün 22 ocak c.tesi soğan 36,3
21.gün 23 ocak pazar soğan, 36,2
22.gün 24 ocak p.tesi soğan 35,9
23.gün 25 ocak salı soğan 35,8
24.gün 26 ocak çar.ba 35,9
25.gün 27 ocak per.be 36,4
26.gün 28 ocak cuma 36,4
27.gün 29 ocak c.tesi 36,6
28.gün 30 ocak pazar 36,4
29.gün 31 ocak p.tesi 36,4
30.gün 1 şubat salı 36,2
31.gün 2 şubat çar.ba 36,2
32.gün 3 şubat per.be 36,4
33.gün 4 şubat cuma 36,5
:))))) hadi hayırlısı ...
bencede hayırlısı inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
hayırlı cumalar
slm arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
kalbiniz nurla, yuvanız neşe mutluluk huzurla,
cebiniz parayla, göbüşleriniz bebekle dolsun
kandil mesajı gibi oldu
slm arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
kalbiniz nurla, yuvanız neşe mutluluk huzurla,
cebiniz parayla, göbüşleriniz bebekle dolsun
kandil mesajı gibi oldu
kızlar bu cuma günü okumuş olduğumuz ayetel kürsüleri be yine okumuşuz olduğumuz duaları rabbim kabul etsin
xayşex kumsal.gizem79.masal.esmeralda.belanay.fatoözel seren tben nimren yeteer nazemir şekerleblebi cimcime cibelderoğlu seldayavuzgüray hayatkavuniç çigdem42 ebrar42 ve niklerini syamadığım bütün kalbi güzel ve ruhu güzel olan arkadşışlarıma rabbim tez zamanda gönül murdaları olan meleklreini versin inşallhhh
hamillerimiz
tualina mısra nihal e sağlıklı gebelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin kızkardeşim elife de aminn
bebekleri olan loveli sezen10 zeytin ahsen ede bebekleriyle mutlu ve huuzrlu bir yaşam ver yarabimm
hastalara şifa derlkilere deva zor durumd a kalanlar kolaylıklar borçları olanşlar borçlarını eda etmelrini nasip et yarbbimmm
alalhımm herkese güzel günler naisp ett
tüp bebek tedavisnde bu akşam yola çıkacak olan serengl arkafdşımıza hayırlı yolculuklar ve emeklerinin karşılığını güzel bir şeklde nasip et yarabiimm
hepimizn işlerinde başarıı bereket hayırlı kazanççları nasip et yarbimm bizii kötü insanlardan koru rabimm aminnnnnnnnnnnnn
Yarabbim ellerimizi açtık kapına geldik bizi kapından geri çevirme.
Önce hamile olan kardeşlerimiz Rahşan, yasemin, Nihal, ve adını yazmayı unuttuğum tüm hamile Müslüman kardeşlerimizi koru onlara sağlıklı hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip eyle yarabbim.
Yarabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan Şermin, Fatma (seren), Sebahat, Nermin, nisan, serpil, şeyma ve adını yazmayı unuttuğum tüm Müslüman kardeşlerimizin acısını dindir yarabbim. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle.
Burada bulunan ve amin diyen kardeşlerimizin evlerine huzur, sağlık, mutluluk ver yarabbim.
Yarabbim anneme, babama ,eşime, kardeşlerime, eşimin ailesine kardeşlerimin hanelerine huzur ver sağlık ver mutluluk ver yarabbim. Kardeşlerimin işyerlerini ve evlerini nurlandır işlerinde kolaylık, helal rızıklar, bol bereket nasip eyle yarabbim. Eşimin aileme karşı sıcaklık duymasına yardım et yarabbim.
Seren kardeşimizin tüp bebek girişiminde elinden tut yarabbim. Yardım et emeklerini boşa çıkartma yarabbim.
Bugün hsg çektirecek olan nisan kardeşimize yardım et yarabbim.
Yarabbim tüp bebek konusu ile ilgili attığım adımları geri çevirme. Sen elimden tut yarabbim. Bu iş benim için hayırlı ise önüme çıkacak engelleri sen kaldır yarabbim vekilim sensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?