- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
Yarabbim ellerimizi açtık kapına geldik bizi kapından geri çevirme.
Önce hamile olan kardeşlerimiz Rahşan, yasemin, Nihal, ve adını yazmayı unuttuğum tüm hamile Müslüman kardeşlerimizi koru onlara sağlıklı hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip eyle yarabbim.
Yarabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan Şermin, Fatma (seren), Sebahat, Nermin, nisan, serpil, şeyma ve adını yazmayı unuttuğum tüm Müslüman kardeşlerimizin acısını dindir yarabbim. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle.
Burada bulunan ve amin diyen kardeşlerimizin evlerine huzur, sağlık, mutluluk ver yarabbim.
Yarabbim anneme, babama ,eşime, kardeşlerime, eşimin ailesine kardeşlerimin hanelerine huzur ver sağlık ver mutluluk ver yarabbim. Kardeşlerimin işyerlerini ve evlerini nurlandır işlerinde kolaylık, helal rızıklar, bol bereket nasip eyle yarabbim. Eşimin aileme karşı sıcaklık duymasına yardım et yarabbim.
Seren kardeşimizin tüp bebek girişiminde elinden tut yarabbim. Yardım et emeklerini boşa çıkartma yarabbim.
Bugün hsg çektirecek olan nisan kardeşimize yardım et yarabbim.
Yarabbim tüp bebek konusu ile ilgili attığım adımları geri çevirme. Sen elimden tut yarabbim. Bu iş benim için hayırlı ise önüme çıkacak engelleri sen kaldır yarabbim vekilim sensin.
Yarabbim ellerimizi açtık kapına geldik bizi kapından geri çevirme.
Önce hamile olan kardeşlerimiz Rahşan, yasemin, Nihal, ve adını yazmayı unuttuğum tüm hamile Müslüman kardeşlerimizi koru onlara sağlıklı hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip eyle yarabbim.
Yarabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan Şermin, Fatma (seren), Sebahat, Nermin, nisan, serpil, şeyma ve adını yazmayı unuttuğum tüm Müslüman kardeşlerimizin acısını dindir yarabbim. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle.
Burada bulunan ve amin diyen kardeşlerimizin evlerine huzur, sağlık, mutluluk ver yarabbim.
Yarabbim anneme, babama ,eşime, kardeşlerime, eşimin ailesine kardeşlerimin hanelerine huzur ver sağlık ver mutluluk ver yarabbim. Kardeşlerimin işyerlerini ve evlerini nurlandır işlerinde kolaylık, helal rızıklar, bol bereket nasip eyle yarabbim. Eşimin aileme karşı sıcaklık duymasına yardım et yarabbim.
Seren kardeşimizin tüp bebek girişiminde elinden tut yarabbim. Yardım et emeklerini boşa çıkartma yarabbim.
Yarabbim tüp bebek konusu ile ilgili attığım adımları geri çevirme. Sen elimden tut yarabbim. Bu iş benim için hayırlı ise önüme çıkacak engelleri sen kaldır yarabbim vekilim sensin.
kızlar moralim bozulduu beklenmeyen tarih 6 şubatken bugün regl oldumm.. canım çok sıkıldı..herşeyde vardır bir hayır cuma saati amaa evettt olsaydı ne olurdu yaaa bu sefer herşey çok düzgündü üstelik.. o kadar hastalandım boşu boşuna ilaç içmedim
Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
"Yâ Settere'l uyûb, Yâ gaffare'z-zünûb! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine nadim oldum, pişmanlık duydum. Bir daha işlememek için kendimi sana teslim ettim,Sen muhafaza buyur ya Rab! Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında sayılarını bilemeyeceğim kadar çok Peygamber gelmiş, ilâhi kitapları tebliğ etmişlerdir. Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan ilâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."
Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt.
Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."
Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh
Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh
aminnnn...
EUZÜ BİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM-BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
mevlid duası Elhamdülillahi rabbil aleminVessalatü vesselamü ala rasülina Muhammedin ve ala alihi vesahbihi ecmain
Ya rabbel alemin ve ya erhamerrahimin!
Bizler ancak Sana ibadet eder ve yalnız Sen’den yardım dilerizYardımını ve nusretini daim eyle YA RABBİ!Bizleri niğmetinle sıratı müstakim üzere doğan, yaşayan ve Sana dönenlerden eyle
· YA RABBİ!Sana hamd ederiz daima elhamdülillah diyeSana şükrederiz niğmetlerin bize ihsandır diyeBize ancak Sen acırsın mü’min kullarım dır diye
Bizleri hamdü şükür etmekten ayırma Ya Rabbi!
· Ya rab sana iman ettik amentü billahTasdik ederiz peygamberimizdir Muhammed RasüllülahBize olan Lütf-ü imanına daima elhamdülillahBizleri imandan Kur’andan ayırma Ya Rabbi!
İlahi rabbil alemin !
· Okunan ayetel kürsüleri çekilen salavatları en güzel şekilde kabul eyle ya RabbiYa Rabbel Alemin, kusurlarımızı setreyle, günahlarımızı affeyleBizlere inayet eyleBuradan hasıl olan ecir ve manayı kainatı yüzü suyu hürmetine yarattığın şefaatine her zaman muhtaç olduğumuz nebiler nebisi Hz Muhammed Mustafa (sav) efendimiz hazretlerinin ravza-i mübarekelerine hediye eyledikVasıl eyle Ya RabbiRuhi Muhammed Mustafayı cümlemizden ve cümle geçmişlerimizden hoşnut, memnun ve razı eyle YaRabbiDünyada ziyaretiyle, uyku aleminde gül cemalinin müşahedesiyle, ahirette de şefaatiyle şereflenmeyi cümlemize nasib eyleYa Rabbel alemin Hz Ademden son peygamber HzMuhammed (sav)’e kadar gelip geçmiş bütün peygamberani izamın da ruhlarına hediye eyledikHaberdar eyle Ya Rabbi
· İlahi! Dinimize,kitabımıza, vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza kanlarıyla, canlarıyla, kalemleriyle ve gönülleriyle hizmet etmiş, Senin rahmeti rahmanına imanla kavuşmuş olan din ve devlet büyüklerimize de rahmet eyleÖzellikle okunan ayetel kürsülerin çekilen salavatların ve yapılan her türlü hayır ve hasenattan hasıl olan hayır ve sevabı tüm geçmişlerimizin ruhuna hediye eyledik vasıl eyle ya rabbiYeryüzünden bizden önce gelmiş geçmiş,isimleri unutulmuş,nesilleri kesilmiş, bizlerden bir fatiha ve dua bekleyen tüm ehli imanın da ruhuna hediye eyledikUlaştır Ya RabbiUzaktan yakından gelerek duamıza amin diyen şu cemaati müslimin de geçmişlerine acizane bağışlıyoruzKabul eyle Ya Rabbi
· Bizler de bizden öncekilerin halleriyle hallendiğimizde, ecel şerbetini içeceğimiz son demde elimizde Kur’an, göğsümüzde iman ve dilimizde kelimelerin en güzeli Kelime-i şehadet ki buyurun ‘Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhü ve rasulüh’ Diyerek çene kapamayı ve emanetini huzur içinde ve imanlı bir şekilde sana teslim etmeyi cümlemize nasib eyle Ya Rabbi!
· Ya İlahi hayatımızın sonuna kadar bizleri, kıyamete kadar da neslimizi senin yolundan ayırma Ya RabbiBizlere ömrün bereketlisini, kalbin şevkatlisini, nefsin itaatlisini, evladın da edeblisini nasib eyle Ya Rab!Bizleri her türlü fenalıktan muhafaza buyur Ya RabbiBu vesileyle hasta kullarına şifalar, dertli kullarına devalar, borçlu kullarına da edalar ver Ya Rabbi
· Kahraman ordumuzu havada, karada, denizde her zaman ve her yerde Mansur ve muzaffer eyle Ya RabbiDüşmanlarımızı zelil eyleDevlet büyüklerimize kolaylıklar ihsan eyleYurdumuzu ve bil cümle İslam ülkelerini her türlü afet ve felaketlerden lütfunla sen esirge Ya Rabbi
· İlahi dualarımızı esteizü billah ‘Fetegabbelaha Rabbuha bi kabulin hasenin’ ayeti kerimesinin sırrına mazhar eyle
· Esalatü vesselamü aleyke Ya Rasülullah
Esalatü vesselamü aleyke Ya Habiballah
Esalatü vesselamü aleyke Ya seyyidel evveline vel ahirinveselamün alel mürselin velhamdülillahi rabbil alemin ‘EL FATİHA’…
amin...
rabbim niyetlerimizi kabul etsin ....Yarabbim ellerimizi açtık kapına geldik bizi kapından geri çevirme.
Yarabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan Şermin, Fatma (seren),tuğba, Sebahat, Nermin, nisan, serpil, şeyma ve adını yazmayı unuttuğum tüm Müslüman kardeşlerimizin acısını dindir yarabbim. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle.
ya hayatım bu şubat ayı garip döngü olacak geçen yıl bende şubat ayında 10 gün erken olmuştum ve acayip korkmuştum bu ay döngülerimz değişebilr büyük ihtimllle haaaaaaaaa ben o meşhur maddeeri yine saymayacağım sadce seni kocaman öpücem mucuxxxxxxxxxxx
canımm anlamadım hangi meşhur madde
EUZÜ BİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM-BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
mevlid duası Elhamdülillahi rabbil aleminVessalatü vesselamü ala rasülina Muhammedin ve ala alihi vesahbihi ecmain
Ya rabbel alemin ve ya erhamerrahimin!
Bizler ancak Sana ibadet eder ve yalnız Sen’den yardım dilerizYardımını ve nusretini daim eyle YA RABBİ!Bizleri niğmetinle sıratı müstakim üzere doğan, yaşayan ve Sana dönenlerden eyle
· YA RABBİ!Sana hamd ederiz daima elhamdülillah diyeSana şükrederiz niğmetlerin bize ihsandır diyeBize ancak Sen acırsın mü’min kullarım dır diye
Bizleri hamdü şükür etmekten ayırma Ya Rabbi!
· Ya rab sana iman ettik amentü billahTasdik ederiz peygamberimizdir Muhammed RasüllülahBize olan Lütf-ü imanına daima elhamdülillahBizleri imandan Kur’andan ayırma Ya Rabbi!
İlahi rabbil alemin !
· Okunan ayetel kürsüleri çekilen salavatları en güzel şekilde kabul eyle ya RabbiYa Rabbel Alemin, kusurlarımızı setreyle, günahlarımızı affeyleBizlere inayet eyleBuradan hasıl olan ecir ve manayı kainatı yüzü suyu hürmetine yarattığın şefaatine her zaman muhtaç olduğumuz nebiler nebisi Hz Muhammed Mustafa (sav) efendimiz hazretlerinin ravza-i mübarekelerine hediye eyledikVasıl eyle Ya RabbiRuhi Muhammed Mustafayı cümlemizden ve cümle geçmişlerimizden hoşnut, memnun ve razı eyle YaRabbiDünyada ziyaretiyle, uyku aleminde gül cemalinin müşahedesiyle, ahirette de şefaatiyle şereflenmeyi cümlemize nasib eyleYa Rabbel alemin Hz Ademden son peygamber HzMuhammed (sav)’e kadar gelip geçmiş bütün peygamberani izamın da ruhlarına hediye eyledikHaberdar eyle Ya Rabbi
· İlahi! Dinimize,kitabımıza, vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza kanlarıyla, canlarıyla, kalemleriyle ve gönülleriyle hizmet etmiş, Senin rahmeti rahmanına imanla kavuşmuş olan din ve devlet büyüklerimize de rahmet eyleÖzellikle okunan ayetel kürsülerin çekilen salavatların ve yapılan her türlü hayır ve hasenattan hasıl olan hayır ve sevabı tüm geçmişlerimizin ruhuna hediye eyledik vasıl eyle ya rabbiYeryüzünden bizden önce gelmiş geçmiş,isimleri unutulmuş,nesilleri kesilmiş, bizlerden bir fatiha ve dua bekleyen tüm ehli imanın da ruhuna hediye eyledikUlaştır Ya RabbiUzaktan yakından gelerek duamıza amin diyen şu cemaati müslimin de geçmişlerine acizane bağışlıyoruzKabul eyle Ya Rabbi
· Bizler de bizden öncekilerin halleriyle hallendiğimizde, ecel şerbetini içeceğimiz son demde elimizde Kur’an, göğsümüzde iman ve dilimizde kelimelerin en güzeli Kelime-i şehadet ki buyurun ‘Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhü ve rasulüh’ Diyerek çene kapamayı ve emanetini huzur içinde ve imanlı bir şekilde sana teslim etmeyi cümlemize nasib eyle Ya Rabbi!
· Ya İlahi hayatımızın sonuna kadar bizleri, kıyamete kadar da neslimizi senin yolundan ayırma Ya RabbiBizlere ömrün bereketlisini, kalbin şevkatlisini, nefsin itaatlisini, evladın da edeblisini nasib eyle Ya Rab!Bizleri her türlü fenalıktan muhafaza buyur Ya RabbiBu vesileyle hasta kullarına şifalar, dertli kullarına devalar, borçlu kullarına da edalar ver Ya Rabbi
· Kahraman ordumuzu havada, karada, denizde her zaman ve her yerde Mansur ve muzaffer eyle Ya RabbiDüşmanlarımızı zelil eyleDevlet büyüklerimize kolaylıklar ihsan eyleYurdumuzu ve bil cümle İslam ülkelerini her türlü afet ve felaketlerden lütfunla sen esirge Ya Rabbi
· İlahi dualarımızı esteizü billah ‘Fetegabbelaha Rabbuha bi kabulin hasenin’ ayeti kerimesinin sırrına mazhar eyle
· Esalatü vesselamü aleyke Ya Rasülullah
Esalatü vesselamü aleyke Ya Habiballah
Esalatü vesselamü aleyke Ya seyyidel evveline vel ahirinveselamün alel mürselin velhamdülillahi rabbil alemin ‘EL FATİHA’…
amin...
ne kadar güzel bir dua rabbim kabul etsin inşallah
selam kızlar duaya yetişemeyeceğim diye korktum sabahtan beri elektrik yoktu rabbim büyük duaya yetiştirdi beni hepinizin dualarına yürekten amin diyorum rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün evlerimizi çocuk sesiyle doldursun eşlerimizi babalık mertebesine ulaştırsın bizleri annelik tacıyla taçlandırsın
bu ay etmedii kısmet değilmişşşş
kızlar moralim bozulduu beklenmeyen tarih 6 şubatken bugün regl oldumm.. canım çok sıkıldı..herşeyde vardır bir hayır cuma saati amaa evettt olsaydı ne olurdu yaaa bu sefer herşey çok düzgündü üstelik.. o kadar hastalandım boşu boşuna ilaç içmedim
selam kızlar.
hayırlı cumalar......
cimcime 300 ihlas tamam canım....eksik varsa alırım daha...
kızlar bu cuma günü okumuş olduğumuz ayetel kürsüleri be yine okumuşuz olduğumuz duaları rabbim kabul etsin
xayşex kumsal.gizem79.masal.esmeralda.belanay.fatoözel seren tben nimren yeteer nazemir şekerleblebi cimcime cibelderoğlu seldayavuzgüray hayatkavuniç çigdem42 ebrar42 ve niklerini syamadığım bütün kalbi güzel ve ruhu güzel olan arkadşışlarıma rabbim tez zamanda gönül murdaları olan meleklreini versin inşallhhh
hamillerimiz
tualina mısra nihal e sağlıklı gebelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin kızkardeşim elife de aminn
bebekleri olan loveli sezen10 zeytin ahsen ede bebekleriyle mutlu ve huuzrlu bir yaşam ver yarabimm
hastalara şifa derlkilere deva zor durumd a kalanlar kolaylıklar borçları olanşlar borçlarını eda etmelrini nasip et yarbbimmm
alalhımm herkese güzel günler naisp ett
tüp bebek tedavisnde bu akşam yola çıkacak olan serengl arkafdşımıza hayırlı yolculuklar ve emeklerinin karşılığını güzel bir şeklde nasip et yarabiimm
hepimizn işlerinde başarıı bereket hayırlı kazanççları nasip et yarbimm bizii kötü insanlardan koru rabimm aminnnnnnnnnnnnn
slm arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
kalbiniz nurla, yuvanız neşe mutluluk huzurla,
cebiniz parayla, göbüşleriniz bebekle dolsun
kandil mesajı gibi oldu
hayırlı cumalar
son defa sıralıyorum
1 önümüzdeki maçlara bakarız
1 bu ay olmassa diğer ay
3 sağlıklı kadınlarız adet oluyoruz
4 hakkımızdan hayırlsııs
5 vs sv sv gibi tesellii maddelerii ama artık ben teseli maddelerinden sıkıldımmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84:
son defa sıralıyorum
1 önümüzdeki maçlara bakarız
1 bu ay olmassa diğer ay
3 sağlıklı kadınlarız adet oluyoruz
4 hakkımızdan hayırlsııs
5 vs sv sv gibi tesellii maddelerii ama artık ben teseli maddelerinden sıkıldımmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84:
bende sıkıldımmmm olmuyor işteee olmuyorrrrrr
al bir isyankar daha
sabır sabır sabır
ne demişler sabır acıdır ama tatlı bir meyvesi vardır
lütfen arkadaşlar böyle yapmayın
kime bu isyanınız, yüce yaradana mı (haşa)
vur kafasına bir tane
al bir isyankar daha
sabır sabır sabır
ne demişler sabır acıdır ama tatlı bir meyvesi vardır
lütfen arkadaşlar böyle yapmayın
kime bu isyanınız, yüce yaradana mı (haşa)
kızlar gelelim dua dağıtımına :)))
canlarım kandile kadar salavat ve kelimei tevhid çekmeye devam edin en son sayıları dersiniz yazarım duada hepsini dualarız .....
bide ihlas salavat ve kelimei tevhid yanına 41 yasin yapalım dedik...
kimler kaç tane okumak ister söleyin liste yapayım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?