Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Tiroid hormonlarımı ölçtüreceğim cnm dr kabul ederse gebelik testide yaptıracağım.
Dünden bu yana göğüslerim çok şişti ve acıyor

Serpişcim sonuç öğleden sonra çıkar.Bizde eşimle Aksu tarafına gidecektik napcam bilmiyorum

maşallah maşallah

Günaydın arkadaşlar.
Kız Serpil senin şu rakı işi rüyama girdi.
Ben de yapıyordum anında ağzımdan rakı kokusu çıkıyordu.delikafadulden

sendemi mısra eyvahedigeldismile

günaydın fatoşcumm canım nasılsınn
kader kısmet alın yazısı bence hepsi bi vesile allah istediği zaman olcak bunu biliyoruz hepimiz işte çareler arıyoruz fatoşcum :1hug:

bilmezmiyim tatlım tabiki biliyorum

aferin bak aklın yolu bir. dur bir iki gün geçsin sonra denersin gülüm :teytey::teytey::teytey:

:içelim::içelim::içelim::içelim: bak buna katılıyorum :içelim::içelim::içelim:

senin yumurta sarhoşşken spremleri seçemeden sarhoş kafa alır birini inşşş serpil çok seçici bulamıyo ayıkken :roflol::roflol:

Günaydın arkadaşlar.
Kız Serpil senin şu rakı işi rüyama girdi.
Ben de yapıyordum anında ağzımdan rakı kokusu çıkıyordu.delikafadulden
günaydın mısracımm nasılsın canım
ahh bu kocakarılar ahhh kaydirigubbakcemile3 hayırlsıı olsun bakalım serpilim bekleyip görelim bir değişiklik olucakmı benin kocişte hep yanıbaşımda adam benden önce evde oluyor benim bunu yapamam çok gibi gözüküyor bide rakıyı elimde görürs ebu kadın kafayı sıyırdı der artık heraldekaydirigubbakcemile3
ben şu süt maydoz tekniğini uygulayım bakıyim ama ben bunu nasıl yapıcam bilmiyoru yardıma kerdeşimi çağrırım ben kızıda alet ediyorum karanlık işlerime:)

süpersinnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende söylücem bundan sonra kafam rahat eder belki çünkü beni ençok bu sorular sıkıntıya strese sokuyor belki meralkı melahatlarınn çenesi kapanırguclubacismile

tatlım bizde yarın alırız sonucu styres yapma bebbeğim inşallahh meleğin göbüşüne konmuştur stres baş düşmanımız

Kızlar ben saat 10 gibi hastaneye gideceğim bilgilerinize
mısraaaaaaaaaaaaaaaaa hemen bizi haberdar et. sen hastaneden nete de giremezsin. serpili ara o bize haber verir :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: allahım en güzel müjdeler ne olursun yarabbim :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Kumsalcım kasıklarım karnım göğüslerim fena halde ağrıyor bugün sanırım regl olacağım.

Sen nasılsın cnm?

Serpilcim yarından itibaren full time işteyim bu ay ki nöbetlerimde bitti doğal olarak izinlerde
Bu işi bugün halletmem lazım anlayacağın eşimle gitmeyeyim bari

sonuçları telefonlada öğrenebilirsin mısra lütfen bugün bize de hayırlı haberler ver

kumsalımm

kızkardeşler böyle günler iççin var tatlım çağır onu ve karanlık işlerine alet et :)))

1 iltresüt ve 1 demet maydonz kaynatıyorsun belimenne çarşaff doluyorsun kızkardeşin kayanayan sütün buharını görünce hemen yanına getiriyor sen buhar banyosu yaptırıyorsunn yanii o buhar içine giriyor bunu bir iki defa yapıyorsun sonra kendini sıcak tutuyorsun hatta çalaışmalarınada devam edebilirsin tatalım yani alatarnatif tıp bölümünde uygulayan var bende oralardan okudum bunu bir arkadşımda söylemişti bana yapalım sana diye ama nedense yapamadık atladık hep

Kızlar ben saat 10 gibi hastaneye gideceğim bilgilerinize
tamam canım hadi inşallah güzel çıkar sonuçların canım

canım inşallah güzel haberler alırız inşalalh meleğin seninledir heycanla sonucu bekliyoruz mısracım:Saruboceq::Saruboceq:

Tamam canlarım mutlaka bilgilendireceğim.Gittiğim yerden internete girer hastane sonucunu alırım sonrada size iletirim

canbım sen hamile gibiisn ya hadii hakkımızdan hayırlısı inşallhhholumunekankayizsmile

Tualina günaydın

Biz tanışmadık sanırım.
Sen yarışmaya nereden katılıyorsun yaşın kaç cnm:?

kumsal süt buharına bacaklarını açaraka hafif çömeliyorsun fazla yaklaaşma yoksamm yakarız makarız :))))) bendemi desemm ya dur ben bu ay rakıyla işi götüreymmm

lmaz:lmaz:lmaz: olumsuzluk yok mısracım adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı benim yanımda çalışan arkadaşım kesin adet olucam demişti sancıdan kıvranmıştı ama bebişi kendine yer yapıyormuş bitanem pozitif olalım allahın izniyle güzel haberler alıcaz inşallah bene iyiyim çok şükür canımm

dimi ama onlar benim herşeyim zatenopuyorumnanaktan

şimdi serpilcim sütle maydonozu aynı andamı kaynatıcaz yoksa sütü kaynatıp maydonozumu ilave edicez

Tualina günaydın

Biz tanışmadık sanırım.
Sen yarışmaya nereden katılıyorsun yaşın kaç cnm:?

evet tanışmadık :)) 30 yaşındayım ağustosta 31 olacağım...2 yıldır bu mücadelenin içindeyim..2 kez kaybım oldu...3. deneyeceğiz bakalım ne olacak....seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah meleğin seninledir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…