ateş tablomm
16 haziran 1 .gün 36,4 az lekeli regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli
19 haziran 4. gün 36,5az leke
20 haziran 5. gün36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
Günaydın arkadaşlar.
Kız Serpil senin şu rakı işi rüyama girdi.
Ben de yapıyordum anında ağzımdan rakı kokusu çıkıyordu.delikafadulden
günaydın fatoşcumm canım nasılsınn
kader kısmet alın yazısı bence hepsi bi vesile allah istediği zaman olcak bunu biliyoruz hepimiz işte çareler arıyoruz fatoşcum :1hug:
kumsalım bir iki gün geçsin öyle deneyeyim madem evet tahrişte olabilr değilmi vallhi ben uyguladım öyle anam anam canımda yanmadı sonuçta anason ve başka madadeler var zaten uçucu 2 dk sonra birşey kalmıyor kaç kişi öyle hamile kalamış malum kocakarılar bu işleri biliyorlar denedim zaarı olacağına iananmıyorum tatalım yumurtlama dönemlerin gelmeden uygula yada bekle bende neler olacak bakalım ama karar senin bebeğim
süy ve maydonuzu şuan denersem rakımı etkili süt maydonzmu etkili anlamam bilmemem onuda uygulassammı ama eşim burda bunu evde zor uygularım yani o görmememlibak birde böyle sorunumuz var kumsalımm arkadşlaradn yardım istemeliyiz böyle bir uygulamada
:roflol::roflol::içelim::içelim::içelim::içelim: aynenne katılıyorum bari sarhoşken içeriye alsın :)) süper ya bayıldım buna:roflol::roflol:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt gelsin spremler kafamız kıyakkenn
senin yumurta sarhoşşken spremleri seçemeden sarhoş kafa alır birini inşşş serpil çok seçici bulamıyo ayıkken :roflol::roflol:
günaydın mısracımm nasılsın canımGünaydın arkadaşlar.
Kız Serpil senin şu rakı işi rüyama girdi.
Ben de yapıyordum anında ağzımdan rakı kokusu çıkıyordu.delikafadulden
ahh bu kocakarılar ahhh kaydirigubbakcemile3 hayırlsıı olsun bakalım serpilim bekleyip görelim bir değişiklik olucakmı benin kocişte hep yanıbaşımda adam benden önce evde oluyor benim bunu yapamam çok gibi gözüküyor bide rakıyı elimde görürs ebu kadın kafayı sıyırdı der artık heraldekaydirigubbakcemile3kumsalım bir iki gün geçsin öyle deneyeyim madem evet tahrişte olabilr değilmi vallhi ben uyguladım öyle anam anam canımda yanmadı sonuçta anason ve başka madadeler var zaten uçucu 2 dk sonra birşey kalmıyor kaç kişi öyle hamile kalamış malum kocakarılar bu işleri biliyorlar denedim zaarı olacağına iananmıyorum tatalım yumurtlama dönemlerin gelmeden uygula yada bekle bende neler olacak bakalım ama karar senin bebeğim
süy ve maydonuzu şuan denersem rakımı etkili süt maydonzmu etkili anlamam bilmemem onuda uygulassammı ama eşim burda bunu evde zor uygularım yani o görmememlibak birde böyle sorunumuz var kumsalımm arkadşlaradn yardım istemeliyiz böyle bir uygulamada
gülüm ben baa soran herkese olmuyor diyorum walla. önceden düşünmediğimiz için (daha doğrusu eşim istemediği için) sorulan sorlarda daha zor durumda kalıyordum. şimdi kim sorsa olmuyor tedavi görüyorum diyorum. bunu bana Allah verdi ben satın almadımki bu yüzden gocunmuyorum. üzülüyorum elbette ama söylüyorum da. ama ikinci üçüncü sorulara fırsat tanımıyorum. birde çevremdeki herkes benim yiğenlerime olan düşkünlüğümü bilir zaten. onlar benim çocuklarım gibidir. yiğenlerim sürekli etrafımdadır. herhalde bunu görenler çok ihtiyaç hissetmediğimi düşünüyorlar.
Tiroid hormonlarımı ölçtüreceğim cnm dr kabul ederse gebelik testide yaptıracağım.
Dünden bu yana göğüslerim çok şişti ve acıyor
Serpişcim sonuç öğleden sonra çıkar.Bizde eşimle Aksu tarafına gidecektik napcam bilmiyorum
mısraaaaaaaaaaaaaaaaa hemen bizi haberdar et. sen hastaneden nete de giremezsin. serpili ara o bize haber verir :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: allahım en güzel müjdeler ne olursun yarabbim :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:Kızlar ben saat 10 gibi hastaneye gideceğim bilgilerinize
sonuçları telefonlada öğrenebilirsin mısra lütfen bugün bize de hayırlı haberler verTiroid hormonlarımı ölçtüreceğim cnm dr kabul ederse gebelik testide yaptıracağım.
Serpişcim sonuç öğleden sonra çıkar.Bizde eşimle Aksu tarafına gidecektik napcam bilmiyorum
tamam canım hadi inşallah güzel çıkar sonuçların canımKızlar ben saat 10 gibi hastaneye gideceğim bilgilerinize
Tiroid hormonlarımı ölçtüreceğim cnm dr kabul ederse gebelik testide yaptıracağım.
Kumsalcım kasıklarım karnım göğüslerim fena halde ağrıyor bugün sanırım regl olacağım.
Sen nasılsın cnm?
Serpilcim yarından itibaren full time işteyim bu ay ki nöbetlerimde bitti doğal olarak izinlerde
Bu işi bugün halletmem lazım anlayacağın eşimle gitmeyeyim bari
Tamam canlarım mutlaka bilgilendireceğim.Gittiğim yerden internete girer hastane sonucunu alırım sonrada size iletirim
sonuçları telefonlada öğrenebilirsin mısra lütfen bugün bize de hayırlı haberler ver
Kumsalcım kasıklarım karnım göğüslerim fena halde ağrıyor bugün sanırım regl olacağım.
Sen nasılsın cnm?
Serpilcim yarından itibaren full time işteyim bu ay ki nöbetlerimde bitti doğal olarak izinlerde
Bu işi bugün halletmem lazım anlayacağın eşimle gitmeyeyim bari
kumsalımm
kızkardeşler böyle günler iççin var tatlım çağır onu ve karanlık işlerine alet et :)))
1 iltresüt ve 1 demet maydonz kaynatıyorsun belimenne çarşaff doluyorsun kızkardeşin kayanayan sütün buharını görünce hemen yanına getiriyor sen buhar banyosu yaptırıyorsunn yanii o buhar içine giriyor bunu bir iki defa yapıyorsun sonra kendini sıcak tutuyorsun hatta çalaışmalarınada devam edebilirsin tatalım yani alatarnatif tıp bölümünde uygulayan var bende oralardan okudum bunu bir arkadşımda söylemişti bana yapalım sana diye ama nedense yapamadık atladık hep
Tualina günaydın
Biz tanışmadık sanırım.
Sen yarışmaya nereden katılıyorsun yaşın kaç cnm:?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?