Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

AYNEN GÜZELİMM HAŞAA İSYAN FALAN DEĞİL KESİNLİKLE kimse yanlış anlamasınn. ama sıkıldımmm çünkü 5 ay önce mutlu oldum 2 ay sonra sevincim kursağımda kaldı.. 2 ay bekledim çalışmalara başladımm bu arada hasta oldumm ama ilaç bile almadımm sonuçta bi neden yokk tabi kısmet değilmiş ama insanız sonuçtaa istiyoruz ve ulaşamayınca daha da bir istiyoruzz... yaşım geçiyorrr herkse hamileeee ama ben değilim olmuyor işte olmuyorr...

al bir isyankar daha
sabır sabır sabır
ne demişler sabır acıdır ama tatlı bir meyvesi vardır
lütfen arkadaşlar böyle yapmayın
kime bu isyanınız, yüce yaradana mı (haşa)

olurmu canım öyle şeyy haşaa isyan değil
sadece aciz kullar olarak can sıkıntımı belli etmek itsedim
takdir allahın tabi belkide hiç olmaz
ama belirsizlik içinde yaşamak
bebek kokusu için imrenmek
her ay oldumu olcak mı bu ay diye umutlanmak
artık takk dedi...

nihalla canım sen ihlaslarını okumuşmuydun kusura bakmayın bazen takip edemiyom :)))

regl oldun ya ondan soruyorum okumadıysan aramızada dağıtalım .....

bak ama şimdi sana vurcam sabır dedik isyan yok dedik

canımm isyan değill
şuan içim acıyor sadece allahımm sabır ver bugünlerimizi aratmaa
kesinlikle vardır herşeyde bir hayır..
vakti zamanı değildir sadece
ama annemin bana her baktığında sanki bebeğim olmayacakmış gibi içinin erimesine dayanamıyorum.
kardeşim bile kendini sorumlu tutuyor dayanamıyorum onların üzülmesine

nihalla canım sen ihlaslarını okumuşmuydun kusura bakmayın bazen takip edemiyom :)))

regl oldun ya ondan soruyorum okumadıysan aramızada dağıtalım .....

canım 100 adet okudum.
ama 14 düne kadar yaa
bitiririmm.. sanırım kaç gün sürecek bilmiyorumm.. size çarşambaya kadar haber versem olurmu..
bide çok ümitliydim bu aydan ama kursağımda kaldı işte

Benki çingene çocuklarını bile severdim mahallenin çocuklarını toplar onlarla oyunlar oynardım karnesini alan çocuk önce benim yanıma koşardı rabbim içime doldurduğu çocuk sevgisini kendi çocuğum içinde nasip etsin

beni en iyi burdakiler anlar başkası zaten boş abim aradı biz kar görmeye gidiyoruz bende çocukları bana bırak dedim nasıl olsa annem bende evimde iki günlüğünede olsa çocuk sesi olacak ne güzel gece ikisinide koynuma alıp yatacam kokulaaını içime çekecem miraç can melis naz halasının kuzuları yarın akşamda kardeşim gelecek oturmaya zehra ve zeynep te ohhh evim çocuk sesi duyacak 1,5 yıldır o duvarlar şahit gözyaşlarıma

canımsın ağlattın beniiii

kızlar bişey sorcam düşükten sonra 3 adetim 2 ay beklemiş oldum sizce bu şubatta çalışmalara ara vereyim mi ne dersiniz en azından bu ay stres yapmam bide vücütta dinlenmiş olur nasıl fikir sizcee???

kızlar bişey sorcam düşükten sonra 3 adetim 2 ay beklemiş oldum sizce bu şubatta çalışmalara ara vereyim mi ne dersiniz en azından bu ay stres yapmam bide vücütta dinlenmiş olur nasıl fikir sizcee???

canım benim kenini nasıl rahat hissedeceksen öle yap canım ..

ama neden ilk aylar dinlenmedin ???

ben bir ay dinlendim benimde 3. adet bekleyişimi yada beklemiyişim :)) hayırlısı inş...

kız buarada istersen listeyede yazmıyım adını bu ay rahatla ....

slm kızlar
ne o herkes isyanlarda :26::26::26::26:
bence isyan değilde dua etsek içimiz gönlümüz açılır allahım büyük kızlar vermiyosada bi bildiği vardır bizim bilmediğimiz görmediğimiz ondan vermiyordur bence kendinizle ilgilenin , alışveriş yapın, farklı uğraşlar bulun

kızlar yoğundum duaya yetişemedim allah kabul etsin

cimcimem ben 666 adet ihlas okudum şimdi 250 adet okuyorum bitince sölerim

5000 adet selavat bitti
5000 adet kelimei tevhit okurum
yasin için kalan adete göre paylaşırız yani sen bana ayarlarsın :)))

hepinizin dualarına aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

fatoş yanlız saan küstüm benim adımı yazmamışın

tamam canım allah kabul etsin ayarlarız canım benim ...

canım işte bir ay dinlenmiştim ondan sonra 2 ay daha geçti.....
listeyi gördümm sağol canım yazmadın :))) martta inşallah

hepinizin dualarına aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

fatoş yanlız saan küstüm benim adımı yazmamışın

senin adını yerim ben. kız unutmuşum neolur kusura bakma ama biliyorsun gönlümü. sürekli dualarımdasın

allah kabul etsin canım

kızlar gülün diye yazıyorum:))
az önce eşimi aradım moralim bozuk deidm ne oldu diye sordu.. hastalandığımı söyledim.. hadi canım yanlışın vardır olmaz öyle şey dedi ... bakarmısınız ne kadar emin kendindenn ayy hiç gülesim yoktu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…