kızlar gülün diye yazıyorum:))
az önce eşimi aradım moralim bozuk deidm ne oldu diye sordu.. hastalandığımı söyledim.. hadi canım yanlışın vardır olmaz öyle şey dedi ... bakarmısınız ne kadar emin kendindenn ayy hiç gülesim yoktu yaa
boşver tatlımmm...el,mizden bişey gelmeyen,değiştiremeyeceğimiz şeyler için heba ediyoruz kendimizi......ben de senin gibi üzülüyorum her defasında ama,...napalım ağlasak da zırlasak da,değişiyor mu bişeyler..değişmiyor...
inancımızı kaybetmeyeceğiz......erkekler her ay emin zaten...
hah bu ay tamam valla.....öyle bi ko.........ki........diyolar....
biraz havanız dağılsın
,Boluda bir ilçeye bir kaymakam atanmiş. Kaymakam yanina başçavuşu alip, köylüler...le tanişmak üzere k...öy, köy dolaşmaya başlamiş, bakmişlar ki yolda bir adam kucağinda bir eşek yavrusuyla gidiyor... kaymakam baş çavuşa demiş ki.. "ben bu köylülye biraz sataşayim" başçavuş kaymakami uyarmiş. "aman efendim, bunlar lafta altta kalmazlar. Dikkat edin" "kaymakam bir şey olmaz. Ben yillarca mektep okudum. Kültürlüyüm. Cahil bir köylü mü beni lafta yenecek demiş." arabayi durdurup köylüye yanaşmişlar kaymakam selam verip sormuş ""nereye böyle kucağinda yavrunuzla" köylü bir kaymakama bakmiş, birde başçavuşa "mektebe demiş..mektebe yazdirmaya gidiyorum..."çok okursa kaymakam, az okursa başçavuş olsun diye".
biraz havanız dağılsın
,Boluda bir ilçeye bir kaymakam atanmiş. Kaymakam yanina başçavuşu alip, köylüler...le tanişmak üzere k...öy, köy dolaşmaya başlamiş, bakmişlar ki yolda bir adam kucağinda bir eşek yavrusuyla gidiyor... kaymakam baş çavuşa demiş ki.. "ben bu köylülye biraz sataşayim" başçavuş kaymakami uyarmiş. "aman efendim, bunlar lafta altta kalmazlar. Dikkat edin" "kaymakam bir şey olmaz. Ben yillarca mektep okudum. Kültürlüyüm. Cahil bir köylü mü beni lafta yenecek demiş." arabayi durdurup köylüye yanaşmişlar kaymakam selam verip sormuş ""nereye böyle kucağinda yavrunuzla" köylü bir kaymakama bakmiş, birde başçavuşa "mektebe demiş..mektebe yazdirmaya gidiyorum..."çok okursa kaymakam, az okursa başçavuş olsun diye".
yirim seni beno edalı dillerini
pembe kurdelenı :)
yoruldum iş çoktu bu gün uykum var :85::85::85::85::85::85::85::85: ama pazar günü gezmeye gidiyorum abant a
kızlar bu şubat ayı döngülerimizi takip edelim şimdi kıştan bahar geçiyoruz galiba döngülerimiz karoışacakk bu nihallde oldu geçen yıl bendede olmuştu bakalım ne olacak ben kendimce erken yumurtladım buda demek oluyor ki döngün değişecekk merakla bekliyorumm
süperrrrrrr tadını çıkart bende hafta içi muhtemelen aksaraya gideceğim canım 5 yıldır tatile hasretim hem iş hem tatil olucak benim için kayeseri 2 saatmiş erciyese gideceğim yani güzel vakit geçireceğim erkke kardeşimle gidecektik ama kararımı değiştirdim yalnız gideceğim şöyle yalnız kafa tatili yapayım diyorum hiç yalnız bir yere gitmemeiştmm
bende seni yerimmmmmmksmüştüm ama neysenmmm barıştımm
kızlarrrrrr KELİMEYE TEHVİT KAÇTANE OKUYORUZ
BENDE OKUYAYIM
yoruldum iş çoktu bu gün uykum var :85::85::85::85::85::85::85::85: ama pazar günü gezmeye gidiyorum abant a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?