Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bu ne yaaa herkes gezmelere gidiyor neyse gezin bakalımmm
tadını çıkar canım kafanı dinlee

Bende bir yerlere gitmek istiyorum ama bu aralar en fazla antalyaya gidebilirim o da haftaya pazar abimle yengemi bir kaç günlüğüne kar tatiline gönderdik miraç ve melis bende ama ben kuzucuklarımla vakit geçireceğim bu hafta sonu herşeye değer değilmi

kesinlikle canım değerrrrrr sana mis yeğenlerinle mutlu hafta sonları canımm

nihalllllllllllllll bizde ne zamandır kocamla girmek istiyoduk abanta ama bi türlü olmadı yaaa :84::84::84::84::84::84::84::84: para lazım para :84::84::84::84:

onu bulursan banada haber ver
bizede lazım
cüzdanımda yeminle sadece 25 kuruş var
çok zenginim çoooooooooookkkkkkkk

ben çok küçüktüm erzurumdaydık babam bir takvim getirmişti o takvimde çok güzel bir ev vardı o eve bakar bakar hayaller kurradım sadce o eve ben aşıktım bu kadr güzel bir evmi oldurdu etrafında ağaşçlar ve kar muhteşem güzel bir ev ve ben başak burcu olarak doğa aşığıyım o ev o doğaya aşık olmuştum haylerimdeki evdii yaşmım o ve kurulduu sneler seneler geçtii ben bir işkanı oldum natlayda yaşar oldum vede çok ama çokda büyümüş oldum birgün o evi tv de gördüm şokkkk şokkkkkkk u benim evimdii abantaydı bu ev ne çok sevindimm işte beinmm evimm dedim ve hep ama hep o evi hayal ettimm sadce o ev için abnta gitmek istedim nedense rabbim nasip etmedii gidemedim nihall o kahverngi haşap vilayı benim için gez serpoşunn çocukluktakii evi hayalii de canımm

selam kızlar nasılsınız
ooo herlkes gezmelerde bende tatile gidiyorum bursaya gidicem allahın izniyle 1 hafat yokumm

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,nihalla,kumsal+,tben+,cimcimes53+,seldayavuzguray,nimren,

ya kızlar ben para kazanmaya aksaraya gidyorumm bu arad hem iş hem tatil diyorumm kıskanmayın ne olurr

evet ben o evi canlı gördüm bir aşığı olaraktan çok severim doğayla içi içe yşamayı hatta eşimle evliliğimizin 1, yılını serikte sümer tilmaçın çiftliği var orda geçirmiştik 2,yılımızı nasip olursa yine doğayla iç içe geçirecez bu yıldan geçti çocuk olsun diye çok para harcadık ama seneye nasip olursa abanta kar yağınca gidecez erken rezervasyondan yararlanacağım şimdi 200,300 arası bir geceliği offff hadi bir geceliğinede olsa değer ama ulaşım yol masrafı falan fena çarpar bizi alt üst oluruz ama nasip olursa

ayyyy evet şuan çok para beni içinde dedğin gii yol derdi olmasa eyvallhta ama birde yol masrafı var şuan benide aşar canım

selam kızlar nasılsınız
ooo herlkes gezmelerde bende tatile gidiyorum bursaya gidicem allahın izniyle 1 hafat yokumm

oooooooooooooooooooo süper kız bursada halmın kız var yalvarıyor gel diye bende işlerim çok diyorum belki 1 günlüğüne kaçtım dedim oda 1 günlüğe geleceksen gelme dedii hahhahahhahahahhahahaha

git canımm gezz helal hoş olsun bziim yerimizede gezzz

cimcimem canım alırım tabi kızz bursadamı okudun sennn

serpilim çok bunaldım değişikik olsun dedim sende kırma kızı git işte :))))şimdi gezmicende ne zamn gezcen şaka bir yana ben ilkmdefa gidicem inşalalh çok merak ediyorum orayı türbeleri ulucamiyi falan hepsini gezicem inşallahh

ohhh canımm sende git bakalımmm.. gezin gezinnn bizim işinde tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…