Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Hafta sonu oldumu herkeste bir gezme havası ohhhh neyse bizde çalışmalara devam edelim boşa geçmesin evde günler :92::92::92::92::92::92::92:

ayy kmseye söyleme bir sevgilim vardı burdasda zaman zaman oınun yanına giderdim hahhahah o beni çok gezdiridii yazık evlnem teklfi etii antalyadn ayrılamma diye redettim onu yugoslavdıı ahhhhhhhhhhh kafma ahhhhhhhhhhhhhhh neysemm yani bursaya çok gitim gedl,mm çok duygusaldıı oda şimdii kocam gibiiii am onda asla yalan yoktu fark bu

bebişi gezmeye mi götürüyosun annesi

nihalllllllllllllll bizde ne zamandır kocamla girmek istiyoduk abanta ama bi türlü olmadı yaaa :84::84::84::84::84::84::84::84: para lazım para :84::84::84::84:

onu bulursan banada haber ver
bizede lazım
cüzdanımda yeminle sadece 25 kuruş var
çok zenginim çoooooooooookkkkkkkk

ama kızlar şimdi içime dert oldu keşke sölemeydim

Kızlar ben kaçar herkese iyi hafta sonları bol bol çalışın boş durmak yok çalışmaya devam
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlarrrrrrrrrr ne yapmısınız oku oku bitmedi yazdıklarınız

nihalla canım hepimiz için bol bol dua edicemmmmm

serpilll canım hadi be ay yazık olmuş kızz neysem hayırlısı böyleymiş demekki geçmişte yaşananlar güzel hatıralar olarak kalıyor zihnimizde anam sen sevmedinmi bu çocuğu antalyayı bırkamam demişsinde

kızlarrrrrrrrrr ne yapmısınız oku oku bitmedi yazdıklarınız

kızlar yukardaki mesajın arakasına olcakatı bir baktım yukardaki gibi olmuş
sizi öpesim varmış bilinçaltında galia ortaya böyle çıktı

kumsalcım evet bursada okudum ben :)))

nihalcim sen dert etme bizim yerimizede kar oyna kay yap bişeyler işte ama yavaş yavaş yiğenimizi sallama fazla :)))))

ayy sorma tabiiki aşıktımda işimi bırakmazdım işim ve ailem zorunlu ayrılamzdımm ben ((( ne yapayımm zorunlu kabul edemedimm yapacak birşey yok kaldık bir başçavuşa oda fıkradki gibi hahhahahahahhahahhahahahhaha

nihal sen abantdan ben aksarydan kayseri yakın erciyesten resimleri yaınlayalım hahhahahah

yetre bacımmmmmmmmmmmmmmm topic topic gezresen zor okursun hahhahahhahahahahha kız zilii dermişimmmmmm hahhahahhahahahahhahaahhaha

nihal sen abantdan ben aksarydan kayseri yakın erciyesten resimleri yaınlayalım hahhahahah

yetre bacımmmmmmmmmmmmmmm topic topic gezresen zor okursun hahhahahhahahahahha kız zilii dermişimmmmmm hahhahahhahahahahhahaahhaha

kız misafirim vardı bu güN
hemide seviyorum ne yapayım
GEZMESEM DURAMIYOMMMMMMMMMMMMM

Son düzenleme:
cimcime nasıl orlaar kız bu mevsimde gezilebilirmi

ahhh serpilim ahhh neyse varmış bundada bir hayır demekki rabbim size kat kat mutlukuk huzur ee bide nur topu gibi bir kızçe versin inşallah

iyi akşamlar nihalcimm iyi tatiller yorma kendini fazla

cnım fena sayılmaz valla istanbuldan pek farkı yok canım benim soğuktur yani sıkı giyin .....
lodos çok olur valla bursada....

sağol cimcimecim çok teşekkür ederimmm

kızlar ben kaçar hepinize iyi akşamlar iyi tatiller allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…